2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben de İzmir istiyorum ama puanım çok sınırda umarım çok alım yapar:)
-
@gozde41 Herhalde kimse sistemi bilmiyor
-
@Dick-Advacoat sanırım bana göre eski sistem de olur
-
Hele bir ilan gelsin de eski sistem yeni sistem farketmez yeter ki ilan gelsin gençler...
-
@gozde41 arkadaşınız bunu size ne zamn söyledi
-
http:// www.memurlar. net/haber/650005/?utm_source=headlines adamlar parayla haber yaptırmışlar
-
@guyan-gelmiş malümlar net iş başında
-
@guyan-gelmiş üstüne üstün haber yoruma kapalı bu kadar olur bi paralı haber
-
O boştur. Adamlar normal gelir uzmanı almazken onları ne yapacaklar. Onlar kurum içini unutsun. Aynı işi yaptığı halde devlet niye 4200 kişiye ayda ek 1000 tl ödesin.
Adamlar tasarruf diye normal sınav acmiyorlar -
@gozde41 hadi inşallah gerçekten de olur bu söylemler duyumlar bir an önce son bulur Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
-
Kurum içindekileri uzman yard. yaparlarsa bizim şansımız hiç kalmaz
-
Normal de kariyerdışı uzman almak yasakmış ancak bu dönemde CB Khk ile yapabilir ama bana kalırsa referandum üzeri yeni alım yapmak varken kurumiçi alım yapmaya sıcak bakmazlar sonuçta cb istihdam sağlayın dedi
-
@gozde41 normal de 2016 Aralık'ta ilana çıkılacaktı diye biliyorum hocam ben .
Eğitim de ki arkadaşlara grup müdürleri bu yönde bilgi vermişti -
@paretowilfredo sen ne alemdesin duyumlar ne yönde.
Hiç sesin sedan çıkmıyor -
@guyan-gelmiş ben de okudum sabah sabah sinir oldum. Yoruma da kapalı? @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli siz de bir karşı haber yapamaz mısınız? Kpss a puanı yüksek o kadar işsiz varken kurum içi sınav istihdamı nasıl artırır şeklinde bir haber yapma şansınız yok mu?
-
@Keymarsh malumlar.net haber yapmamış zaten ilandır yazıyor altında şampuan reklamı gibi düşün:) Bir şey çıkmaz ondan:)
-
@guyan-gelmiş çok küçük şekilde yazıyor sen diyene kadar ben de farketmedim. Olsun karşı haber bence iyi olacaktır. Ufacık bile etki ederse o etkiyi ortadan kaldırır az çok
-
Madem aynı tahsil seviyesindeyiz aynı bilgilere sahibiz girsinler kpssA sınavina alsınlar puanı girsinler guy sınavına kazansınlar gelir uzman yardımcısı olsunlar. Ne güzel valla dışarda milyonlar işsizken beleşten uzman olmaya çalışmak. Kimse kusura bakmasın ama orayı memur olarak tercih ettiler. Kimse uzmanlık vaad etmedi onlara. Sinirlendim sabah sabah.
-
Askerde en büyük risk sorumluluk uzmanlarda. Devlet sen çok çalışıyorsun gel seni astsubay yapayım diyormu demiyor. Git önlisans yada lisans diploması al sınava gir kazan gel astsubay ol diyor. Saçmalık bu kurum içi uzmanlık sınavı.
-
ŞU KISIM İÇİN NE YORUM YAPMAK LAZIM BİLEMEDİM;
"Şimdiye kadar mağduriyetimizin giderilmesi konusunda Sivil Toplum Kuruluşları aracılığıyla TBMM'de bulunan başta Adalet ve Kalkınma Partisinin saygıdeğer milletvekilleri olmak üzere 302 milletvekilimize, durumumuzu ayrıntılı bir şekilde anlatan dosyalar ilave ayrıca sözlü olarak da kendilerine arz ettik. Ulaştığımız tüm vekil ve bakanlar talebimizin haklı olduğu konusunda dönüş yapmış olmalarına rağmen bugüne kadar somut bir adım atılmadı.
EFENDİM ÇAREMİZ SİZSİNİZ!
4200 personel (ailesi ile birlikte 15.000 kişi) 5 yıldır sizden gelecek olumlu bir sözün "Kurum İçi Gelir Uzmanlık Sınavının Açılmasına EVET diyorum...!"demenizin hayalini kurmaktadır. Bizler sizin adalet anlayışınızdan zerre şüphe duymadık ve duymayacağız da... Kudreti ve adaleti ile tüm İslam alemini kucaklayan, kapı açan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın bizi de bu beklentiden kurtaracağına inancımız tamdır."