2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyün-ağası 2 tanecik daha sorum olcak peki bunun için kpss şartı bilmem ne vs şartı isterler mi? bir de illa alım olmasını falan beklemelerine gerek var mı.yani istedikleri zaman bunu yapabilirler mi?
-
@kubraguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum size. valiler bulundukları ilde,il özel idaresine valilige vs. personel,memur alımı yapabilir mi,sözleşmeli olarak tabi?
Bunu niye sordun!!!!!! Hiç bir makama yetkiliye bu açıktan alma yetkisi verilmesin. B grubu şöför memur olmak için bile kpss puanı istenirken gelip birinin hoppppp açıktan atanmasını bu kadar emek verene açıklayamazsınız ..
O dediğin yerlere herkes adamını alıo ahbab çavus yani torpil yani hak yeme -
@kubraguy isteyen her türlü alım yapar benim arkadaşım ücretli öğretmenlik yapıyordu bir hafta sonra baktım zabıta olmuş olmayacak birşey değil tanıdığın var galiba kpss ile ugrasma
-
@miss-smith cok haklsın.benim arkadaşımın abisi vali. birden bire işe girdiğini öğrendim devlette. bildiğim kadarıyla elinde doğru düzgün bir kpss puanıda yoktu.bayaa sinir krizlerine girdim.acaba var mıdır boyle bir yetkisi yoksa bakkyla mı girdi öğrenmek istedim size sorup.
-
@köyün-ağası keşke tanıdığım olsa.2yıldır böyle boş boş oturmazdım.
-
@kubraguy artık bu hak yeme işlerini kim düşünüyorsa ona bu sayfayı bikaç dakika okumasını söyle.. Emeğinin karşılığı alamayan insanların yaşadığı travmayı okusun.
Hak yiyen b*k yesin -
@miss-smith hak yeme işleri düşünmemişki zaten direkt yemiş. resmen gençliğimiz tükendi ders çalışmaktan millet en yakınıyla hop işte hemen.bizde yıllarmızı bir sınava bağlayalım.o da belirsizlik içinde zaten.hesabi sorulur ama bunların.
-
Öğretmenlere 10.000 daha kadro ohhh mis
-
10bin daha etti 30 bin atama öğretmenlere hayırlı olsun diyelim
-
kime yazacaksak yazalım ne etkinlik yapılcksa yapılsın
-
Arkadaslar bize gaz verecek yeni bi duyum yok mu
-
@aylin-yılmaz yazmadığımız bi yurt dışı bakanları kaldı cb leri kaldı bizi duydular ama sonuç 0
-
@köyün-ağası aynen öyle öğrt lere 30000 i rahat verdiler 1000 kişilik dahi guy alımına çıkmıyorlar inatla çıksınlar açıklama yapsınlar şu yüzden almıyoruz desinlr
-
@aylin-yılmaz bizi insan yerine koyup dinlemiyorlar bile açıklama mı yapacaklar:)
-
@köyün-ağası noldu mücadeleci ruhunuza bugün sizin dostlar yapmayın birbirimizi daha da umutsuzluğa sürüklemeyelim canlanın sen de bana twitterdan cevap ver hiç kimse yoksa da yanımızda Allah biliyo görüyo ilahi adaletten daha üstünü yok biz hakkımızı duyuralım yine de
-
bu 10000 ögretmen atama muhabbetı nedır arkadslar. haberlerde fln goremedım oyle bı sey??????
-
Öğretmenlere 10000 ek kadro açılmış. Hayırlı olsun gözüm yok, işsizliğin ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum. Fakat bu ülkenin çiftestandardı, adeletsızliği, siyaseti de evetı de hayırı da yerin dibine batsın demeden edemiyorum. İmkanım olsa devletle hiçbir alakam olmasa. Tek güvendiğim İlahi Adalet...
-
20.30 da sağlıkçılarla beraber ortak etkinlik yapacaz gençler iibf katılım az olduğu için tek başın tag satın almadan giremiyoruz
-
-
@köyün-ağası geri geldim millet sizi yalnız bırakmak istiyorum