2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo hocam dan bir açıklama bekliyoruz son bir durum güncellemesi yapmasını rica ediyoruz
-
@Ricardoreyiz bana bir kitap yazarı söyledi ona da ankaradan birisi söylemiş aslı var mı yok mu bin bir türlü duyum gördük kefil olamam ama millet çalışmayı kesmesin umut moral olsun diye yazmak istedim umutsuzluklan yılgınlıktan iyidir bakalım ne derece doğru çıkacak Mart ayı 2020 kişi dedi hocam durum bu
-
@paretowilfredo hocam benim Mart 2020 duyumunun doğruluğu nedir kulağınıza geldi mi hiç
-
DÜN DEĞERLİ Bİ HOCAMIZDAN BENDE ALIMLAR İLE HAREKETLENME OLDUĞUNU DUYDUM AMA TARİH BELLİ DEĞİL SÖYLEMEDİ
-
Havalar ısınırken ne güzel geldi duyumlar. Kütüphanede ugultu oldu herkes mı bu forumda
-
@John-Nash Mart içinde bi gelse ne güzel olacak ya Allahım şu gruptaki herkesin kazanmasını nasip eder inşaAllah
-
@ddguy AMİN DİYELİM HOCAM REFARANDUMA YAKIN OLABİLİR YA DA HEMEN SONRA OLABİLİRMİŞ 2016 KPSS PUANLARI YANMAYACAK YANİ KESİN DEĞİL AMA ÇALIŞMAYI BIRAKMAYIN
-
@John-Nash kitap yazarımı bu değerli hoca ?
-
@altaybozkırlı HAYIR KARDEŞİM BAKANLIKTA
-
@John-Nash zaten martta ilan gelse sınav referandum sonrasına kalır büyük ihtimalle doğru olabilir yani inşaAllah doğrudur duayi birakmayin kardeslerim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah
-
@ddguy Bİ KİŞİ DAHA VAR ANKARA DA ŞU AN FIRSAT BULURSAM SORACAĞIM
-
@John-Nash hadi aslan başkan sor da gözümüz gönlümüz açılsın yahu
-
@John-Nash referanduma yakın derken sınavdanmı ilandan bahsetti peki
-
@altaybozkırlı İLANDAN HOCAM
-
@John-Nash inşallah geç kalmaz yakın zamanda gelir
-
Hadi inşallah kpss öncesi iyi sayılı Guy ilanı gelsin
-
Merhaba arkadaşlar malum ilanlar gelmiyor , 89 puanla yerleşemedik.
3 ay kaldı ilan gelip gelmeyeceği de muamma .Bimer'e ve Cimer'e yazıp 2016 KPSS puanlarımızın Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanmasını istesek bir etkisi olur mu? Bu mağduriyetin mantıklı bir açıklaması olamaz. Netlerimiz Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanması zor olmasa gerek .
Ben bimer ve cimere yazdım , sizde yazarsanız en azından karınca misali elimizden geleni yapmış oluruz.
-
Arkadaşlar yaptığımız hamlenin malumları harekete geçirmesi bizi memnun etti. Bu işte herkesin taşın altına elini atması gerekiyor. Bu sınav hazırsa ve bekletiliyorsa bunun peşine düşülmeli. Puanlar yandı, önümüzdeki sene on binlerce mezun daha geliyor. Bu işin ucunu yakaladık kaçırmamak lazım. Bizim tek derdimiz bu sınavın gelmesi, bazılarının popülizm yapması bile birimleri harekete geçirecekse ona da razıyız. Tekrar söylüyorum sınav gelene kadar sürecin peşinde olacağız.
-
@Antimülakat siz duyum aldınız mı peki yoksa sadece umudum var hali mi
-
@Antimülakat bi yazı daha yapılsın bu hafta hocam hepimiz paylaşırız hatta o yazıyı tv kanallarina da gönderelim