2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ky061 @hulyayasar Her şey için çook teşekkür ederiz emeğinize sağlık Allah yolunuzu açık etsin inş çabalarımız sonuç vericek
-
İl göç 500 kişilik ilana çıkarsa 77 ile kapatır. 80 civarı alanların bana gelir mi diye sorması komik geliyo 500lük alımlarda sıralama 14 bine düşmüş 76 da çok riskli bence.
-
bir sınav açılsa da sıralama gelmedi desem yine içim rahat edecek puanlarimiz direkt yancaksa böyle yansin enaazından bazılarımıza umut olur
-
@kpsshobimdir aynen öyle hocam girsem kazanamasam bile en azından mücadelemiz sonuç verdi ama nasip değilmiş dicem.Allah hepimize nasip eder inş
-
@jevons inşallah hocam 2016 puanıyla sinav yüzü gorelim Rabbim hayırlı kapılar açsın bize
-
@ky061 Çok çok çok teşekkür ederiz emeğiniz için. İnşallah açılır ve kazanırsınız.
-
15 Martçılar nerede ya az gaz verin gazımız bitti bugün zar zor çalıştım valla
-
DOSTLAR; LÜTFEN DİKKAT
2şer dakika ARA ile EN AZ 6 twet atmanızı bekliyoruz.
ilk attığımız twitlerin kısa cümle,resimsiz,smileysiz ve noktalama işaretsiz olmasına özen gösterelim.ETKİNLİK 20.00 da
Tag gündemden girecek
Kopyala yapıştır yapın tagı -
Tag : 3000GelirUzmanYrd İlanınaEVET
-
@kpsshobimdir bende gelmek isterim zamanı haberdar ederseniz
-
Kimleri etiketliyelim?
-
dostlar etkinliğe destek verin. İl göç yazılarınızı okudum,ben bu sabah insankaynaklarının yedeklere ulaştığı sabit hattan kurumu aradım oradaki görevli yakın zamanda ilan gelmeyecek merak etme dedi.Bunu sormamın sebebi yedeklik sırasının bende kalmış olmasıydı bilgi almak için aradım durumu izah ettim sana sıra yakın zamanda zaten gelir ilan da yakında verilmez merak etme dedi.Facedeki gruptan takip edenler benim kim olduğumu bilir yalanla işim olmaz insan kaynaklarından alınmış net bilgidir bugüne ait.İlan gelecek 500 kişilik diyenler neye dayandırıyor anlamadım varsa insan kaynaklarının bilmediğini bilen açıklasın..
-
@Sipsilimarpuc insan kaynakları sınav sonuçlarının açıklandığı gün bile sınav sonuçlarının ne zaman aciklanacagini bilmiyordu. İnsanlar bir umut ilan bekliyor bencillik etmeyin. Sıra yedekte bekleyen herkese gelsin inşallah ama burda umutları kırmayin.
-
Gündemden düştük mu yaa
-
@hayalimsgk 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc insan kaynakları sınav sonuçlarının açıklandığı gün bile sınav sonuçlarının ne zaman aciklanacagini bilmiyordu. İnsanlar bir umut ilan bekliyor bencillik etmeyin. Sıra yedekte bekleyen herkese gelsin inşallah ama burda umutları kırmayin.
kardeş sen bikaçtır benim yazdıklarımın aksi beyanatta bulunuyorsun benim sana herhangi bir bulaşmam olmamışken. ben başımdan geçeni bildirdim daha yetkili bilgi alanlar nereden aldıklarını açıklasınlar dedim bunun neresi sana dokundu ?
-
@yatutarsa hayır gundemdeyiz
-
Çok az katılım mı var yoksa bana mı öyle geliyor veya twitterda da sorun olabilir
-
@niskanen meclis ise hocam ben değilim
-
@kpsshobimdir tamam yanlış kişiye atmışım hocam Meclis'e gidilecek bi plan olursa onlara yazarım
-
@köyün-ağası valla kardesim elimizden suan meclise gidebilmek geliyo ama insallah genel merkezede gidecegiz...