2016 Aralık GUY Sınavı
-
@John-Nash aslan hocam beee sen metni yaz o zaman whatsapp dan atalım olur mu
-
Millet bi ses verin yahu nereye kayboldunuz
-
@totti program kaçta? yarın tv seyredemeyebilirim belirlediği tagı ban burdan atarsınız arkadaşlara söylerim tweet atmaları için
-
@ddguy tamam o zaman metni buraya yazarım peki numara nedir?
-
Ne yapabileceksek her zman yaparm
-
@ddguy hocam bence metinden ziyade kendimizi nasıl haber yaptırabiliriz bunu öğrenmeliyiz çünkü haberlerde istihdam isteyen iibfliler kadro istiyor gibisinden veya İİBF mezunu arkadaşlar atanamayıp kadrosuzluktan başka işlerle uğraşıyor gibisinden manavda pazarda çalışıyor gibi bi haber yaptırmak lazım ama bizi aşar galiba
-
@John-Nash ntv whatsapp hattı : 0532 306 30 30
-
@John-Nash hocam haber için video filan lazım sanırım anlamıyorum bu islerden de haber yaptirmak için büyük bi vaka lazım bilemedim şimdi en azından magduriyetimizi duyursalar yeter yaparlar mi orası da meçhul arkadaşlar yapalım dedi diye dedim bende sana karar arkadaşların yine
-
@ddguy bu numaraya arakadaşlar kısa bir video atabilirler isterlerse. Şöyle olabilir telefonun karşısına geçip ismim ali ... üniversitesi mezunuyum biz iibfli olarak kadro istiyoruz sesimizi de ntv de duyurabileceğimiz düşündük teşekkür ederiz şeklinde
-
veya görsel kullanarak elimiz de kadro istediğimizi yazan bi fon ile mesaj atılabilir ama bunları yapacak arkadaşlar var mı bilmiyorum ben yaparım
-
@John-Nash bende yaparım da bu fikri verenler ve diger arkadaşlar niye ses cikarmiyo şu an onu anlamış değilim
-
@John-Nash görsel bi foto mantıklı geldi bana aynı foto bile atılabilir daha dikkat çekici olur metini okumak istemezler belki
-
@hulyayasar ntv ye atar misin hocam çevremizdeki herkese deyip arttırabiliriz aslında herkesin aşağı yukarı whatsapp i var artık istersek katılım yüksek olabilir
-
Guyguy köyü sakinleri nerdesiniz bi ses verin nasıl fikir bu @bombiksmori @aycan @aylin-yılmaz @10sanli @pomak @köyün-ağası @kozexpo
-
bu fotoyu bile onlarca kişi atsa iş görebilir
-
@John-Nash aynen hocam bunu tüm whatsapp gruplarına yaysin herkes
-
@John-Nash hatta bunu tüm haber kanallarina atalım biri duyursalar sesimizi o bile iyi bence
-
Olumsuz bi aciklama yapilmadigina gore sinav acilma ihtimali olabilir diye dusunebikirmiyiz arkidisler....
-
Sayın arkadaşlarım eğer bu işe katılım olacaksa zamanimdan feragat edip tv lerin numaralarını arastircam ha katılım olmayacaksa boşuna ugrasmayayim duyarlı olalım lütfen
-
#Kadroİstiyorİibf tagıyla tweet atın arkadaşlar bakarsınız tutar falan