2016 Aralık GUY Sınavı
-
arkadaşlar 15 mart tarihinin fedaisi @wagner dir. ilk önce o söyledi. hadi inşallah 15 mart da bizim günümüz olur.
-
@totti zaten şuan ilan gelse bile sınav referandum sonrasına kaldı
-
15 martta gelmzse yıne beklemelımyz
-
Ya ilan gelsinde ister sınav kpss den sonra oldun. Maksat alım olduğunu bileleim
-
@İnmyheart 10 nisana kadar bekle anketlerde baktılar durum kritik herşey olabilir
-
yarın su hılmı beyı ıyıce sıkstrcam bısey bılıyosa soylesın
-
@paretowilfredo nasılsın , iyimisin?
-
@paretowilfredo hiç bukadar sessiz kalmamıştı muhakkak bir bildiği vardır
-
Arkadaslar bisey dusunuyoruz sizinde fikrinizi alayim cunku siz olmadan yababilecegimiz bisey degil 550 dosya olusturalim herkes bize puanlarini atsin ozellikle puani yuksek olanlar bi metin ayarlayalim ve bunun yaninda gwcen yillar acilan a grubu sinavlarini dosyaya ekleyelim ve elden kapi kapi mevliate milletvekillerinin odasina danismanlarina birakalim bunun maliyetini biz karsilariz tahmini cok tutmaz .meclis 16 mayista kapanacak sonra ayni dosyayi eger ulasabilirsek vergi dairesi ve vdk kurul baskanlarina da birakalim son bir haftamiz var eger uygunsa ve akliniza yattiysa bunu yapalim bunun icinde forum yoneticilerden ankarada kim varsa ve ankarada kimler elini tasin altina sokmak istiyorsa el atsin biz su anda uc dort kisiyiz sayiyi 10 15 kisiye cikarirsak bunu yapabiliriz ve doayayi dagittigimiz gun twitterde etkinlik duzenleyebilirsek ve tag olayini onceden belirsek guzel olur cunku tag direk dosyaya kapak yapariz.boylelikle daha fazla etki saglayabiliriz.herkea tag onerisinide yazsin daha once benim bi onerim vardi ben o oneriyide yazayim 130bin iibfliKARARSIZ gibiydi olumlu olumsuz her dusunce yorum yaparsa ortalik senlenir ve belki son bir etki yapabiliriz
-
@renkverlan kpss çıktısını gondereyim sana tag da KpssPuanlıİşsizİibfliler
-
@renkverlan tamam derseniz gondereyim
-
@köyün-ağası gonder kardes yalniz adin yazmasin kimse zan altinda kalmasin
-
@renkverlan özelden resim gonderil miyor facen yada twitter varsa atayım
-
Artık tag lar siyasi mesaj içermesin lütfen millet birbirine giriyor sonundaki evet yazısına bugun tuğrul hoca bile bi ton küfür yedi. 3000 kadroya vatan topragını sattınızlar vs vsss
-
@köyün-ağası renkverlan twitter adresi
-
@miss-smith bu güne kadar içermedi kadrosuz kaldık
-
@miss-smith dogrudur hic girmeyedebiliriz bu tarz soylemlere
-
Biz mülakatla giricez devlete. Siyasi içerikli taglar olunca illaki sataşma oluyor bugun çok dengesiz insanlar vardı. Olmadık laf edicez başımız belaya gircek
-
@miss-smith kardeş bı çapsız adamın veya kadının yazdığını neden ciddiye aliyosunuz yaa bizi mülakatla korkutuyolar kardeşim biz hak istiyoruz hak öğretmenleri sağlıkçılari niye örnek almiyosunuz yani siz inanıyo musun guy ilanı istiyoruz diye bizi mülakattan eleyeceklerine ...
-
@miss-smith geçen sene etkinliklere bile katılmıyordum guy mhuydan elendim bu sene katılıyorum bakalom ne olacak