2016 Aralık GUY Sınavı
-
Herkes kendi ekmeginin uzerine yağ çekme peşine dusmuş..yazık cok yazık..3 4 senesini bu a grubuna verdigi halde issiz yorgun insanlar var.kurum ici sinavmis hepsi sizin olsun millet oraya atanmak icin hangiyollardan geciyor hak vicdan kalmamis..
-
İyi kötü işleri var işsiz genclerin kadrolarına göz dikmisler yazıklar olsun
-
İşte bunun gibi kurumdaki huzursuzluklar artık had safhada.Bn bunları yazdığımda arkadaşlar bana boş konuşuyosun dediler.İlanının gecikmesinin aslı sebebi huzursuzluk,guyların anayasa mahkemesi süreci,özlük haklarındaki adaletsizlikler,Düşünsene sen şimdi mali hizmetler uzmanısın mesleğe giriş koşulları ankaradaki kültür uzmanı spor uzmanı orman uzmanıyla aynı şartlar yds 70 istiyo mesleğe girdikten sonra ama maaş aynı değil.Böyle eşitsizlikler çözülmesse bu ilanlar gelmez.Çünkü artık bakanın kulağına gitti bu gibi durumlar.Böyle bir kurumda bakan olsanız daha çok alım mı yaparsınız yoksa?
-
@maliyeciçocuk kard eş bize bakani savunma.0 alım yapılıyor.önce alım yapsınlar sonra düzenleme..
-
Bu ilan herkes bi tahmin yapıyo bnde yapıyım.Yüzde 80 bu saydığım sebeplerden dolayı bekletiliyo.
-
@Aristo76 bakanı savunmıyorum.Onuda yazacaktım her türlü biz mağduruz.14 marta ne olcak biz yine ösymye sınav ücretini yatırcağız bu düzene biri dur demeli.Şunu bilin artık bn atansam bile bu mücadeleden dönmem.İibfliler hak ettiği yere gelecek.Bu kurumu kpss açıklamdıpından beri takip ediyorım guyları vmyleri mhuyları yani çalışan personeli.Bir kişi bile bn mutluyım işimi seviyorum demedi.Sebepleride yazdım yukarda.Guylara bakın facede çoğu soru paylaşıyo yine kpssye hazırlanıyo niye bu durum aynı bankacılktan kaçmak isteyn personelin durumu gibi olmuş artık maliyede.Giren kaçıyo.Sen idare olsan ne yaparsın?
-
Halkbank müfettişlik uzmanlıkda çalışanlar siz zannetmeyinki çok mutlular.Tabiki işsizlten iyidir.Ama ya sonrası yok işte.Belki bizde guy olduk diyelim ama puanımız arttırdık ankarada merkez uzmanlık kültür uzmanı spor uzmanlıpını kazansak gideceğiz.Geçen anayasa mahkemsesine delil olarak son yıllarda guydan başka kurumlara geçen personelin sayısını vermşler.Sayı son 2 yılda daha çok artmış.
-
@maliyeciçocuk son 2 yılda ne kadar merkez uzmanlık veya üst kurullar alım yaptı ki gitsinler alımların en az olduğu yılları yaşiyoruz
-
@maliyeciçocuk Kardeş kusura bakmada çok boş muhabbet yapıyosun.Bence sen ya .guy yada kurumiçi sınav isteyen birisin.Biz ne dertteyiz sen gelmiş burda ne anlatıyosun. Begenmeyen kurum degiştirsin durmak zorunda değil.
-
@safiTÜRK69 kaçmış zaten
-
@safiTÜRK69 kendini bilmez niye gelmiyo bu ilan o zman ohal dedin tutmadı fetö dedin tutmadı şubat dedin tutmadı.Ya biraz bir şeyler öğren diye yazıyorum.Ha bnde işsisim ama artık sabrım kalmadı.Senin fikrin ne daha yeni mezun olmuş hemen işe başlamyı hayal eden şahsiyet.
-
@maliyeciçocuk bütün bunları nerden öğrendin çok merak ediyorum
-
@altaybozkırlı bir yere kaçmadım sizin gibi iibfliler olduğı sürece daha çok buralardayım.Biraz araştırın a grubu meslek nedir.Sen aç bunu öğren.Guy düz memur işiyse sen nşye sabahlara kadar tvs çalışıyosun.Alsınlar guyu merkez alıma p3le atanalım.Hukuk yok iktisat yok ne güzel işte.Bunları öğrende sonra bana yorum yap.Yada git bimde kasiyerlik yap
-
@maliyeciçocuk üslubuna üzüldüm
-
@maliyeciçocuk ilan gelmesi uzadıkça senin gibiler birşeyler uyduruyor senaryolar üzerinden yazilar yazıyorsunuz.. #maliye bakanlığının bütün alımları donmus vaziyette bunun1. Ana nedeni 15 temmuz 2. Neden ise naci agbal.... Senin söylediklerinde sorun ama sınav açmamayi gerektirmeyecek kadar büyük bir sorun değil... Kardeş bir de devamlı aynı şeyleri yazarak sayfayı Meşgul etme lütfen
-
@maliyeciçocuk aaa maliyeci çocuk incelikleri bilen yine sahada yine başlamış boş konuşmalara bi kaç bilgisi var onlarida burda anlatarak sadece kendisinin bildiğini sanarak egosunu tatmin etmeye hosgeldin uzun uzun iletilerden senin yazdığını anlayabiliyoruz artık ama kaçırdığın bi nokta senin bu bildiklerine biz mastır yaptık
-
@altaybozkırlı sende o zman yorum yapmayacaksın.Maliye uzmanlıpı merkez uzmanlıktır.Vergi müfettişliğine geçen çok kişi gördüm.Benim yazdıklarıma saygı duy o zaman.
-
@maliyeciçocuk bize bilmediklerimizle gel senin bu anlattığını herkes biliyo
-
@maliyeciçocuk tamam 2012 desen kabuk ederim son 2 yıla kaç kişi almiş :))
-
@altaybozkırlı hocam uğraşma şunla ya uzun uzun yazıyo millet de bi olay var sanacak