2016 Aralık GUY Sınavı
-
@mertbulut inşallah ya. vallahi bunaldım artıkkkkkkkk:(
-
Allahindan bulsun o maliye bakani ah bi kiltuktan inse ya vallahi sabah aksam sayiyorum iyice snirleeimi yipratti yasimiz gecti senelerimiz calismakla yasamayi unuttuk insandan hayattan soyutladik bu nedir ya ,, daha nereye kadar beklenecek bu refandum herkese yariyo bize yaramiyo sanki bu ulkede biz yasamiyoruz ,,,
-
Bu maliye bakanını hiç unutmayacağımız kesin
-
@mertbulut begeni hakkı verin bu iletiye hepsini harcamak istiyorum
gençliğimi hayallerimi yedi -
Ohal de hakimlik geldi hakimlik guy dan daha önemli bir meslek bizim tek derdimiz mevcut bakan
-
Şahab kavacıoğlu twtirda naci ağballa resim paylaşmış resmin altına mesaj yazalım
-
Benim hiç umudum kalmadı millet
-
Sahap bey yazılanları okuyor sanrm çünkü dün tarim icn snav isteyenler sürekli yazdi bunalttilar demisti bence herkes bi kac tweet atarsa yararli olur biz zaten dün notumuzu ilettik biraz daha baskı kuralm
-
@hulyayasar size geri dönüş yapmadilar demi daha hocam
-
@ddguy danısmanınn numarası @renkverlan arkadaşta . biz kendisine nasıl haber alaırız sonuc hakknda dedik ister arayın ister gelin alacagınız cevap ben ilettim demek olur dedi hocam
-
@hulyayasar hocam giderseniz bende gelirim haber almış oluruz
-
kutluayın yazdklarını okudunuzmu tweetrda
-
1.Maliye Bakanlığı müsteşarı guy ilani için ikna olmus. En az 1.000 tane de olsa Nisan sonu için alalım diyor. Hala bakan ikna edilememiş.
-
- Ancak dünkü kadro kullanım iznine göre maliye bakanlığına sadece 10 kadro kullanım izni verilmis
-
- Müsteşar bakanı ikna edip ek izin almak için yoğun çaba gösteriyormuş. Sebep: 'guy baskısı beni bunaltti'
Maşallah çabalar boşa degil
- Müsteşar bakanı ikna edip ek izin almak için yoğun çaba gösteriyormuş. Sebep: 'guy baskısı beni bunaltti'
-
- Ama yine de sonuçlanmış ve netleşti birşey yok. Bilinmesi gereken şu ki : bakanlık müsteşarı İİBF nin yaninda
-
@İnmyheart dün karaktersizliğini yüzüne vuran bi' tweet attığım için engelledi beni. ne yazdığını göremiyorum .) ama muhtemelen yine boş konuşuyordur. bence ciddiye almayın.
-
Naci Ağbal Naci Ağbal her yerde karşımıza çıkıyor.Bütün duyumlarda ilana çıkılmamasını sebebi bakan olarak gösteriliyor. Ben Aralık'tan beri söylüyorum iş bakanda bitiyor.O Maliye Bakanı olduğu müddetçe bize kadro yok!
-
kpss den once veya sonra alınacak dıyo kurumıcınden alınmayacak bu netlestı falan yazms sankı bız bılmyz
-
@İnmyheart hahah .önce veya sonra.. e çok mantıklı. bu harika tespit için çok yorulmuş olsa gerek .))