2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkdaş bi gündem olmayı beceremiyoruz para verdik yine olmadı bari şuna yazın
İstihdamSeferberliğine Destek
Bunu kopyalayın bakanı taglayın bari
-
neytullahın yazdığını girin okuyun deliricmmm
-
@aylin-yılmaz komedi
-
aramızda bi ttci yok mu o kadar iibliyiz
-
@aylin-yılmaz bu nedir ya o gun tele bakmadi bugun su olmadi ee nolacak simdi
-
@aylin-yılmaz valla ben twitter ne onu bile bilmiyodum ki tt isi beni asar
-
@ddguy ben de bilmiyordum iibf etkinlikleri öğretti bana twitter ı
-
@aylin-yılmaz bu iki oldu ya şaka gibi Ders çalışmayı bırakıp yapıyoruz bu işi bide şimdiye bi konu bitmişti ya sabır ya Allah ya
-
Valla şu kritik günlerde tt olmak gerekirken böyle hatalar yapılmamalıydı.Yazık...
-
ne demş neytullh
-
@İnmyheart tagi ayarlayacak kişiye ulasilamiyomus
-
İstihdamSeferberliğine Destek İİBFGelirİdaresiniBekliyor
Yukardakını kopyala yapıştır yaparak destek olun hadi sangı gündemde gibi izlenim oluyor hep bizimkiler twit atıyor. herkese söyleyin -
Arkadaşlar niye yazmıyorsunuz acaba,destek neden sıfır acaba...harbiden yazık ama ayıp ediyorsunuz...
-
Twitter dan havamizi almış bulunmaktayiz millet
-
Benimde icime hep mart diye doğmuştu biliyomusunuz nedense hep martta olsa güzel olur demisimdir.
-
İstihdamSeferberliğine Destek
Gündemde buna yazın bakanlarıda taglayın
Aynen kopylayacaksınız işaret vs yokHer kadro isteyen yukarıdaki gündeme yazıyor
-
Şubatta bitti
-
Hayaller Marta kaldı
-
Hepinize merhaba arkadaşlar ben forma pek bakamıyorum zamanım yetmiyor az önce bi arkadaş haber verdi burda ki bazı arkadaşların rahatsızlığı varmış sanırım etkinliklerle alakalı onun için gelip bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim zira benim için beceremedi eline yüzüne bulaştırdı diye yazmış sanırım bir arkadaş neyse arkadaşlar öncelikle geçen haftaya kadar tagları ben belirleyip Serdar Kayar'a gönderiyordum bir kaç arkadaşlada fikir alışverişinde bulunarak böyle yapıyorduk ancak geçen hafta attığımız tagların 2 side spama düşünce Serdar bundan böyle ben hazırlayayım istersen dedi bende kabul ettim zira bu konuda en tecrübeli iibflidir kendisi oda gündemi satın aldığı kişiye atacak satın aldığı adamda tagı gündeme sokacaktı gün içerisinde 3 sefer hatırlatmış adama bugün etkinlik var unutma diye 3'üne de tamam aklımda diye yanıt vermiş adam saat 7 civarıda tekrar aramış ancak cevap alamamış saat 8:30 a kadar sürekli arayarak ulaşmaya çalışmış ancak adam cevap vermemiş bu adam mücadele palatformu olarak sürekli çalıştıkları bir adam ama iki haftadır neden böyle yaptığını bizde anlamış değiliz geçen hafta çok uğraştım iki tagınızda spam yedi dedi bu hafta ise hiç cevap vermedi bazı arkadaşlar madem etkinlik iptal edilecek niye son dakkaya kadar söylemiyorsunuz diyor bunu bilmedikleri için söylüyorlar zira adam bu tt işin sadece bizimle yapmıyor bizim gibi adamın günde belki 5 müşterisi var misal ben etkinlik günü belirleyecem serdar adamı arayıp hangi günler boş olduğunu bir hafta önce öğreniyor bana söylüyor müsait olduğu günleri o hafta için ben o günler arasından bizim için en uygunu hangisi onu seçiyorum o şekilde ayarlıyoruz biz saat 20:00'de etkinliğimiz olacak dediğimizde adam o gün saat 19:45 gibi bizim taga ile çalışmaya başlyor saat 20:00 kadar gündeme sokuyor 15 dk çalışması gerekiyor en az bir tag için şimdi adam 19:45'te başladı o tagın gündeme girip girmeyeceğini ne o ne biz nede başkası bilemez son dakka öğrenmemizin sebebi bu benim için bu işi beceremedin para ile satın alıyoruz yine olmuyor tarzında ki yorumlarda yakışıksız yorumlar zaten insanı zan altında bırakan yorumlar biz kendimiz para vermiyormuyuz sanıyorsunuz her etkinlikte Serdar bana yazar neytullah paranız tam mı bir eksiklik var mı varsa söyle ben ekliyeyim diyor ve bu adamın sadece p3 puanı var bizim gibi guy bekleyen biri bile değil ama söz konusu iibf ise gerisi önemli değil diyor. Şimdi arkadaşlar beceremediniz eliniize yüzünüze bulaştırdınız diyen arkadaşlar kimler onlar bilmiyorum zira dediğim gibi buraya bakmaya fırsatım olmuyor onlar lütfen facebookta bana ulaşsınlar ben bu işi onlara devredeyim buyursunlar onlar ayarlasınlar ben ve arkadaşlarımda var gücümüzle destek verelim arkadaşlar ben bundan zerre kadar gocunmam hatta memnun olurum gercekten buyrun gelin ben yada biz bu işi daha iyi yaparız deyin bende iletişimde olduğum tüm grup yöneticilerinede ileteyim bundan böyle bu arkadaşlar organize edecekler onlarda işte bana yardımcı oldukları kadar sizede yardımcı olsunlar ve gelin benide kurtarın bu yükten zira benim kabul edebileceğim bir durum değil öyle ben kendimi paralayacam bu iş için ama birileri sağda solda çıkıp beceremedin eline yüzüne bulaştırdın deyip hiçte hoş olmayan ithamlarda bulunacak bekliyorum arkadaşlar iyi akşamlar
-
isteyen #Günbiterken e 00.00- 01.00 aralığında Twit atabilir benim twitter hesabını engellediler mi ne yaptılar bilmiyorum bende yeni twitter açıp mesaj atacağım.