2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bir guy ugruna 10.000 mesaj atilmis ama hala sesimiz duyulmuyor
-
Maliyede radikal değişiklik olacağı yeni bir şey değil ki ne ohal ne de başka bir şeyden dolayı. Önceden de bu sorunlar vardı önceden beridir konuşulur lakin sıra ona gelmez kurumun iş yükü fazladır çünkü. Ama şu an gece çalışın maliyede desinler çalışırım memurlar gibi hoşnutsuz olmam. Özlük Hakkı bilmem ne işsizim kardeşim işsiz emeğimin karşılığını alamamışım Hakkı'm yenmiş. Bunları düşünecek Değilim. Burdaki kimse senin dediklerini düşünecek ya da guy olmasın vmy istiyorum muy istiyorım durumda değiller. Kaldı ki maliyede anlattığın karşıklığı çözmek zor da değil. Düz memura görev tanımı yaparsın koyarsın gişeye uzmana da göre tanımı yaparsın koyarsın masa başına. Uzmanı da sadece KPSS ile alırsın düz memurda sesini çıkaramaz girer KPSS ye kazanır. Kurum içi sınavlar çoğu kurumda hoş karşılanmaz diğer bakanlıklarda açmıyor mesela. Ama çalışanlar KPSS ye girip Yüksel'iyor o ayrı. Senin dediğin sorunları kabul ediyorum ama şu aşamada yetkimiz de yok konuşmakta anlamsız. Kaldı ki dedim sana her şeye razıyım şartları ne olursa olsun gayette Mutlu olurum o işi yaparken. Çünkü vergi konularını seven biriyim. Dediğim gibi Mutlu olup olmamak kişiye bağlı bir husus. Kimse Mutlu değil ama devlet lise mezununu istihdam etmeye başlasa kurumda herkes Mutlu olmaya başlar ama. Boş vet kardeşim o yüzden sorunları. İlanın gelmemesi ne davadır ne de başka bir şey bakan beyin bu mesleklere tamamen bakış açısıdır..: diyeceğim bu kadar sana.
-
10 bin mesaj ne la
-
Lc de bimde bana 3200 versinler hatta 3000 versinler tüm kitaplarımı yakıp giderim @maliyeciçocuk
-
@köyün-ağası kanka takma şu boş muhabbetleri boşuna zaman kayıbı senin için
-
@köyün-ağası şimdi dediğimiz olayı anlamıyor kardeşim Ben maliyede 3200 versin çaycılık yapmaya razıyım diyorum ne iş olsa yaparım demedim ama anlamadı işte. Ayrıca bim şok Migros başvuru da yaptık alan yok. Adamlar lise mezunu alıyorlar muhasebeciler bile lise mezunu alıyor artık üniversite mezunu Ada'mı alan yok doğru dürüst anca kurumsal firmalar ama oralara da kişisel referans lazım işte özelde bile tanıdık aracılığıyla giriyor...
-
@Gerçek aynen gidip ders çalışayım:)
-
@bonus ben özel de ön muhasebe başvurmuştum adam bana üniversite mezunlarını almıyoruz dedi yırtacaktım diplomayı
-
@köyün-ağası işte bunu bir anlasalar. Banane değil mi özlük Hakkı yok maaş önce kazanayım sonra bakarız ama inan yine sesimi çıkarmam çok şükür derim. Gittiğim yerde gördüğüm ilk bekar kız uzmanla evlenirim 6000 gelir işte. Çok şükür der geçerim. Mesleği beğenmeyen adamlarda lafım dışarda maliyede uzmanım diyebiliyorsun en azından küçük Dr olda itibarı var. Konuşan konuşsun
-
@bonus aynen guy ilanı gelsinde. Totem yapmıştım 10000. İletide guy gelir diye gelmedi
-
@köyün-ağası her şerde bir hayır vardır sabırla bekleyelim şimdi olmazsa daha sonra fazla alacaktır
-
@bonus uzman olup uzman biriyle evlilik yapıştır 6500 falan yapar benim kafadan biri
-
@Ricardoreyiz valla kardeşim aşk sevgi olmasın mantık evliliği yapacam çektiğim sıkıntıları geride bırakmak istiyorum tamamen bu mantıkla
-
Yazdıklarımın tek sebebi var sizlere hazır olan ilanın bekletilme sebeplerini kendimce harmanlayarak aktarmak istedim.Bazı kişilerin amacı sadece sataşmak olmuş arkadaşım yazdığım şey seni alakadar etmiyosa boş konuşuyosam yorum yapmassın hatta okumadan geçersin.Kusura bakma bn umut taciri değilim fark ettyiysen hiç bir zaman gün vermedim.Sadece tek bildiğim bir şey var 14 MART Kpps başvuruları başlıyo ve bunu düşündükçe yine 200 tl ailemeden isteyecek olmam bni çıltırdıyo.
-
@maliyeciçocuk lan az git la yeter.
-
@maliyeciçocuk güzel kardeşim bak ne güzel söyledin ailenden artık para almak zor geliyor o zaman bırak sende kurum içinde olanları ankaradaki sorunları varsa ordan burdan eşin dostundan güvendiğin insanlardan duyduğun olumlu bir duyum paylaş yoksa milleti germe.Evet çoğu duyum gerçekdışı ama buradaki insanlar onun gazına gelip ders çalıştı bırak böyle devam etsin sen inanmayabilirsin buradaki insanlar inanmak istiyor.
-
Bakan yardımcısı trthaberde yazalım arkadaşlar
-
Bakan Yardımcısı hiç bir şey demedi bizim hakkimizda adam bildiğin başkanlık dedi başka bişey demedi
-
Valla ben de.sahsen atanayim guy olsun kalırım zaten bu donemde 2016 puaniyla atanan insan yerinde kalır çünkü puan geçerliliği 1 yıl bu kadar ay da ilan bekledik degeri bilinir gibime geliyor
-
Bakan yardımcısına etkinliklerde o kadar yazıldı hem de yalvarırcasına ama tek cevap vermedi.Şuan için tek derdi başkanlık.Maliye'deki herhangi bir işle şu sıralar uğraştığını düşünmüyorum. Zaten twitterına girin bakın hep başkanlık ile ilgili etkinlikler düzenliyor, şehirlere gidiyor.