2016 Aralık GUY Sınavı
-
Suriyeli çocukların eğitimi için 2 bin 78 öğretmen alınıyor
Bunlara bütce var
-
Ben anlamadım zaten bizden başka her şeye var bütçe
-
hersey bakana kalmışmış.hey allahım bunca ınsanın kaderı ne diye bu adamı bakan yapmışlarkı ....ılk defa bu yıl böyle sacma bir duzen gördum.
-
siz gibe gideceginiz kıza hayatında biri varmı diye sorarmısınız heleki sevgiliniz de varsa.bu muhabetlere girermisiniz bu etikmi sizce ustelik tanımadogınız bır kız bu
-
@bahar hocam bu sayfaya degil digerine yazarsaniz daha iyi olur. Burdaki arkadaslar guy disi mevzu okumak istemedikleri icin biz ayri bi sayfa actik.
-
@bombiksmori 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@bahar hocam bu sayfaya degil digerine yazarsaniz daha iyi olur. Burdaki arkadaslar guy disi mevzu okumak istemedikleri icin biz ayri bi sayfa actik.
coık pardon
-
Kadir koç canlı yayında
-
@miss-smith sorun lutfen guy ile ilgili
-
@miss-smith Kadir Koç' ta Maliye Bakanından daha çok canlı yayın yapıyor.
-
@bahar bu konuyla ilgili konusmak istemıomus
-
@miss-smith cok sasırtıcı bi cevap:)
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@bahar bu konuyla ilgili konusmak istemıomus
Bişi derdimde neyse. ulan herkesmi dalga gecio bizle anlamadım ki...
-
@miss-smith şöyle mi dedi "bu knyla ilgli knsmk istmiorum tmm mı :sssss "
-
Yeter yaa bi ses verin bize topu topu 2000 kişi istiyoruz.
-
@miss-smith nasıl ya kadır koctamı yan cızdı??
-
@miss-smith tabi istemez kafasina gore tarih salliyo sonrada olmayinca konusmak istemiyorum . Anlamadigim bu insanlarda birilerinin duygulariyla oynamak bu kadar kolay mi . Birinin bunlara kul hakki nedir hatirlatmasi lazim
-
subat sonu 2800 dedi bizzat dinledim emin gibiydi sımdı suskun madem bilmiyorsun sus hıç konuşma o gunden sonra sildim kendisni boyle insanlarla muhatap olmayın ...tarih falanda hikaye reklam amaçları reklamçıların hiçbirinin kitabından çalışmadımgecen yıl yınede fazla net cıkardım
-
@bunebicimhikaye @ynl006 @Frayif
Aynen öyle dedi guy sorularını oluyunca şekli değişio sıkılıo gibi hali var heo aynı sorular geçiniz der gibi..?
Boş konussak1000 kişi canlı yanında olur ders olunca herkes cok bılıo heralde 130 kişiyle ders yapıoruz dedi
Hocamızın canı sıkkın derslere katılım düşük olunca -
bak sınır oldm sımdı bnde takıpten cıkcam
-
Arkadaşlar bende bugün bir kitap yazarı ile bizzat görüştüm ben sormadım ilan ile ilgili çünkü sormaktan bıktım hocanın söylediği ankaradan eski bir öğrencisinin şu an iyi bir konumda birinin söylediği imiş ne derece doğru çıkar bilemem sadece duyum 2020 kişi Mart ayında ilan dedi doğru yanlış ama en azından biraz olsun çalışma gazı getirdi bana size de getirsin diye yazdım yılmak yok bu yola insan girince çıkamıyor benim ikinci senem 78 ve 85 aldım işsiz güçsüzüm cebimde bugün 3 tl vardı oda benim değil zaten anamın babamın verdiği haftalık harçlıktan kalan en zoruda geçen haftalarda dayı oldum yeğenime bile bir altın takamadım neyse umarım sizi gaza getirip teşvik eder saygılarımla