2016 Aralık GUY Sınavı
-
Günaydın kader arkadaşlarım etkinlik bugün mü?
-
Şimdi de Martta 2020 kişilik ilan duyumu mu. Maşallah herkesin üst düzey yönetici tanıdığı varmış. Ama gel gör ki hepsi fossss çıktı. @paretowilfredo zaten derin bir sessizliğe bürünmüş.
-
@Dick-Advacoat nerde kim demiş?
-
Kim demiş ne demiş
-
@paretowilfredo son durum nedir
-
@Dick-Advacoat ben yazdım ama inan hocaya sormadım direk kendi söyledi hocadan duyduğumu direk gelip size aktardım umarım doğru çıkar herkes nasibini bulur
-
@Puma-Monetarist inşallah
-
Kürşad kardeşin arkadaşı çok emin konuşuyordu ne oldu ona bir sormak gerek
-
Benim canımı sıkan da arkadaşlar ortada bir emek varken, devleti yönetenlere adeta yalvarırcasına bir talepte bulunup hiçbir yetkiliden ses çıkmaması. Verilecek cevap olumsuz da olabilir ama insan bir açıklama yapar. İnanın KPSS için masaya oturuyorum ne okuduğumun farkında bile olamıyorum, sadece bunları düşünmekten.
-
Mart 2020 duyumu Troll mudur aslı var mıdır
-
@Ricardoreyiz hedef 2020 ️
-
2020 diyorlar sayin @paretowilfredo @Antimülakat
-
Duyum paylaşanları seviyorum hareket oluyor.
2020 gibi küsürlu rakamlı duyumlrı daha çok seviyorum -
@miss-smith duyum konusunda kesin konuşmayalım ama yazılan yazılar baskıyı arttırdı gibi, ateş olmayan yerde duman tütmez hesabı yeniden bir yazı daha yazalım. Baskı baskıdır, görüldüğünü ve okunduğunu düşünmeye başladım. Bu nedenle daha ağır bir yazıyı bu hafta yazalım.
-
@miss-smith ah sayın miss sev tabi
-
@Antimülakat hocam ya bu whatsapp işine ne dersin yapalım mj
-
@Antimülakat önce bu sayfanın daha sonra memurlar netin haber yapması bizim twitter etkinliğinden daha etkili oldu en son 90000 kişi okumuştu haberi baktığımda ama malesef haber kaldırılmıs siteden bugün göremedim.
Duyumlar @paretowilfredo ya kadar gelmiş mi ve inanmış mı ve ve ve duyuma güvenip sayfaya yazacakmı mı önemli olan o
-
@miss-smith haberi kaldırmışlar mi gerçekten
-
Haber duruyor hala sadece yeni haberler koydukça site geriye gidiyor arşive gidiyor
-
102.145 kişi olmuş