2016 Aralık GUY Sınavı
-
#İibfDenGelirİdaresine
-
@köyün-ağası katılım nasıl
-
gundemde degılzkı nasl duyurcz sesımzı
-
Gecen sene ticarette neler degisti bilgisi olan varmi
-
#İibfDenGelirİdaresine katılım sıfır
-
Arkadaşlar iyi misiniz hep aynı kişiler yazıyo lütfen etkinliğe katılın rt bile yapsanız yeter
-
@adam-simith Ya kardeş herşeyi hallettin değişiklikler mi kaldı. Heryerde var 2 dk ara bulursun. Buradaki mevzu çok faarklı.
-
@adam-simith ltd'ler artık sigortacılık yapabiliyor ve çekler artık 1290 tl oldu başka bide TİRK komple değişti
-
aaaaaaaaaaaaaaaaa
-
bi hoca tiwitterden kitap dağıtıyordu bugün onun altına yorum atanlara bakın farklı kişiler göreceksniz alım var galiba bir biz bilmiyoruz
-
Ya sinirlenmemek elde değil ! neden kimse tweet atıyor ? Bizde gecip ders calismayi bilmiyor muyuz neden destek gelmiyor anlamış değilim. Biraz duyarlı olun lütfen ya
-
@hulyayasar kitap dağıtsalar yorumlara yıkarlar yazık günah valla sanki biz keyfimize tweet atıyoruz
-
Hadi atalım devam
-
sakin olun gençler 1 saat önce haber verdik o yüzden oldu anlık herkesi etiketleyelim moral bozmayın
-
@aylin-yılmaz suan küçük bi duyym bile olsa kac kisi yazar sizde biliyorsunuz. Neyse yine biz emeklerimiz icn ugrasalmda , kendi emeğini bile sahiplenmeyen insanlara birsey anlatamyz
-
cumhurbaşkanının danışmanları var yıldıralım onları iyice @DeryaBattal53 @AyseTurkmenogl , cengiz yaviliyi de unutmayalım
-
@hulyayasar duyumlara güvenmeyelim artık hiç birinin dediği çıkmadı bende de umut kalmadı ama bunca çektiğimiz sıkıntı var en azından twitterdan bıktıralım siyasileri mektup işine de inanıyorum ben
-
@köyün-ağası ağam nereye gittin
-
adamlar çalışıyor ama ne için , nereye çalıştığını kendiside bilmiyor
-
Twit atalımmm MEKTUP atmayıda unutmayalım arkadaşlar benim eşimde atıcak 2 mektup göndercez herkes ptesi göndersin aynı anda ulaşsın