2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith arkadaşım ben size destek amaçlı yazdım puanınız o tarıhe kdr yanmaz anlamında marttan sonra gelmez diye umutsuz olmayasanız diye bn bu ilanı beklemiyorum sgk da denetmn yatdımcıym ama ne kdr çile çekildiğini görüyorum Allah yardımcınız olsun ve sabır versin
-
@avamkamarası Hocam merhaba; 8. Promosyon mülakatına girdim. Yalnız her sınavda olduğu gibi(birçok arkadaşım gibi) referansım yoktu. Sizce 300 kişilik alımda referansız girenler 7.Promosyondaki gibi olabilir mi?
-
@ddguy kusura bakmayın hocam yeni görebildim ne konuda konuşmam gerekiyor Neytullah hocam ile
-
@pomak sizin elinizde olmayan bir şey için sizi neden tehdit edeyim ? Kusura bakmayın arkadaşlar tehdit havası verdiysem, ama yanlış düşünmüşsünüz sadece burada olacaklardan bahsettim, bahsetme sebebim de destek olmanız için bir sebep daha olması. Ayrıca bize destek olacağınızı düşünseydim doğrudan derdim ki böyle böyle bir durum var iki üç tweet atar mısınız ? Fakat siz kendi isteğiniz olan GUY sınavı için bile twitter'da etkinlik düzenleyemiyorsunuz, bize kuru kuruya destek olmazdınız, ben de bir sebep sunmak istedim.
-
Kadir koç a tekrar soran yok mu arkadaşlar. Bu kadar heveslendirmeyi sadece takipçi arttırmak için yapıcak kadar vicdansız değildir heralde
-
@John-Nash tag la ilgili hocam ya
-
etkinlik var mı yakın zamanda memurlar.net teki haberimizi twetterdan yetkileri etiketleyerek paylaştım ama diğer arkadaşlar da yapsınlar bence duyarlar bizi beellkkii
-
@ceybru salı günü var
-
@ddguy ne olsun istiyorsunuz
-
@John-Nash bence kadrolar gelmediği sürece oyumuzun rengini belli edecek bir tag olsun hocam
-
@John-Nash daha önceki sayfalarda öneriler vardı hocam da magduriyetimize yönelik daha net ifadeler olsun dedik
-
Arkadaşlar önerisi olanlar kimdi bi kaç tag yazilmisti unuttum ben
-
Arkadaşlar muhasebe için numerus hariç hangi soru bankalarını önerirsiniz bi de reditus nasıl?
-
@Duesenberry 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kadir koç a tekrar soran yok mu arkadaşlar. Bu kadar heveslendirmeyi sadece takipçi arttırmak için yapıcak kadar vicdansız değildir heralde
nasil bu adamdan hala medet umuyorsunuz anlamıyorum..hralde şu duyum konularını son soraçagım kişidir kendisi..
-
@davetsiz yani bana çok saçma geliyor bi şey bilmeden konuşuyor olamaz ne biliyim eğer öyleyse de gerçekten garip
-
@avamkamarası öyle birsey yok arkadaşım 10 hazirana kadar guy sinavi yapildi yapildi 10 hazirandan sonra yapilacak guy sinavi icin 2017 puanlari gecerli
-
@bunebicimhikaye sistemi bilmiyorsan yorum yapma be kardeşim. Kpss sonuçları 16 haziranda açıklanacak yani bu tarihten önce gelecek ve bu tarihe kadar başvurusu tamamlanacak olan her ilanda 2016 puanı kullanılır. Ki geçtiğimiz yaz puanlar aciklandiktan sonra 2015 ve 2014 puanlarıyla sgk mulakat yaptı. Tek kıstas puan aciklanmadan ilanin gelmesi ve başvuruların tamamlanması. 10 hazirandan sonra ilan gelirse 2017 puanları kullanılır dersin eyvallah ama 10 hazirandan sonra yapılacak sınavda 2016 puanları kullanılabilir çünkü ilan daha önce gelmiş demektir. Ama şu da bir gercek ki ramazan var haziranda gib zaten yazın sınav yapma taraftarı olmayan bir kurum o nedenle sınav kpss öncesi yapılacak şekilde ilan gelmeli yoksa her türlü ekime kalırız malesef. .
-
3 ay kadar bi süre sonra puanlar silinecek be yaziklar olsun
-
@Rumi 1-Ben ve daha birçok kişi sadece GUY beklemiyor GUY etkinliği yapmamızın sebebi daha çok kişinin faydalanabilecek olması
2-GUY da şehirler 86yla kapatır bizde tercih yaparsak demek apaçık tehdittir buradaki herkes senin niyetini anladı
3-Bu grup karşılıksız destek verecek biblerce kişiyle dolu bir çıkar aramıyoruz bu yüzden direkt söyleseydiniz eğer ben dahil onlarca kişi destek verirdi
4-Etkinliklere katıldığını söylemiştin bir önceki gönderinde bu gönderinde ise etkinlik yapmadığımızı söylüyorsun. Bunu göremeyecek kadar kör olmadığınızı düşünüyorum her gün twitterda bunu dile getiriyoruz akşamları ana haberler ve diğer programlara yazıyoruz ama sen kafanı yaşadığın yerden çıkarmadıysan bunları doğal olarak göremezsin.
Sana nacizane tavsiyem(haddim olmayarak) insanlara tehdit edici bi yaklaşımla isteklerde bulunma bu bende ve birçok kişide ters teper şekil A da olduğu gibi. Hadi artık inşallah atanırsında bu içinde bulunduğumuz duruma sende dahil olmazsın buralar çok kötü çok sıkıcı çünkü sağlıcakla -