2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Sipsilimarpuc kardesim kusura bakma da biz o memurlardan neler duymadik ki. Ilan verildigi gece sabahinda ilan gelmez beklemeyin diyen bile oldu.
-
arkadaşlar sizede aşk olsun yaaa.. aylarca burada beraber vakit geçirdik.ağladık, güldük,depresyonlara girdik,umutlandık,guy diye diye öldük ws. bu güzel sayfamızin güzel kadın üyelerinin kadınlar gününü kutlamadınız.küstüm sizeee.
-
@kubraguy kadınlar gününüz kutlu olsun hanımefendi...
-
etkinlik için herkesin emeğine sağlık inşallah alıcaz bu ilanı derse devam arkadaşlar Allah sabır güç kuvvet azim versin
-
Arkadaşlar cumhurbaşkanımızı etiketlemeyi unutmayın
-
@kubraguy kutlamıyoruz biz kusura bakma:)
-
@Aristo76 teşekkür ederim beyfendi
-
@köyün-ağası baktim ama.küstüm size. o kadar dertleştik senlede aşk olsun sanaaaaa.neyse...
-
beynim yandı yeter ya gel artık ilan
-
@kubraguy ne zaman erkekler günü olursa o zaman kurlarız çifte ayrımcılık var bunda
-
Yahu bu arada hilmi yavilioglu ile konusan birisi vardi. 2 haftaya bakanlik aciklama yapar demisti de kpss once mi sonra mi diye soracagim demisti. Noldu o is ?
-
Bi hoca twitter da 2017 kadro kullanim izni aciklandi durum parlak degil 2017 kpss ye odaklanin yazmis:/ nasil birseyki bu bilgisi olan varmi
-
@selinn o kadro nakil yer değiştirme eş durumundan falan orda kullanılıyor bizle alakası yok
-
Tam umutlanirken karsima boyle birsey cikiyor hep artik bakmicam hicbiryere diye karar veriyorum oda olmuyor:((
-
@köyün-ağası 2017 kpss ye yuklenmek lazim diye yazinca altina bize yonelik bir aciklama sandim, tesekkur ederim
-
@selinn o hocaya sor 3 yıldır hangi duyumun çıktı diye ben biraz yazmaya başladım engelledi 3 ay öncebakma hocalara
-
Yine gidilcekse bana da haberdar edin arkadaşlar.bugün gördüğümde çok geçti twiterda ki grupta gördüm.giden arkadaşlar yazarsanız özelden numaramı vereyim haberleşelim.
-
Zaten surekli 2017 kpss ye hazirlanin denip durulmasini anlamiyorum zaten calisiyoruz elimizden geldigince aksine daha cok motivemizi kiriyorlar
-
@köyün-ağası tesekkurler rahatladim biraz gercekten bu surecte birilerine guvenmek cok zormus
-
@selinn bir hafta sonra yeni kitabı çıkacaktır yada çıkmıştır ondan oyle der bazı hocalar