2016 Aralık GUY Sınavı
-
TGRT : 543 269 7192 Habertürk :532 165 0115 trt :530 662 0562 sözcü :549 807 2799 kanal d :530 930 0491 Fox:542 370 4545 star :542 800 80 80 ATV :505 165 8888 ntv :532 306 3030 a haber : 553 870 2007 beyaz tv:549 366 0606 kanal 7 : 552 644 0707 show : 536 266 9000
-
@ foxhaber etiketleyip #iyigünlere tag'iyle olacağını düşünüyorum çünkü eski pogramlarını izledim az önce hep aynı tag'i kullanmış 19.00 da başlıyor bu işe olumlu bakanlarla yapalım hemen bugün?
-
Arkadaşlar aksam gazetesini aradım vedat bilgin gaziden hocamiz ayni zamanda milletvekili bizim sorunlarımızı yazamaz mi diye hicbir cevap almadim.Ama yilmayalim bence hergun bi kanal belirleyip watsaptan yazalım.20kişi yazsa bile bi farkındalık olur.
-
@bunebicimhikaye hocam doğru kanattesin lakin yetkili ağızlara ulasamiyoruz işte sorun orda varsa güzel fikrin sun açığız
-
@maliyeci123 numaralari araştırdım ben yazdım bi Katılacaklar ses verirse iyi olacak
-
Herkese merhaba. Bugün aldığım bir haberi paylaşmak istiyorum. Haberi aldığım kişi önemli bir görevde o yüzden isim ya da mevki sormazsanız arkadaşlar sevinirim. Konuştuğum kişiye bizimle önemli birkaç soru sordum. İlk sorum tabiki de GUY ilanı kpss'den önce gelecek miydi? bu soruya cevabı şu oldu: Bu a kadrodan çok çektik. sürekli yer değiştiriyorlar. Biz GUY ilanı açsak ne olacak 3000 kişi aldık diyelim kaçı olduğu yerde kalacak. Bu yüzden şuanda bir çalışma var referandum sonrası açıklanacak a kadroda başka işe geçişe sınır getiriliyor. ilk önce 1 kez başka kadroya geçme hakkı verelim demişler ama şuan 3 de anlaşılmış. yani bir kişi en fazla 3 kez farklı ünvana sahip olabilecek. sonra iş kariyer uzmanlığına geldi. dediki a kadro hazırlananların en büyük sorunu vizyon. vizyon sahibi olup gerçek bir kariyer uzmanlığı hedeflemezler sonra GUY gibi bir taşra uzmanlğı hatta uzmanlık bile değildir düz memurluğu tercih ederler dedi. ben burda lafa girip vizyon sahibi olup nasıl olalım üstat dedim. hadi ben BDDK istiyorum ya da Sayıştay istiyorum diye biz hedef çizeyim kendime. Bu kurumların ne zaman ilana çıkacağı belli mi günümüzde işsizlik almış başını giderken nasıl idealist olur bu gençler dedim güldü ikna olmadı. ben ısrarla bir daha sordum GUY ilanı KPSS çncesi gelecek mi diye. bu sefer şunu dedi. Benim kanaatim gelecek sayı da yüksek olacak ancak bu şuan tek bir kişinin elinde o da Naci Ağbal'dır. Kurumlar talep ediyor hergün adam eksik adam lazım diyor ama bakan şuana kadar onlara tepki vermiyor bizzat şahidiyim dedi. Ben konuşurken ısrarla KPSS öncesini sormama rağmen kesin birşey demekten kaçındı. bence gelir bence olur demekle yetindi.
-
@ddguy Ben kardeşim yakın arkadaşlarım katılıcaz şuan bile atıyorum hala mavi tik olmadı cunku
-
Herkesin ortak duyumu şu "İş Naci Ağbal'da bitiyor."
