2016 Aralık GUY Sınavı
-
Birde o 3tl den 50 kuruş kaldı yarın eğilip bükülüp yine para isticem lanet olsun
-
Anam babam hiç bir zaman desteğini eksik etmedi sağolsunlar ama ben para almaktan utanıyorum rahatladım biraz yazmak iyi geldi kafanızı ağrıttım kusura bakmayın
-
00.00 da tgrtye yazca z gençler #GünBiterken
-
@Puma-Monetarist hocam aileden para istemek bi bayan olarak beni bile çok rencide esiyo. Karsı taraf bunu sorun etmese bile her defasında o berbat o gidipte gelmeyesice hissi yaşıyorum..yalnız değilsiniz yani:)
-
@Puma-Monetarist ben para isteyemiyorum annem zorla 5 10 lira veriyor onda da yok gariban zar zor veriyor acaba bir Allahın kulu halden anlayan yok mu bu yollardan geçen aynı sıkıntıları çeken bir Allah ın kulu yok mu çok merak ediyorum, Allah a havale ediyorum hepsini
-
Elbet bu karanlık günlerden çıkacaz ilan gelse bizim için umut olurdu.
-
Gençler hepimiz aynı durumdayız Allah bi çıkış yolu mutlaka verecek bir kapı açacaktır bize.Pes etmek yok buraya kdr verdiğimiz emeği bir tek biz biliyoruz elbet bizim de vardır bir yerde rızkımız.Çok şükür diyeceğimiz günler yakın inanın..
-
Dusunuyorumda icimizde imanda olmazsa napardik bilmiyorum. Heralde intihar falan ederdik. Cok sukur rizki veren belli. Bekliyorum.
-
@Puma-Monetarist üzülme bende aynı durumdayım. Yeğenime de bir şey alamadım. 3. Senem puanım 81 Aslı'nda aileme karşı da mahcubum bu kadar sene aldığım puan üst seviyelerde değil. Ama inancımı kaybetmedim güneş her gün doğuyorsa bizim içinde umut vardır. Sabırla bekleyecez.
-
@ddguy Dostum whatsapp işe yarayabilir en azından Twitter'dan daha çok işe yarayacağı kanaatindeyim ancak bana göre gazeteye ilan vermek daha çok ses getirecektir.
-
@köyün-ağası Normalde herkesin aklına öyle geliyor değil mi. üstadın dediğine göre durum pek de bizim sandığımız gibi değil. şöyleki 3 ve ya daha fazla kurum değiştirenlerin oranı %60-70'lerde. ilk başta ben de inanamadım böyle olduğuna ama durum gerçekten de böyle gibi. bence bu sınırlama atanamayan herkes için çok daha iyi olacak.
-
@ddguy hocam gazete ilanının konuşulduğu zaman burada değildim eğer lafınız banaysa söylemek isterim.
-
@aksaçlı kardeşim dün memurlar.nette okudum.Haberde aileler çocuklarının çok para kazancağı meslekleri seçmelerini istiyolarmış.Sıralama şöyle doktor avukat mühendis öğretmen.Ben haberde böyle bir sıralama olacağını biliyodum aslında.Merakım acaba dedim iibflilerin girmek için insanlıktan çıktığı genç yaşlarını masada oturmaktan başka hiç bir şey yapmadan geçirdiği kariyer meslekler var mı maalesef yoktı.İşte biz böyle çelişkili işlerle uğraşıyoruz.Belki bizim ailelerimiz bizi zamanında uyarsaydı iibfyi yazmayın diye.Ben şuana kadar bi eczacı doktorun ağladığını görmedim.Onlar niye ağlar 5000 kazanırken niye 10000 kazanmıyorum.
-
@Priss hocam diğer goygoy sayfasında konuşalım bu işi burdan kimse ses vermedi en azından o grup yapar bi şeyler
-
Zaten bu tempoyla yani öyle aday gördümki kpssye 8-10 saat çalışıyo.Bu tempoyla ilk 50.000de kazanamayacağın mf bölümü yok.Hele hukuk kesin cepte olurdu.Bizdeki pişmanlık çok büyük ve çoğumuz bu pişmanlıpı üzerimziden atamayacağız.Özellikle evlilkte aile kurmada.Paraya ihtiyacımız çok olcak...
-
Ha bn niye bu dediklerimi şimdi yapmıyorım.Çünkü 4 yıl üniversite okumakla aileme yeterince yük oldum ve hala guy ilanı beklemekten yük olmayada devam ediyorum.Keşke bu sürece hiç başlamasaymışımda üniversite son sınıfta ygs lys kursuna gitsem şuan 2.sınıfta yada 3.te olurmuşum.Dertlyim çok
-
@maliyeciçocuk Guy yada sgk denetmeni olabilirsek 2 uzman maaşı olursa sıkıntı olmaz evlilik için atanmak lazım alım lazım.
-
@aksaçlı sözün bittiği yerdeyiz
-
@bonus inşallah dilerim öyle olur dualarla birlikteyiz sevgiyle selamlıyorum
-
@bombiksmori ah bir atanıp anamızı babamızı yemeklere götürsek evin masrafını biz görsek