2016 Aralık GUY Sınavı
-
@hayalimsgk aynen katılıyorum bireysel çıkarlarımız ülke menfaatinden önce gelmemeli
-
Evet hayır oyları bıçak sırtı arkadaşlar. Ve şubat ocak duyumları patladı. Yine martlar nisanlar gelmeye başladı diyebilirsiniz ama mart ayında gelecektir. En basit mantıkla şöyle düşünün aile içindesiniz ve anne baba kardeş hepsi farklı karakterde. Sizin bi konu hakkında hepsini ikna etmeniz lazım diyelim ama ne kadar uğraşsanızda kesin bir sonuç alamadığınızı düşünün. Geriye son çare olarak hepsinin isteklerini az ya da çok yerine getirmek zorundasınız. Benim adım ömerse bu ilan mart ayının içinde gelecektir bu mesaj burda dursun eğer mart ayının sonuna geldiğimizde ilan yoksa hala ortalıkta gelir idaresi başkanlığı binasının önüne gidip günlerce oturma eylemi yapmazsam adam değilim. Allah yar ve yardımcımız olsun..
-
@Omerr 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
m. Allah yar ve yard
dostum bu sınavın kpss oncesı olması ıcın 15 marta kadar gelmesı lazım ilanın. 13 mayıs mudurluk sınavı sonrasında kpss var. guy sınavı ıcın ılan gelırse muhtemel sınav tarıhı nısan son ıkı hafta yada mayıs ılk hafta olur.
-
@Omerr büyük konuşuyorusun ömer başkan
-
geçen ilan geldiginde ekimde geldi kasım sandık vardı.
-
@Şakir 7 ekim salı
-
@Omerr siz yine de őyle demeseydiniz keşke hocam..
-
@miss-smith kıyamam bi de kalp koymuş;)
-
@bombiksmori anılar anılar
-
@miss-smith bu ve bunun gibi nice anı:))
-
Mart ayı içinde gelsinde ilan isterse sınav kpss sonrası olsun. 2016 puanları çöp olmasın. Kaybedecek neyimiz kaldı Allah aşkına kaç yaşına geldik aileden akrabalardan kaçıyoruz ne uğruna ? Biz hakkımız olanı istiyoruz. Dershaneler hocalar kitap yazarları hangisi arkamızda bize destek çıkan ? Bu işi biz çözmezsek kimse çözemez. Twıtterla facebook gruplarıyla birilerinin keyfini beklemekle yok arkadaş hepimiz görüyoruz ki olmuyor işte. Birisinin çıkıp işaret fişeğini ateşlemesi lazım yoksa bu böyle gitmeyecek. Ben üstüme düşen görevi yapacağım ilan gelmezse mart ayı içinde gibin önünde oturma eylemi yapacağım tek başıma. Biz mustafa kemalin biz hasan tahsinin biz selahattin eyyübinin torunlarıyız.. Evelallah o güç kanımızda yüreğimizde Allah utandırmasın..
-
@Omerr dostum iyi hoş diyorsun da bu eylemi 15 Mart'tan sonra yaparsan istersen 2-3 ay kapının önünde yat 2016 çöp olduktan sonra bir işe yaramaz yapmamız gereken yapıcı eylemi yapmak için geç bile kaldık artık Marttan sonra ilan gelmezse gibin önünde kendimizi yaksak yine nafile
-
@Grimmjow izmir marşı mı okusak
-
@miss-smith bu gidişle ölüm marşı okuyacağız
-
Eğer ilan gelirse giren girer daha da kolay kolay GUY alacaklarını sanmıyorum.Bu ilanın gelmeside referandum sebebiyle olacaktır. GUY tarih olabilir tabiki bakan değişmezse.
-
Bu İsa kimmiş yaa neciymis yayıncı mı memurlarada da yazmışlar gıcık oldum acayip ne satıyor ne yapıyor sadece grubu mu var
-
yaktın bizi Naci
-
@miss-smith Valla İzmir marşını okuyanlar bu sıralar terörist ilan ediliyor sınava giremiyoz bari özgürlüğümüzden yoksun kalmayalım
-
@Grimmjow valla burda hoş güzel konuşuyorsunda şu mantığı anlaman gerekirdi 15 martdan sonrada gelse 2016 puanı çöp olmuyor hatta dur biraz daha ufkunu açalım haziranın başında gelse bile 2016 puanı geçerliliğini koruyor. Bu konuyu mantık çerçevesinde anladığını umarak gelelim gibin önünde yakma eylemi falan neyse arkadaşım taşın altına elini burda günlerce yorum yaparak koyduğunu sanarak vicdanını köreltiyorsun sadece. Kimseye eyvallahım yok lüften benimle gelin bana destek olun diye bi lafta cıkmadı ağzımdan. Herkes üstüne düşen görevi yapsın ben kendime mart sonuna kadar ilan gelmezse oturma eylemini layık buldum. Layık olacak görevler çok sec beğen al yeter ki...
-
@Omerr Senin mantığına göre o zaman haziranda ilan bile gelse ertesi gün sınav olur geçerliliği var diyorsun yani ortalama sınav süreleri 1.5 ay oluyor guyda ben daha maliye bakanlığında ilan verip 1 hafta sonra sınav yapan kurum görmedim geçmişe bakarsak mantıklı olan en son tarih mart ayı oluyor o yüzden söyledim bunları.Bu arada ben senin yanlış bir şey yaptığını da söylemedim ukalaca cevaplar vermene gerek yok