2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ky061 emeklerin için Sağol
-
@svgii misin nesin git burdan ya madem ugrasiyosun neden bişey demiyorsun kendine mi çalışıyorsun sadece hiç değilse diğer adamlar konuştuk ettik diyor içimiz rahatliyor sen daha beter ediyorsun yazma daha
-
Danışman ya da vekil sonuçta gorusulmus birileriyle neyin kavgasını yapıyorsunuz ? Ugrasan her arkadaştan Allah razı olsun..
-
500 ılgoc gelırse p35 81 sansm varmı
-
@ky061 konuştuk zaten taleplerinizı almış çay ikram etmis.
-
Tamam arkadaşlar gerilmeye gerek yok hepinize çok teşekkürler
-
@İnmyheart il göc 20 katını çağırıyor biraz araştırsan puanının hayli hayli yetecegini görebilirsin.
-
@svgii görüşmeye giden arakadaslarla tanışın orda yarın yada diğer gün bu sefer beraber bir görüşme ayalayın hem sen madem oyle rahatca onlarla görüşebiliyorsun rahatçada görüşme ayarlayabilirsin
-
Ben zaten kötü bir şey demedim.yanlış anlaşılma olduğunu söyledim. Sadece danışman ile görüşülmüş sonuçta görüşülmüş.hepinize iyi çalışmalar.
-
@aksaçlı kendime çalışmıyorum net olmayan biseyi paylaşmıyorum tekrar söylüyor il goc uzman yardimciligi ilanının geleceğini söyledim falan gelir uzman yardimciligi için net birşey yok.
-
@svgii evet harun bey ilgilendi ikramlarda bulundu guzel karsiladi ama Vekillede gorusuldu ama benim icin vekil veya danisman bi onemi yoktu biz oraya giderken sadece biseyler yapabilirmiyiz oydu amacimiz amacimiz gerceklesti biseyler yaptigimizi ispatlatma moduna soktun bizi bence cok gereksizdi
-
@hayalimsgk 2013'te 10 katıydı alım sayısı yükseldikce cagrilcak kisi sayisi azalir
-
@hayalimsgk bılıyrm 20 katı oldgnu ama 500 kısı alırsa belkı 20 katı cagrmaz
-
@miss-smith ben girdim 77 ile kapatti. Sinavi asiri kolaydi. Alanda sanirim fulledim. Ama gercekten kolaydi. Guydan daha bile kolay olabilir. 6453 kanun zordu zorda denmezde alana nazaran zordu. Mülakatta elendim
-
@İnmyheart suana kadar hep 20 kati yapti 4 katida mulakata kaldi. Bi daha gelirse 3. Kez sinavina girmis olucam. Alistim artik kanuna
-
@WilliamNiskanen üzüldüm inşallah daha iyi yerler nasibin olsun. Mülakatta neye göre eleme oluyor biliyorum.
-
@miss-smith Biraz öyle bi kurum ama elden gelen bu kadar. İnşallah 3. Mulakatimda kazanırım yoruldum artık
-
sağolun meclise giden arkadaşlar sonuç alırız inş
-
Ilk anya mv ibrahim aydin beyle gorstm cb 'na mektp yazdgmzi da ilettm dikkate aldi ve bama a iletecegini soyledi. Buradan haberlestgmz (bknz3 sayfa onceki konusma) arkadaslarla gorustuk ve bayburt mv 'ne gittik hatta koltugunda 3 aset takm atkı ve formasi var neyse konuscaklarnz kisaysa konusalm yoksa gitmem gerekyor dedi kisa dedk ve girdk derdimiI anlattak hatta cok bilmiyor sanrm tarim bakanlgna fln yazan sizmiydinz dediler degiliz ama farki yerlere yazdk dedik. Butun uzmanlk ve mufettslikleri saydk yarn bakanla toplantisi varmis bizzat soyleyecegm dedi . Nasl haber alrz gelelm mi dedik ister ararsnz ister gelirsiniz ama alacagnz cevap ben bakan beye ilettim olur dedi sevindk ciktk. Acik gordugumuz bir kapya girdk derdmizi anlattk yazili metin halnde yazn verin dediler yazdk verdk bakan beye ileteceklerini soylediler htta ben baska bi ack kapya girdim meger esi vefat eden mv imis birsey yapamayz dddiler tmm dedm ciktim. Biz bu kadr ugrasalm tüm günumzu harcayalm ordan biri ciksin yalan desin yaziktir gunahtir belki adam seni gecistrmek icn oyle dedi hemmmm madem hirayi okuyosn bizm orda oldgmuzu biliyorsn gel birlk olalm orda goruselm deseydin de kim yalan soyluyor gorseydk. Yazktr gunahtir ayiptir
-
Arkadaslar biz elimzizden geleni yaptik yapacagizda16 nisana kadar bir daha meclise gidip baska mv ile gorusme talebimiz olacak ne kadar cok insan katilirsa bize o kadar cok sesimi duyurulur. Ankarada olup klavye delikanligi yapmayip bizle gelecek olan varsa bize ulassin insallah Allah nasip ederse sinav acilir bizede bir dua edersiniz...