2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
Pomak kardeşime katılıyorum. Her gece uykusuz kalıp ders ise ders gezme tozma ne yapıyorsanız artık ondan vazgeçip Twit atarak İlanın gelmesini sağlamak veya süreci hızlandırmak için çaba sağlayan çok fazla adam yok. Bana göre bu soylediklerimi yapmayan ve birliktelige faydası olmayan kişilerin başkalarını eleştirmeye hatta fikir söylemeye bile hakkı yoktur.
Başkalarının mutsuzlugundan mutlu olma huy mudur karakter midir nedir işte ondan vazgeçin veya değiştirin. -
@hayalimsgk kardesim 2013 temmuzu sonunda vergi muf ilanını hatırlayanlar beni anlar sgk sınavına da aynı sekilde itiraz edilebilirdi edilmedi.
-
@bunebicimhikaye 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@avamkamarası öyle birsey yok arkadaşım 10 hazirana kadar guy sinavi yapildi yapildi 10 hazirandan sonra yapilacak guy sinavi icin 2017 puanlari gecerli
Ahahaha seri eksilenmiş o zaman sizlere yepyeni bir umut guy ilanı gelcek 9 haziranda
-
Hep guy guy diyoruz da vmy mhuy duy da olmalı guy açıp tatmin etmezler sadece umuyorum
-
Pazartesi rg si boş !
-
@TugayÇ psikopat gibi her gece bende bakiyorumilan gelmis mi die ama nafile ,,subati da subat duyumlarin sonuna da geldik kaldi martt ayii sonumuz hayrola yazik gunah ya koskoca sene yi bitirdik ,,, umutlar mart ayi na devretti
-
@kamuguyyy sırf rg yi görmek için uyumuyorum mart 1 2 olsun kadir koç ta yanlış çıksın hepsine isyan edecem
-
@köyün-ağası ben isyanı geçip direk instagramından sövcem bu kadar basit mi milletin inançlarıyla oynamak
-
Arkadaşlar ana haberlerin watsapina mesaj atalım yoğunluk olursa belki etkili olur.ntv:05323063030 fox:05423704545 atv:05051658888 400bin iibfli mağdur edildi.maliye bakanlığı tarafin-dan her yıl hatta yılda 2 defa yapilan sınavlar yapılmadı.Yetmezmiş gibi ekranlardan öğretmen atamaları hayırlı olsun denildi.Tasarruf sadece A kadrolarla yapılmaya çalışılıyor.Üstelik birçok milletvekilleriyle ayni okullardan ayni bölümlerden mezunuz.Lütfen gerçekçi habercilik bunu gerektirmeli bizi haber yapın sesimiz duyulsun.
-
@maliyeci123 helal sana kArdeşim
-
@maliyeci123 valla bu benimde aklıma geldi ama etkili olmaz diye dememistim gruba
-
@maliyeci123 aynı kanala toplu bi şekilde yapabiliriz aslında bunu
-
Hangi kanala yukleniyoruz
-
Ricamız bizi de dile getirmeniz. Her yıl 2 sene geçerli olan kpss a puanları bu sene 1 yila indirildi ve sinavlar gelmedi.her yıl açılan sinavlar bu yıl acilmadi ve binlerce iibf li yüksek aldığı puanlarla mağdur ediliyor.birileri artık bizi de görsün.tek ricamiz sesimizi duyurun
Memurlar.netteki haberimize bu yazıyı kanallara gönderdim. Herkes bi dakkalığına zaman ayırıp atsin son sansimiz lütfen -
Bence bi gün Fox bi gün atv ama toplu yapalım bu işi
-
Vaktiniz çok yok bu yazıları gören kanalların numaraları yukarda yazıyor göndersin bugün .yarin bir daha gönderelim
-
@ceybru atv ye gönderdim simdi ben grup adına yazıyorum falan filan dedim
-
Çevrimiçi gözüküyo ama iki tık filan olmadı
-
Henüz görmediler beni