2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith 500 olursa rahat girerim ama pek umudum yok açılacağından ins açılır
-
@TugayÇ 20 kat dedim hocam. Normalde öyle değil mi?
-
@sametuzeyir pardon ben karistirdim
-
Sadece danışmanı ile görüşülmüş dediğim gbi vekil kurulda olduğu için görüşememisiler.
-
Ben de giremedim geçen seder 83 puanla kaldık
-
@svgii bacım hayırdır ne iş yapıyon orda sen
-
@svgii siz orda yetkili bi kişiye benziyorsunuz
-
@svgii guy la ilgili netlik yok diyorsunuz yani kesin kpss sonrasina kaldi diyemeyiz degilmi hala umut var yani
-
Arkamdan saygısız bi şekilde konuşulmasını istemediğim için resim attim. -
@svgii belki daha önce çekmişsindir bir elini ismin üstüne koyup serçe parmağını kaldır o zaman inanırız:)
-
@svgii ya nasil inanmak istiyorsan inan ama bunu kendi basina yap gidildigi halde insanlar bize sovecek fena gunaha giriyorsun
-
Ben her iki tarafa da inanıyorum ve tesekkur ediyorum
-
@svgii bu kadar yakinsin madem neden bişeyler yapmiyosun sahap bey baknla hemsehri arkadaş kesin biliyordur sorsan madem arkadaşım
-
Bi yanlış anlaşılma oldu vekil ile görüştüm diyince gerildim bi an sadece danışmanı ile gorusmussunuz.kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın.iyi çalışmalar arkadaslar.
-
Zaten yapiyorum arkadaşlar.buraya yazmadım diye ugrasmadigimi nerden biliyosunuz.
-
@svgii hayir vekillede gorustuk kabul etmiyorum ne yaptiysak o yazildi ne eksik ne fazla
-
@svgii hocam gercekten arkadaslarin da dedigi gibi madem yakinsiniz bu kadar bekleyen insanin taleplerini bizlerin yerine soyleseniz onlarda bakan beye iletse seviniriz ,,,
-
Arkadasim size neden yalan soyleyelim git sor ldanisman beye madem inanmiyorsunuz boyle bi gorusme olmus mu olmamusmi diye valla siz dua edeceginize hepinizin adina konusma yaptigmiz icin dediklerinize bakin helal olsun...
-
@svgii uc bucuk gibi geldi 5 e 10 kala ayrildi hatta bir adam daha vardi heri donecem bekle dedi seninle isimiz uzun diye
-
@renkverlan neyse sizin dediğiniz gibi olsun.