2016 Aralık GUY Sınavı
-
Resmen tehdit etmisler kurum ici uzmanligi verin evet diyelim demisler
-
@TugayÇ burada bu kadar işsiz olmasına rağmen iş için oy satmaz iken,adamlar(bu ilanı yazanlar) görevde yükselme için oy satıyor.Ben de memurum ama oturup el mahkum çalışıyorum he ne olur alır puanını girer sınavlara girer mülakata adama öncelik tanırlar anlarım hazır personel diye ama bu bildiğin beleşçilik.
-
yine bir trollük arkadaşlar baktım habere aldırmayın. Zaten onlarda farkında yorumu , oylamayı falan kapamış .
-
@aliveli yorum açık gozukuyo bende
-
@paretowilfredo hocam bi aciklama yapsaniz
-
@TugayÇ yorum yapabiliyor musunuz ?
-
@aliveli simdi de eksiledim haberi
-
@aliveli evet yapabiliyorum
-
O kurum içi sınav kaç senedir gelmiyo bu saatten sonra da gelmez oy potansiyeli yüksek kesim biziz canınızi sıkmayin duyumlar çoğalmaya başladı ders çalışın millet salllamayin
-
yalnız işte işin acı tarafı kişilere bağlı böyle kararlar. kurumsallık, planlama ne yazık ki çok da gelişmiş değil ülkemizde. genel müdür onaylarsa, başkan olur verirse, bakan olumlu bakarsa gibi şeyler var hala.
-
@TugayÇ hocam senin baktığın haber geçen yılki haber olabilir
-
Bu guy gelmeden bizi yordu
-
bakan bunların şartlarını daha da düşürür
-
@guyan-gelmiş 1 mart 2017 tarihi var hocam
-
@TugayÇ o zaman yorum kısmına yapman gerekeni yap:)
-
Kurum içi sınava bakan sıcak bakmıyormuş daha önce bir arkadaş yazmıştı hatta Zaman'ında bu şekilde müfettiş olanlara karşı çok tepki göstermiş müsteşarlık döneminde. Bilmiyorum ama tabi bakanın ne yapacağı da belli olmaz sadece düşük ihtimal diyorum. Ayrıca çok sinirleniyorum Türkçe tarih coğrafya yapıp memur oldular şimdi de aynı işi yapıyoruz deyip uzman oluyorlar normalde zaten bu şekilde yapılmaları hoş karşılanmıyormuş. Ama bunların bu mantığını anlamak zor gir kardeşim KPSS ye al puanı mülakata kalırsan zaten ilk seni tercih edecek Ada'm işi bildiğinden dolayı bu kadsr zor bu kadsr biliyorsanız bilginiz bizden de iyiyse gel bizle yarış KPSS de yazılı da geç bizi gir kim ne dicek.
-
@guyan-gelmiş eksiledim ama yorum yapsam mi bilemedim. Haberin altinda tartisma baslatip ilgi cekiciligi arttirmak istemiyorum.
-
@TugayÇ bırak Allah'ından bulsunlar o zaman:)
-
http://www.star.com.tr/yazar/450-bin-iibfli-adina-cumhurbaskani-erdogana-mektup-yazi-1103345/
bakın geçen sene bizimle alakalı çıkan haberin başlığınıda almışlar:)
-
@TugayÇ eksilenebiliyor ama yorum yapılamıyor..