2016 Aralık GUY Sınavı
-
@renkverlan benim yaptığım bi ayıp yok.ki genel merkez toplantısı yok yarın arayıp öğrenebilirsiniz arkadaşlar.
-
@svgii ne dediginizi biliyor musunuz? Gittik derdimizi anlattik ayri ayri yarn durumu aktaracaklarii bakana ifade ettiler. Baska mv ne de yaziyla ilettik oda iletecrk kendisine. Pardon da madem vekillerin her adimini biliyorsunuz (ki yanls biliyorsunuz) o zaman siz zahmet edip ugrassaydiniz burdan yazmak ne kolay demi
-
@hulyayasar hocam tam ben yazıyordum. @svgii Madem ki meseleye bu kadar hakimsiniz biz aylardır Ankara da olan birileri gitsin diye bas bas bağırıyoruz. Keşke meseleye bi nebze sahip çıksaydınız..
-
@svgii o arkadas sahap beyin soyledigini kendi yorum katmadi o onun dogrulugu yanlisligi bizim degil ve niye yalan soyleyelim bana onun izahini yeter
-
@svgii genel kuruldaki görüşmeden belli bir süre çıktılar ve kendilerini bekleyenlerle görüştuler. Bu acklamayida sizn icn değil gerçekten burda bi haber bekleyen arkadaslara yapiyorum
-
@hulyayasar yapmadığımı nerden biliyorsunuz ki.ugrasmadigimi nerden biliyorsunuz.
-
@svgii koly koly boyle insanlari kandrmakla suclamazdiniz. Neyse görsmeler ins sonuc getirr
-
@hulyayasar bu sayfaya yazildıktan 20 dk sonra kendisine sordum benmle bu konu hakkında görüşen olmadı denildi. Neyse isteyen istediğine inanır.
-
@svgii odasına çıkmadığını bildiğine göre sende ordasın sende sor
-
@svgii hocam meclisten bu kadar bilgin var sen sorsaydin keşke bu zamana kadar
-
@svgii danismani harun lacivert takim pempe kravat sahap beyde gri takim murdum kravat ara sor bakalim uzerinde ne var diye
-
@svgii mv nin danışmanı falan mısın sen
-
@svgii ya madem bu kadar koly gorusrbiliyosn bakanla cok yakinmis soyleseydn sen. Birzdan gittgm baska vekilinde kartinin fotoğraf ini atayim da kimsenn aklnda soru kalmasn
-
@renkverlan parlament mavisi takım kırmızı desenli kravat var sahab beyde
-
Ya arkadaslar bu kadar cok konusacaginiza atin bir resim ordan . Kimyalanci kim dogrucu anlayalim
-
-
@svgii murdum kravatla kirmizi ayrimini iyi yap gri ile lacivert keza ve danismani harun beye ara sor istersen bi trabzonlu bi sivasli bi antalyali gelmis mi hatta niye bize geldiniz biz bayburtt muhabbeti oldu neyse uzatmayalim kendimi aacmalamis hisaediyoeum
-
@renkverlan boşver biz size inanıyoruz zaten
-
@svgii oda numarasi 1029 kat 1
-
@svgii 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar İl goc uzman yardimciligi ilani gelecek inşallah. Mart sonu Nisan başı gibi sayı net olmamakla beraber 500 kişi diye konuşuluyor.
Bu duyumun kesin mi ?