2016 Aralık GUY Sınavı
-
İnşallah 10.000 mesajı yazmadan ilan gelir.
-
arkadaşlar tgrtde şuan twitler yayınlanıo.anesteziciler bastırdılar.hadi bizde bastıralım lutfen. az once lucass die birinin twiti geçti.bizimle ilgili.hadiii
-
@WilliamNiskanen değişik bi temenni
-
Yav o kadar yazdım yayinlamiyorlar ya tuhaflar. Ama yazmaya devam ediyorum
-
ankara dan bir arkadaşımla görüştüm yakın zamana kadar guy ilanı geleceğinden umutsuzdu ama şuan çok dile getirildiğini ve ilanın kpss den önce yüzde 80 geleceğini söyledi.Hatta bir duyumda var gib de çalışan bir arkadaşı ilanın 1 martta geleceğini söylemiş yani yarın.Kimseyi umutlandırmak veya hayal kırıklığına uğratma derdinde değilim ama içimde kalmasın diye yazayım dedim.
-
@dextermorgan umutlandık bile
-
@dextermorgan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ankara dan bir arkadaşımla görüştüm yakın zamana kadar guy ilanı geleceğinden umutsuzdu ama şuan çok dile getirildiğini ve ilanın kpss den önce yüzde 80 geleceğini söyledi.Hatta bir duyumda var gib de çalışan bir arkadaşı ilanın 1 martta geleceğini söylemiş yani yarın.Kimseyi umutlandırmak veya hayal kırıklığına uğratma derdinde değilim ama içimde kalmasın diye yazayım dedim.
Resmi gazeteye bakicimmm hemen
-
@dextermorgan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Resmi gazeteden hüsran çıktı
-
@miss-smith ne bekliyodun Allah aşkına
-
@aksaçlı her yerden herşey bekliyorum
-
O degıl de yarn ılan gelrse kadır koç haklı cıkack inşallahh gelir
-
@İnmyheart yok hocam hic sanmam su ana kadar kimin dedigi cikti ki ,, duyumu bi bakanin agzindan duysak bide ,, insallh martin ortasina kadar naci bey ilani patlatirda puanlar yanmadan degerlendiririz ,,,
-
kadir koç en son ne dedi
-
@aylin-yılmaz subatın son haftası ama martın 1 ıne 2 sıne sarkabılr demstı
-
Bana da GİB den bir arkadaş herşey hazır bugün yarın ilan gelir dedi hayırlısı bakalım
-
@gozde41 peki arkadaş sistem veya il ile ilgili bir gelişme var mı
-
Ilanin gelebilecegi düşüncesi bile mutluluk veriyorsa birde ilan gelince nasil olur düşünemiyorum Rabbim bir an önce beklediklerimizi nasip etsin
-
@gozde41 hadi inşallah ya bu duyumlar gerçek olsun da ilan gelsin
-
@gozde41 cidden mi
-
Başka hiçbir şey söylemedi sadece çok çalış dedi ve 2000 olacak sanırım tam bilgim yok dedi daha çok ilçelere olacakmış alımlar normal süreçte temmuz ağustos gibi gelecekti ama darbe girişimi yüzünden süreç altüst oldu dedi