2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159
-53 saygınlık profilindede belli ne olduğun arkadaşlar inanmayın moral bozucu bu şahsın yazdıklarına işi gücü zorbalık bidahada sana cvp vermem MİLLET DUYUM İÇİN BAKIYO BU SAYFAYA BOŞA MEŞGUL ETME -
Kürşad bir yere kaybolmadı arkadaşım,sayesinde derse başladık emin ol bırakmadık.Ayrıca negatif insanlar düşürmeye çalıştıkça 86,6 olan puanımı 96,6 ya çıkarmak için var gücümle gayret ediyorum:) O yüzden aynen devam edebilirsiniz,saygılar
-
Şu adamı bosverin ya diğer sayfaya yaşasın kaos çok seviyorum gibi bi şeyler yazmıştı zihniyet temizliği versin Rabbim sallamayin bu arkadaşı
-
@ddguy Baya etkilendim yazdığınızdan anında içime bi combofix açtım bi ferahlama geldi
-
tag hazrmı yıne bızı bekletmesnler :@
-
@Rorschach159 oh ne güzel aferin sana
-
75 83 olayını o gün fark edenlerdenim unutulur mu hiç arkadaşlar ankarada iktisat derslerine gelen zayıf orta yaşlı özden hoca var (cinsiyeti erkek) tanıyan, soyadını bilen söyleyebilir mi ulaşmaya çalışıyorum bi teşekkür için. Dersleri çok güzel geçiyordu çok şey kattı
-
@meltem_90 Özden hocayı bilmem mi ya ısparta ya da gelmişti o ama soyadını hatırlamıyorum ya şu an muhteşem di dersler
-
Tag belli mi
-
bekliyoruz twitter hesaplarınızı yazın @talihsiziibfli @iibflialmila @TDS__00 benim
-
NEYTULLAH YAZMIŞ---arkadaşlar bir kaç dakka daha bekleyecez tag girmezse gündeme başka bir tagla yazacağız kendimiz girmeye çalışacağız
-
@john-nash hocam iptal durumu yoktur inşaAllah
-
kendımz bıraz zor gırerzz bn anlamyrm gunler oncesınden etkınlk yapacagz dıyolar etkınlk gunu daha tag gundemde yok
-
@İnmyheart İİBFGelirİdaresiniBekliyor neytullahın gönderdiği tag bu
-
Günler öncesinden bu işin ehil kişilere teslim edilmesini söylemiştim. Zira bir kez daha ellerine yüzlerine bulaştırdılar...
-
@joeblack16 aynen hocam cok sınır bozucu tweet atasım bıle gelmıyr sankı katılım cok da gundeme gırebılcz
-
gündeme girmek için para toplanmadı mı bişey anlamadım neden tag gündemde değil ki
-
Tag satın alınması için para toplandı. 2. denemede de başarılı olunamadı.. Nasıl oluyor bu iş? İşi üstlenenler derhal bir açıklama yapmalı ve başarısızlığı kabullenip bu alanda becerikli ve twitter gündem vs noktasında bilgili , icrai arkadaşlara görevi teslim etmelidirler.
-
Birazdan neytullah açıklama yapacakmış konuyla ilgili bakalım sebep neymiş
-
Gundeme girilmeyecek taga bosa mi yaziyoruz o zaman