2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kpsshobimdir hocam duyum konusunda kesin konuşmak bizim için o kadar zor ki. Sonrasında biz zor duruda kalıyoruz, sürekli bir duyum geliyor ama bu zamana kadar henüz gerçekleşen bir şey yok. Duyumdan daha ziyade sınavın gelmesi için baskı peşindeyiz.
-
Arkadaşlar duyum falan artık çok da önemli değil Martin ortasına kadar gelirse gelir zaten başka ay kalmadı gecen ağustos tan beri duyum da duyum perişan olduk. Referendum sonrası olacaksa Martin ortasına kadar gelmeli yoksa hepimize geçmiş olsun yeni kpss yeni umutlar
-
@Antimülakat BENCE DE SINAVIN GELMESİ İÇİN SINAV İSTEĞİMİZİ DUYURMALIYIZ HER YERDE
-
Hocam bunu haberleştirerek yazı haline getirmek işin resmileşmesini sağlıyor. Yazının gücünü hiçbir şey vermiyor, elimizden geldiğince haftalık yazımızı çıkaralım. Elbet bir noktada hazır olan ilanı çıkarmak zorunda kalacaktır.
-
@Antimülakat yani ilan kesin olarak bakanın onayında mı ?
-
@altaybozkırlı bize gelen son duyum ve bilgi o yönde kardeşim.
-
@Antimülakat ama iller ve sayı hakkında bi duyum olmaması bakanın onayından geçmeme ihtimalinden dolayı mı hocam sizce
-
@altaybozkırlı hocam illerden gelen talepler her zaman fazla fazla olur diyelim ki Konya 300, İzmir 500 istemiş olsun. Konu en son merkeze gelir, merkezde özellikle son dönemde bakanın talimatıyla birlikte sayı kırpılarak, GİB sınav merkezinin uygun bulduğu bir tarihte ilana çıkılır. Belki garip gelecek size ama son dönemde açıktan alımlarda sınav ilan metninin en son Başbakanlık'a da gittiğini biliyoruz.
-
@miss-smith f5 tuşu sağolsun çok çabaladım çook
-
@Antimülakat anladım hocam bakanın onayından sonraki süreç uzun mu peki?
-
Bence bugünkü etkinlik çok önemli.Baskı oluşturabilirsek mart ayında ilanı zorlaya zorlaya getiririz.
-
Bu ileti silindi! -
@Rorschach159 sen 70 li puan alıp 83 aldım diyen arkadaş değilmiydin ya
-
@Rorschach159 hocam bence siz kalbinizi bir sorgulayın.Kürşatın duyumlarından sonra kaç kişi kalem tuttu farkında değilsiniz.
-
@jevons Duyumla kalem tutanlar yalan çıkınca seri bıraktı zaten şuan goygoy yapıyorlar
-
Bu ileti silindi! -
@Rorschach159 ya sendin eminim bir arkadaşla tartışmıştın zamanında 70 li puan sölemiştin onu unutup arkadaş puanın kaç böle konuşuyosun diyince 83 demiştin hatta fotografla kanıtlamıştı arkadaş daha millete troll diyo ya yuh
-
@Rorschach159 goy goy derken nerde yapılan goygoydan bahsediyon sen
-
Bu ileti silindi! -
@Rorschach159 ya geç yalanın zamanında ortaya cıkmıştı rezil olmuştun terbiyesizlikte yapma ağzını topla burda tartışmam millet duyum bakıyo