2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy kardeşim susmamın özel bir sebebi yok. Son noktaya kadar gelip aynı yanıtları aldığımdan yeni bir şey olmadığından bir şey demiyorum. Aklına kötü şeyler getirme.
-
@paretowilfredo getirmiyorum hocam size asla bi sitemim yok sadece sen a desen biz bi şey düşünüyoruz sen Susma bu grupta
-
bi grubun yönetici sanırsam yazıklar olsun
-
@aylin-yılmaz İşlerin bu noktaya gelmesi zamanında mücadeleye destek vermeyen başka gruplar da başta olmak üzere, gerekli yanıtın grupları terk ederek veya fiilen dile getirerek verilmemesinden kaynaklıdır. Daha evvel de Özellikle Neşet, Abdullah, Neytullah dostlarımızla hazırladığımız deklarasyona karşılık olarak üyeleri gruplarından atanlar da aynı şekilde karşılığını almamıştı.
Sessizliğinizle sadece onların kazançlarına destek oluyorsunuz. Evet bu işte para var. Emek veriliyorsa karşılığını almak da hakkıdır grup/site sahibi olanların. Ama grupların sitelerin asıl sahipleri sizlersiniz. Siz yoksanız biz de yokuz. Maddi beklentilerden evvel sosyal beklentiler olmadığı sürece de para için bu işler yapılacak gibi değildir. Sadece para için yapılması halinde bu tarz durumlar ortaya çıkar, doğaldır.
Biz güzel yürekli dostlarla size destek olmaya devam edeceğiz. Sesimizin eriştiği yere kadar seslenmeye devam edeceğiz.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@ddguy Eyvallah kardeşim.
-
Daha oncede soyledim bence temiz sinavla temiz alim yapmak istiyolar sistem degisti puan turleri de degisti. Sinavin kopyalandigi iddiasi da var zaten.
-
@paretowilfredo çok güzel özetlemişsiniz durumumuzu , evet tepki göstereceğiz göstermek zorundayız iibf bu denli ticarete döküldüğü için bu durumda
-
bu kadar kişinn ahını aldın.değdi mi be isa..ne kazandın?
-
malum gruptan çıkalım lütfen mücadeleye köstek olup kendi çıkarlarını düşünenlere sessiz destek vermeyelim lütfen
-
@paretowilfredo hocam sizin tag belirlemede görüşünüz ne ne olmalı bize akıl verin hatta neytullah la bizim yerimize siz irtibata geçseniz bu işte
-
bu elemanın tt etkinliğini yaptırmamasındaki çıkarı ne olabilir?
-
@busus öğretmenler de 2016 kpss den atanıyor o düşünde olunsa onları da atamazlar
-
@iibflibirgarip oyle ama biz devletin ust kurumlarinda ise giriyoruz. Onlar sadece ogrenci yetistiriyor. Ayni sey degil bence
-
@aylin-yılmaz Kesinlikle. Ciddi bir rant sahası haline geldi malesef bizim sınavlarımız ve alımlarımız. Bir endüstri. Bekleyen adaylar ise bu değirmenin suyu gözüyle değerlendiriliyor. Reklam çalışmaları, her sene hiçbir güncelleme yapılmayan kitaplara yapılan fahiş zamlar, dersanecilerle kol kola girmiş grup sahipleri vs vs.
Kusura bakmayın dostlar ama bir dostunuz, kardeşiniz olarak şunu dile getirmek zorundayım. Sözüm tek tek sizlere değil tüm iibf kitlesine. Böyle durumlarda sus pus bekliyorsunuz ama gruplarda en çok ileti ve beğeni alan gönderiler 'Şunu yaz sana şu kadar kitap, çekiliş var' gönderileriyse; bu değirmen daha çok kişinin ağzını sulandırır. Sizlerin de umutları sömürülmeye devam eder. Bu işleri samimiyetle yürüten, önceliği sosyal fayda olan dostlarımızı tenzih ederek, geri kalanların yegane sıkıntısının rant olduğunu söylemek lazım.
Tavrınız, duruşunuz bundan sonraki zamanı elinizde tutma imkanı verecek sizlere.
-
@paretowilfredo hocam sizce ilan sınav öncesi gelecek mi, kendi gorusunuzu merak ediyorum
-
@ddguy Kardeşim işin açığı ben twitter etkinliklerinden, işleme mantığından çok anlamam. @neytullah kardeşimiz olaya hakim yeterince.
Ama naçizane önerim siyasi tavır ile irite edici olmak yerine kendinizi ifade etmeye odaklanacak tag'lar belirlemeniz. Şu iklimde twitter'ın tt'leri zaten evet ve hayır teması üzerine kurulu. Bu noktada da öne çıkmak çok kolay olmaz. Farklı söylemle, bizi anlatan taglar belirlenmesi makul olandır.
-
@paretowilfredo aynen öyle dostum. Beleş diye bu kadarda saçma sapan davranılmaz. kendim daha atanamadan kullanmadığım kitapları ihtiyacı olanlara gönderdim. ve eminim oraya yazanların bir çoğunun bu kitaplara ihtiyacı bile yoktur...
-
@aksaçlı Ülkede seçimler neler kâdir oldu bugüne dek. Referandum süreci müspet gelişmeler ortaya çıkarır diye umuyorum.
-
@paretowilfredo inşallah hocam dediginiz gibi olur
-
@john-nash hocam senin neytullah la bi diyologun var sen bi öneride bulunsan olamaz mı başkan