2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
@ceybru iki tık oldu mu
-
@John-Nash yarın ki etkinlikte inşaAllah yine aynı sıkıntı olmaz
-
@ddguy hepimizin temennisi bu inşallah diyelim hocam
-
@John-Nash bence cumhurbaşkanına yönelik veya başbakana yönelik bir tag olmalı maliye bakanı ve gib için çok yaptık birde bunu denemekte fayda olabilir diye düşünüyorum
-
@Puma-Monetarist denenebilir tabi ilgi çekmek güzelce sesimizi duyurmak lazım bir istek bir dilek şeklinde
-
@ddguy evet ntv de oldu
-
Fox tv haber saatinde twitter tag'i veriyor oraya gelenleri fatih portakal okuyor geçen programda açıklanmayan programların tweetini okumuştu bence buna yoğunlaşmak haber saatinde TOPLU AYNI TWEETİ atmak daha çok ses çıkartabilir. Fikri beğenenlerle organize olsak bile yeter
-
@totti TGRT ye yazdık ona da yazariz nolacak ama organize olalım herkes Atsın takipleselim
-
@ddguy hocam tgrt gece olduğu çok ses çıkarmıyordu bu tam haber saati mualif kanadın izlediği haber kanalı artık fox siyaset yapacak değiliz ama bir yerden ses çıkarmak lazım
-
@ddguy ntvye yazdım anında iki tik oldu biraz toplanıp belirli gün belirleyip (mesela twit etkinliğinin olduğu gun)yoğunlaşalim böylelikle daha iyi dikkat çekeriz kanısındayım.Gun sat kanal ve ortak bir metin duzenleyelim
-
Bence de Fox Tv ye herkes aynı tweeti atsın fatih portakal okumaz ama belkii olur diyelim Bu aksam deneyelim hemen
-
Fox habere daha önce atmıştık Fatih Portakal programın sonunda biraz gülerek okumuştu,pek ciddiye almadı.Yine atalım evet ama ordan beklentiye girmeyelim.
-
@john-nash hocam ntv ye yazma işini yarın yapabilirmiyiz herkes toplanmisken organize olabilir miyiz ne dersin
-
@ddguy olur yapalım bu iş için numara tag ne gerekliyse beni bilgilendirin biraz ben twitterda duyurayım yarın kaçta ne yapacağız tam olarak
-
@Serkan01 hocam numara yi ver sen o zaman kalemi iyi olan biri de metin hazırlasin lütfen benim çok iyi değildir yanlış ifade etmek istemem şimdi eğer tag da belirlensin diyosaniz ayarlayalım @john-nash hocama iletiriz
-
@John-Nash haber saatine denk gelmesi lazım demi ya da saat fark eder mi tam bi bilgim yok bu calismalarla ilgili @Serkan01 ne diyon fikir sahibi
-
@ddguy tamam siz kararlaştırın eğer metin flan yazılacaksa da bir yerlere gönderilmek üzere ben yazabilirim toplu tweet atılacaksa onu da ayarlarız ya da bir yerler aranacak ararız
-
@ddguy @John-Nash @Serkan01 tag belirleme yok programın o saatte belirlediği tag oluyor ona atılan tweetler okunuyor
-