2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyün-ağası evren simdiye kadar mesajı amadıysa ona da aşkolsun ne diyim:)
-
@köyün-ağası tabi kii her etkinlik olumlu mesaj
-
@bombiksmori haklısın
-
Rg de yeni ihraçlar olacak mış haber sitelerinde oyle diyorlar bakalım maliyede ne olacak
-
@köyün-ağası ne zaman olacakmış kardeş ihraclar ne zaman ki RG de ilan edilcekmis
-
@k67 bu gün olacakmış oyle yazıyor bide cb 34 yeni kanunu onaylamış bakalım bizd yarayan bişey çıkacak mı
-
@köyün-ağası bi arkadaş rüyasında bakanın yeni khkyla guy ilanının bize gelceğini söylediğini görmüştü
-
Bugün baskanlik icin eve gelen kadin teskilatindan annem hırsını cıkarmış
Issizlikten girmis iibf alimlari falan bayagi bir döktürmüs..haklisiniz deyip gitmisler -
@aylin-yılmaz bende rüyamda atandığımı çok gördüm ama halen ders çalışıyorum
-
Benı de ruyamda nacı agbal boguyodu karabasan gıbı bışeydı
-
@köyün-ağası demeeee
-
Guy sınavı açılmayacak.
-
@guy tamam
-
İlk defa rüyada alım gördüm. SGK denetmenlik 400 guy 2000 kişi yazıyordu. Kağıtları biz gormeyelim diye sakladıklar sonra hayır olsun inşallah
-
-
@guy neye dayanarak dedin Açılmayacak
-
@Aristo76 psikopat resmi gazeteyi beklemiş açıklanmasını bir de ümitlenmiş baya geç açıklandı diye bir ton şey içinden bize bir ilan gelmeyince böyle yazmış:)
-
@guy teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için
-
Kpss ye tekrar çalışmak ...
Geçen sene altını çizdiğim notları, işaretleme yaptığım soruları gördükçe içim yanıyor emeklerime. Ben zaten bu mücadeleyi vermiştim emeğimin hak ettiği puanı almıştım. Temmuzda kpss sonuçları açıklandığında emeklerim gözümün nuru puanım,umutlarım elimden alınacak . -
@miss-smith çok zor bir süreç insanın ömründen yaklaşık 2 yılını çalıyor sadece kpss'ye çalışıp başka herhangi bir işle uğraşmamak sadece kütüphane-ev hayatı yaşamak çok sağlam psikoloji gerektiriyor.Allah bu yolda mücadele edenlerin yardımcısı olsun inşAllah.