2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy Estağfurullah kardesim watsapta haber kanalina yazma fikri başka bir arkadaşa aittir.ntv watsap haber hattı için numara:0532 306 30 30 kardeşlerim ben derim ki öğle haberlerinin hemen ardına atalım aksama kadar yeniden düzenlenecek nasılsa haber bülteni öğle ile akşam arası da bolca zaman olur birçok arka da katılım şansı bulur.Ortak bir metin olarak belirlemeden önce neytullah adlı arkadaşımıza da haber verelim bir gruplara duyrulsun önce biraz kitlesel güç oluşturalım sonra neytullah bizi yönlendirir veya tavsiyede bulunacağını düşünüyorum
-
Hep diyoruz ya bütüm olumsuz şeyler bizi buldu diye yıllardır var olan a kadro çalışanların yer değistirmesini de mi bu yıl farkettiler şimdi.Bunun etkisini de biz yaşayacağız kaldı ki bu yıl atansak bir şekilde çoğumuz orda kalır o kadar yıprandık ki ders çalışmaktan .
-
Acaba şu son zamanlarda hükümetin EVET çağrısında kullandığı ünlülerin birbirine sözu bırakacak şekilde sen de var misin dediği reklam türünden bir şey mi yapalım.
Mesela 5 arkadaştan biri CB olsun istihdam çağrısı yapsın diğeri Adalet Bakanı olarak kendini tanitsin çağrını aldım xx kadar personel alımı için ilana çıkıyorum sen de var misin Milli Eğitim bakanı.. Hem zamanında ses getirmiş bir reklam hem içinde biraz mizah ve bolca gerçekçilik olur diye düşündüm yani sonuçta su damlatan muslukla şarkı söyleyen kız haberlere düşüyorsa bu neden olmasın?Lütfen elestirin ne dersiniz ?
-
@merve1.2 katılıyorum bide bu yıl puanların geçerlilik süresi dolmak üzere başka sınavlar için kullanılma ihtimali çok düşük
-
@merve1.2 sahi ders çalışılıyormu ki bu durumda
-
@altaybozkırlı 2017 kpss ile başvuran sayısı da katlanarak artacak, ben başta olmak üzere çalışma isteği de kalmadı bir çoğumuzda
-
@Kutyler kendi adıma konuşursam çalışmıyorum daha doğrusu çalışamıyorum belirsizlikten
-
@Priss başka unvanlara geçiş de haksızlık yaratıyor tabi fakat başka unvana geçişten önce, atanmış guy'un tekrar guy sınavına girip atanmasını engellesinler.. 2015'te kırıkkale'ye guy olarak atanan bir hanımefendi tekrar sınavına girip 2016'da ankara'ya atandı
-
@merve1.2 En iyisi KPSS'ye çalışmak artık hiçbir şey beklemeden
-
@Kutyler sınavdan çıkarken kendi kendime dedim ki bir daha kpss yok girmeyeceğim ,çok büyük konuşmuşum
-
@merve1.2 çok yıprandık gerçekten en kötüsüde kimsenin umrunda olmaması
-
@merve1.2 Her sene bende de aynısı oluyor hocam şu saatte artık ilan beklemek,açıkçası da mantıksız geliyor.Sanki ilan gelince ertesi günü işe gireceğiz gibi bir durum yaratılıyor.Aylar sürecek bir süreç olacak.İyisi mi,Alıştığımız sınava hazırlanalım
-
@Serkan01 benimde demek istedigim bu örgütlenmek ben diğer kanalların da numaralarını attım bu bi kaç kanala yapılabilir o video bizi asar diye yapmadık hocam konuştuk onu da
-
Merhaba arkadaşlar malum ilanlar gelmiyor , 89 puanla yerleşemedik.
3 ay kaldı ilan gelip gelmeyeceği de muamma .Bimer'e ve Cimer'e yazıp 2016 KPSS puanlarımızın Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanmasını istesek bir etkisi olur mu? Bu mağduriyetin mantıklı bir açıklaması olamaz. Netlerimiz Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanması zor olmasa gerek .
Ben bimer ve cimere yazdım , sizde yazarsanız en azından karınca misali elimizden geleni yapmış oluruz.
-
@Kutyler ilanın gelmesinin en iyi tarafı atanmamızdan önce çalışma azmimizi canlandırması olur zaten.Kpss bağımlıların tovbe edip yeniden başlaması gibi bir şey bizim için
-
@merve1.2 Ne diyeyim gelir inşallahta herkes kurtulur
-
@DGN oraya yazan çok oldu kardeşim ama bi sonuç alinamadi herkese kopyala yapıştır cevaplar geldi
-
#usulusul tagına yazalım fox haberin Tagı belki dile getirir.
-
sayfada bırı vardı nacı agbalşın abısıne ulasıp sordurtmustu alım olacak calşıssın demıs bakan. daha detaylşı ogrenıp haber verecktı lutfn ogrendıysn yaz buraya:(
-
@meltem_90 çok haklısın guyların bir çoğu istediği il açılınca yer değiştiriyor. Ayrıca yazılıya keyfi gelmeyen Ada'mı da bir sene iki sene sınava almasınlar. Diğer bir hususta mülakat komisyonlarına talimat versinler Ada'mın önceliği işsiz olanı almak olsun ama gördüğüm şey hep iş sahibi olanı alıyorlar. Bunun önüne geçilirse zaten bu geçiş olayı biraz azalır. Mesela Ada'm duy beğenmiyor guya giriyor birbirine eşit mesleklerdeki adamları mülakatta elesinler almasınlar