2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy bu resmi tv kanallarının whatsapp ihbar hatlarına atma fikri hoş en azından biri bile ana haber bülteninde bahsederse o zaman değme keyfimize
-
@aycan aha şükür ses verdiniz daha bizim grup nerde yahu
-
@ddguy adımı değiştirdim:))
-
@John-Nash hocam ben tüm kanalların numaralarını arastirayim atan atar en azından vicdanim rahat olur
-
@kzxp bende diyorum bu niye cikmiyo ne diyon bu fikre hocam
-
@ddguy hiçbir fikrim yok o kadar sessiz ki grup köy lağvedildi sandım dostlar yapmaya karar verdiğiniz bir etkinlik olursa ben ve whatsapp gruplarım bu işte sizinle birlikte haber edin yeter
-
@John-Nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@totti program kaçta? yarın tv seyredemeyebilirim belirlediği tagı ban burdan atarsınız arkadaşlara söylerim tweet atmaları için
19.00
-
@aycan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy hiçbir fikrim yok o kadar sessiz ki grup köy lağvedildi sandım dostlar yapmaya karar verdiğiniz bir etkinlik olursa ben ve whatsapp gruplarım bu işte sizinle birlikte haber edin yeter
çok donanımlı bu kız:)) watsap grubu kaç kişi 100 mü
-
@kzxp toplamı o kadar yapar sanıyorum
-
Arkadaşlar daha neyi nasıl isteyecegimizi bilmiyoruz sanırım. iibf diyerek algı olarak baştan kaybediyoruz.Onu bi uzatalım İktisadi ve idari bilimler. Diğeri kadro değil A kadro sınav ilanı istiyoruz. Kadro istiyoruzun cevabı populist soylemlerle ezilir gecilir ee halkbank 1000 kisi ptt bilmem kac kisi iibf mezunu istihdam edicek gibi. Bir diger sorun nerden isteyecegimiz ki Akadro ilanlarindan haber cikmaz tt olsak birsey degismez cok az zaman kaldi bizzat yetkili agizlari aramanin faydali olacagi kanaatindeyim.
-
@totti o zaman ben de tv karşısında olurum hocam
-
@aycan yok artık:D bnm iki grup var toplam 10 kişi:D
-
@bunebicimhikaye idari ve iktisadi bilimler fakültesi diye tag da açılıp yazılamaz hocam çok uzun
-
@bunebicimhikaye yüzde yüz katılıyorum algıyı çok geniş yelpazede yaptığımız için sonuç almak zorlaşıyor.
-
@guyan-gelmiş gelir uzm yard tagıylada açınca atılan tweet sayıs düşüyor ne yazık ki mezun olomamıs ve yeni mezun arkadasşlar sınaın kendini ilgilendirdiğini bilmiyor
-
@John-Nash misal Agrubusınavlargelsin veya İibfAgrubusınavaçılsın tarzı
-
@John-Nash mesele A grubu müfettişlik ve uzmanlık sınavı beklediğini belirtmek. İibf deyince bunun içine ptt alımı da gümrük alımı da ne bileyim kyk alımıda giriyor.
-
@John-Nash o zaman belirtmeye gerek yokki #maliyebakanligiAkadro #naciagbalAkadro #naciagbalkpssA2016 #naciagbalduymuyguy
-
#binlerMaliyeyiBekler
-
@bunebicimhikaye büyük çoğunluk maliye bakanlığı sınavı bekliyor direk maliye-naciağbal-A grubu-mhuyguymuy bu kelimeler kullanılması yeterli iibf belirtilmese de olur