2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kürşad ve saz arkadaşları nerede. Kürşad cok emindi. Şubatta ilan gelecek diyordu. Adam duman oldu gitti.
-
Sadece memur yada alt tabakanin degil bence kabine de bilunan bakanlarin performansina da bakilmali ki sayin cumhurbaskani istihdam seferberligi baslatmisken maliye bakani bu seferberligini onunu tikamaktadir.umarim sayin bakaninda performansina bakilir ve ona gore duzenleme olur insallah kabine de yazik ua binelrce gencin ekmegi ile gelecehile oynanmaz ki bu kadar anlamadim sayin bakan neden alim yapmiyor derdi ne anlamis degilim
Arrik tek temennim maliye bakanligina isin ehli performansi iyi birinin gelmesi aksi kalde kpss sonrasi da is zor gozukuuor -
@Priss sanki siz sınav bekleyen bir ögrenci değilde ne bilim içerden biri gibisiniz uslubunuza binaen bu sekilde hissetim
-
@WilliamNiskanen kursatın su sozunu hatrlıyorumda gulesım gelıyor BAKAN TAMAM DUA EDIN BAKAN OLMESIN DEPREM OLMASIN ULKEDE OLAGANUSTU BISEY OLMASIN ALIM KESIN dıyordu
-
Hani gerçek olsa bile 1000 ne ani hangimizin yarasına merhem olur 80 altında bir tane il kapatmaz hatta daha fazlası
-
Bi gün mutlu bi haber alıyoruz, bi gün olumsuz bi haber alıyoruz guy hakkında bu durum insanı çok yoruyor.
-
Bakan Beyin cebinde akrep var eli gitmiyor
Hazır hocalardan bahsetmişken Facede bi Ercan hoca var sabah aksam kitabının reklamını yapıyorr -
Naci agbal in amacı ne acaba sınav masraflarını cebinden mi karşılıyor acaba nedir bu kadar istememe durumu anlamadigim bir tane yanında olan adam da demiyor mu çok talep var seçim üstü yapalım garantiye alalım diye siyasetçi nasıl düşünmüyor böyle şeyleri
-
@İnmyheart buradakiler kursada laf söyleyince ama o bizi derse oturttu onun sayesinde çalışıyoruz diyorlardi. Forumda cok sevilen bi çocuktu kendisi. Bana ağaca su vermemissin kadar kötüsün dedi. O günden beri moreller pert bende.
-
@WilliamNiskanen Kürşatın öncülüğündeki bize gaz verdicilerden en çok ben çektim sonunda terk ettiler galiba burayı
-
@Rorschach159 o kursada soylenecek cok soz var da. Insanlari kandırdı duygularıyla oynadi kani bozuk.
-
Dpb nin verdiği 10 kişilik kadro ile KPSS A grubunun bir alakası yok. KPSS A grubu bütçe dışında tutuluyor zaten. Daha önceki yıllarda da bütçe de KPSS A ile ilgili kadrolar yer almazdı. Hepsi bir tarafa bu sene çıkarılan kararname ile zaten meb sağlık maliye alımları istisna tutulmuştu. Yani Kutluay'ın yazdığı şeylere inanmayın. Zaten iki senedir görüyorum dediği hiç bir şey tutmadı. KPSS sonrasına da zaten alım olacağını herkes biliyor. Sayıştay Başkan'ı zaten söyledi umarım fazla kadrolarla gelin. Bu konuda da inanılacak tek kişi Tuğrul Koçerdir. En azıdan kitap satmıyor kesin ifadelerle de konuşmuyor. Onun da Twitter'da ki açıklamaları KPSS sonrası güzel alımların olacağı yönünde KPSS Den iyi puan almaya bakacaz kısacası.
-
@turkkızı mobilden giriyosan alıntının yanındaki yukarı yönlü işarete dukunarak beğenebilirsin
-
@guyan-gelmiş evet malum hoca twitinde ilintilendirmiş o yüzden akıl sağlığı yerinde değil dedim
-
Bence maliye bakanı bu ara yeni klasiklerden etkilenmiş, şok politika peşinde
-
@mehmedoglu he bak oldu
-
@paretowilfredo burası hariç yerde yazıyorsunuz hocam bişey yoksa bile suanlik bir gelisme yok deseniz yine bizi duyduğunuzu anlayacagiz ama böyle sessiz kalmak hiç güzel değil emin olun hocam
-
@turkkızı evet olmuş bende fark ettim kullanırsın artık bol bol
-
3 4 ay önce bakanı hedef alan taglar kullanalım hoşnutsuzluğumuzu duyuralım dediğimde herkes karşı çıktı bundan sonra ki etkinlikte naci agbalın ismi geçsin kendisi twitter kullanmadığı için görmüyor normalde de görüşemiyoruz yardımcıları iletiyor sacece onlarda emir kulu sonuçta şuan tek umudumuz yazdığımız mektular olsun cb alım yap derse anca o zaman yapar
-
@köyün-ağası aynen öyle o da mektupları görüp farkına varırsa daha ki ben hiç zannetmiyorum bir tane bile okumaz