2016 Aralık GUY Sınavı
-
@marshallinksi 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar haber geldi. Su surecte sinav acma plani yokmus her iki kurum gib ve vdk ohal kalkınca en erken şubatta sinav yapacakmış hepimize gecmis olsun
üzülerek inşallah dogrudur diyorum. en kötü haber bile beklemekten iyidir
-
Kesin olduğunu duydum ama tabi yüzde 100 diyemem ama genel görüş bu yöndeydi sanırım boyle olacak. Kismet umarim guzel bir alim olur
-
Hiç değilse bir haber bu kötü de olsa ümidimizi keser otururuz umarım şubatta da olur yani @marshallinksi
-
Ayrıca talep var ama kurum açmıyor demekki
-
Kardeş gümrük memurluğu hakkında bilgi alma şansın varmı ne zaman açılır ? @marshallinksi
-
pareto hocanın duyumunu cok merak ediyorum ben
-
Yok iki kurumu biliyorum sadece . umarim ohal de daha fazla uzamaz
-
Demekki bu sene tek alım olacak bi de millet yaZıyordu iki alım olacak falan diye
-
Bence PARETO abinin duyumunu bekleyelim. İnşallah o umutlu bir haber verir.
-
@marshallinksi kimle iletişime geçtiniz hocam kaynağınız kim
-
şimdi kadir hoca da alım olacak ama temizlikten sonra falan dedi...
Benim merak ettiğim acaba sistem değişecek mi ?
-
Şubatta olursa sınav,tek alım olur bu yıl o zaman .Bence bu sene guy sınavında görülmemiş taban puanlar görülecek gibime geliyor, tabi sınav olursa.Sınavın geçerlilik süresi ne olacak çok merak ediyorum .
-
Merhaba dostlar. Henuz kimseyle iletisime gecmedim. Cunku artik dolayli kaynaklarla hareket etmeyecegim bu konuda. Duyum/Duyuru degil diger alimlara dairnoldugu gibi haber vermek istiyorum cunku.
Bizzat Ankara'da temaslarda bulunacagim elimden geldigince. Ay sonunda orada olacagim. Insallah daha nrt belirli bilgiler aldigimda paylasacagim.Insallah hayirli haberler olur dostlar. Sizleri haberdar edecegiz gelismelerden.
Allah yardimcimiz olsun.
-
Ohal uzatılırsa ya ne olucak
4 ayda Türkiyede kim bilir neler değişir umarım o zman geldiğinde başka bahanelerin arkasına sığınılmaz -
ozamanda ya erken seçim yada başkanlık seçimi olur yine almazlar. Bir kişide çıksın desin başınızın çaresine bakında inşaata gidelim. Bıktım belirsizliklerden.
-
Nisan ayından beri sürekli alım başlığı açılıyor ama doğru olmuyor ben böyle bişe görmedm yaa
-
Artık gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum yav valla aileme acımasam çıkıp bir yere atlarım bilseydim işimi bırakmazdım yav bu kadar saçmalık mı bu olur polis oğretmen al bize gelince tasarruf iç politika cart curt ayağına personel alma
-
Bende yani bi türlü inanmak gelmiyor 2016nın boş geçeceğine resmen 1,5 yıl üstüne olacak sınav
-
Bende bizzat dogru kaynaktan ankaradan bilgi alındıği icin söylüyorum yoksa zaten yazmam boyle birsey tabki bende paretoyu bekliyorum ama malesef alacağı haber ayni olacaktir. Yine de umut kesilmez elbet sinav olacak dedik bu zamana kadar bekledigimiz gibi beklicez sonumuz nolacak bilinmez. Ama bu kadar insani bu hale dusuren sebeb ve bunu yapanlar her kimse allah onun karsiligini versin. Çalıştık hak ettik puan aldik ama hic brimizin sebep olmadığı seylerden dolayi cezayı biz cekiyoruz yazik günah
-
şubatta ohal uzatılırsa ne olucak peki bunu bilemiyoruz ki ??