O zaman etkinliklerimizi bakan ve müsteşarları üzerinden yapmamız gerekiyor.Sesimizi bakana ve yakınındakilere ne kadar çok duyurabilirsek o kadar etkin oluruz. -
naci agbal gezmiyor mu hiç anne babamı da alıp gidecem yanına onlarda anlatsın bende anlatayım bıktırdı yeminle tek anlatınca takmıyor herhalde
-
arkadaşlar burdaki sorun çok daha derin. Üstadın söylediği a kadro yerinden durmuyor bu yüzden üst kademe a kadroya artık güvenmiyor sözü bence irdelenmesi gereken bir söz. Şimdi adamlar da haklı biz de haklıyız. adamlar şöyle haklı ilan açılıyor 1250 kişi bu 1250 kişinin nerden baksan yarısı fırsatı bulunca kaçıyor başka yere. şimdi bir oldu iki oldu vergi daireleri şikayet yazısı yazıyor hergün GİB'e. bu yüzden üst kademe bu işe bi sınırlama getirme peşinde Devlet Personel bu işe iyice yoğunlaşmış durumda dedğim gibi referandum sonrası için en çok 3 atamaya hazırlıklı olalım.
biz haklıyız o da şu nedenden dolayı millet işsiz. yukarıda da dedim ne kadar idealist ne kadar vizyon sahibi olabiliriz bu ortamda. kardeşim 10 küsür ay oldu adam gibi ilan çıkmadı. Çıkan yerler de 45-50 den yukarı çıkamadı başvuru sayısı 15.000'lerde. BDDK diyorlar BDDK'da bu 15 Temmuz yüzünden FETÖ'cü hainler atılınca kurumda kimse kalmadı da zorunlu ilana çıkıldı. Benim kanaatim bu saatten sonra Twitter felan işe yaramaz yapılacak şey bir gazeteye ilan vermektir. -
@Priss sence whatsapp ise yaramaz mi
-
@Priss bi adam en fazla 3 defa ugraşıyor zaten guy oluyor sonra olursa vmy yada hakimlik sayıştayı kaymakamlığı deniyor 3 hak verilse ne olacak aynı şey bi kişi 5 6 farklı kurum mu deniyor sanki
-
@Priss en mantıklısı bir unvana sahip kişi 3 yıl boyunca başka kadrolara geçmesin adam guy oluyor mhuya vmy ye duya başvuruyor sınava dahi girmeden başkalarını hakkına giriyor guy a bile başvurup girmeyen onlarca kişi var adamlar düzenlemeyi yapmayı bilmiyor yada haberi yok bundan
-
bence ösym nin sistemi olsun. bir yere yerleşen adam o puan türünü 2 yıl kullanamasın. ha 2 yıl sonra girsin tekrar kazansın orası ayrı.
-
Arkadaşlar bi şey dicem yanlış anlasilmasin lütfen kimseyi yargilamiyorum her gelen tweeter bi işe yaramaz yaramaz deyip duruyo yaklaşık bir ay öncesine kadar bende aynı fikirdeydim ama umutlar tükendikce insan her yolu deniyo tweeter ise yaramiyosa ise yarayan bi plan söyleyin onu yapalım ama kimseden bi ses cikmiyo ben artık o ise yaramaz bu işe yaramazlardan sıkıldım çözüm sunun ortaya çözüm herkes bi fikir sunsa tartışır bi icraatta bulunuruz yetkili ağız deniliyo zaten yetkili ağıza yani sayın naci agbal a ulasabilsek kimse ugrasmaz tweetle filan birinci ağızdan öğrenir işine bakar herkes ama ben bu elestirilerden sıkıldım
-
Gazete ilanını kaç hafta önce konuştuk burda o zaman da kimseden ses çıkmadı
-
Whatsap ap numarasi atın atalım
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
TGRT : 543 269 7192 Habertürk :532 165 0115 trt :530 662 0562 sözcü :549 807 2799 kanal d :530 930 0491 Fox:542 370 4545 star :542 800 80 80 ATV :505 165 8888 ntv :532 306 3030 a haber : 553 870 2007 beyaz tv:549 366 0606 kanal 7 : 552 644 0707 show : 536 266 9000
Numaralar bunlar toplu şekilde yapalım her kanala atalım
-
Dogu gorevi gibi zorunlu hizmet olsun her kurumda o zaman kimse kacamaz.
-
@busus zorunlu hizmet var zaten bu tamamen üst kadro muhabbeti bunu engelleyebileceklerini sanmıyorum.