2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy çok bilmiş anayasa mahkemesinin tutumundan maliye bakanının ne yediğine kadar herşeyi biliyo heralde
-
@yetkili-AĞAbey nasıl 15 temmuz dersin hala görmüyomusun yada bilmezlkiten geliyosun.Hakimlik 2.ilana çıktı.Merkez uzmanlar yine seyrinde devam ediyo.Bddk 100 kişi.Bunlar hep böyle alırdı zaten.Msb özelleştime uzmanlığı bakın yine diyorum biraz araştır
-
@maliyeciçocuk Kardeş benim ders çalışmam lazım senin gibi boş adamlarla
ugraşamam. -
@altaybozkırlı üslup buysa eğer bu yazdıklarımızı okuyanlar kimin edepli olduğunu anlar.
-
Biraz önce duyum paylaşan lar vardı ne güzel nerde onlar ya
-
@maliyeciçocuk tabi tabi
-
@ddguy Kardeşim Ankarada yaşıyorum.Birkaç kişiden duydum ben ve ilanın geleceğini zannediyorum. Duyumculara güvenmiyorum şuan bakanın ağzına bakan bir ilan var.Onun için kimse tarih veremez.Ancak ilanın Referandum öncesi gelmemesi büyük siyasi acemilik olur..İlan bu süreçte bile gelmezse,artık kolay kolay Guy alımı olacağını düşünmüyorum..(bakan değişmezse )
-
Guyu beğenmeyen girmesin 3200 maaş alıyor bu şartlarda çok çok iyi ben diyorum bana bu maaşı versinler çaycılık yaparım. Mutluluk veya mutsuzluk kişinin kendinden kaynaklanıyor. Şahsen kendi adıma guy maaşı bana yeter aileme de bakarım kendime de. Özelde kimse sana 3000 TL vermiyor. Diğer bir husus son yıllarda gördüğüm guy olan bayan arkadaşların çoğu kurumda kalıyor. Erkek arkadaşlar geçiş için uğraşıyor genelde. Beğenmeyen gitmesin. Önce Kazan haklarını sonra savun. Kaldı ki bu sorunlar yıllardır var ama bu sne hariç her sene alım yapılmış 2015 dava süreci varken bile 1750 kişi alındı. Bunlar sebep olamaz.
-
@safiTÜRK69 duyduğun bilgiler ilan gelecek mi dedi ya hepimiz bi umuta bakıyoruz sormam o yüzden
-
@ddguy Evet ilan gelecek arkadaşım vasıtasıyla başşbakanlıkta çalışan birinden öğrendim.
-
@safiTÜRK69 güzel haber inşallah diyelim tez zamanda gelir.
-
bugün herkesin dilinde bir ilandır gidiyor akşam resmi gazeteye bakmak baya heyecanlı olacak:)
-
@bonus önce senin için sebep nedir?Bu sepep ne ki bu kadar kişi mağdur edildi?Birde esastan görüşülmesi davası eylülde başladı.2015te olan normal idare mahkemesiydi.Esastan görüşülmesi çok farklı boyutları olcak.Seninde dediğin gibi 1750 kişi ilanı bir kere verdi.Önceden 2 kere alım yapardı bu kurum.400 vmy ilanına çıktı 250 kişi aldı.Uzun dönemde maliyede radikal kararlar alınabilir.Bu kararlardan inşallah bizde nasibimiz neyse alırız.
-
@bonus yerden goge kadar haklisin dediginizde kesinlijle dedijlerinize katiliyorum yeter de artar bile yeter ki girelim herkesin sonucta bi sikntisi var onlari atlatmak icin de bizim bukuruma da ihtiyacimiz var her gece ilan gelecek mi kaygisini gwlsin ler kendileri yasasin ,, bos muhabbetlere karnimiz tok hocam aynen ,,, bu bakan bizi bitirdi resmen degismezse daha cok ilan bekleeiz biyle iki hafta icinde geldi geldi gelmedi zerre hakkimi helal etmiyorum her gece psikopat gibi ilan gelmis mi die bakiyorum insanin kpss ya calisasida geomiyor puanimizi degerlendiremeden yazikgunah ya ,,
-
Arkadaşlar farkındaysanız Refarandum süreçine tam olarak girilmedi.Yani çalışmalar çok yavaş ilerliyor.Çalışmalar hızlanınca ilanlar patlar Adalet,Saglık ve Maliye İlanları kesin gelecektir. Kaymakamlık sınavı kesin olacak 100 kişi.VMY ilanı belki gelebilir.MHUY bu sene kesin yok.GUY %90 diyorum.
-
@safiTÜRK69 ama ne zaman?
-
Zamanı sadece Maliye Bakanı ve Başbakan biliyor. Zaman söylersem yanlış çıkar kesin.Kişisel beklentim.Mart ayı ilan gelecektir. Sınav ise nisan sonu olabilir..
-
adamın biri işsizliğinden kafayı davayla, özlük haklarıyla bozmuş burdakilerin hepsi işsiz özlük hakkıymış maaşıymış hiç bizi ilgilendirmez şuan bizim için tek gerçek atanıp aylık paramızın hesaba yatması davayla kafayı bozan arkadaşta atanmış arkadaşlarla bu konuyu tartışsın daha iyi olur
-
@kamuguyyy benim derdim Hakkı filan depil düz memurluk versinler isterse razıyım kimse de eleştirmesşn mesleği giren arkadaşlarım hafta sonu geziyor Mutlu oluyor aldığı maaşta yetiyor. Diyorum bana da yeter. Kazanırsam zaten sınav filan girmem daha...
-
Adamın biride işsilkten ne iş olsa yaparım derken her ay hesabıma paranın yatması lazım derken bu süreçte gidip bimde kasiyer lcwda satış danışmanlığı yapmıyosa onun aklına şaşarım.Benim burda yazdıklarım tartışmasız doğrudur.Benden hıncınızı alacağınıza gidin size aralıkta şubatta ilan gelecek diye umut tacirliği yapan kişlerden hesap sorun.