2016 Aralık GUY Sınavı
-
Aile bakanliginin 1500 kisilik aliminin basvurulari baslamiş, bizede nasip olsun artikk
-
Herkes bulunduğu ilin yada ilçenin gazetesine bu haberi gondersin hatta çıktısını alıp gazeteye götürün diğer gazetelerde çıktığınıda söyleyin imkanı olan ulusal gazetelere versin lütfen aksarmayalım zaman aleyhimize işliyor
-
Arkadaşlar sabah gazetesine ilan verilecekmiş durumumuzla ilgili paranın bir kısmı toplanamamış yardımcı olmak isteyenler olursa iban noları verilmiş
-
Yazmayayim yanlış anlasilir diyorum ama dayanamıyorum. Mesela şu asdep alımları için herhangi bir twitter v.s. etkinliği düzenlenmişmidir mektup yazmışlar midir vs vs.. Hedef göstermek için demiyorum yanlış anlaşılmasın 1500 değilde 15000 alınsın öğretmen de asdep de zabıt katibi de gümrük memuruda ptt si de her v.b. meslekten alınsın insanlar hayat kursun. Ama anlamadigim bizim istediğimiz 1500 2000 Guy kadrosu mu bi bukadar imkansız. Hayır Biz yanlışlıkla millet vekilliği kadrosu falan mı istiyoruz sınavsız mülakata siz danışmanlık kadrosu mu istiyoruz sıralamada ki ilk 15000 20000 koşulsuz kadroya mı alınsın istiyoruz!!! Şimdi OHAL Yukarda saydığımız meslek gruplarına vurmadimi o kadrolardan ihraç olmadi mi. Anlatılmaz bi sinir harbi icindeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Başka da artık birsey soylemeyecegim.
-
hay ağzına sağlık be! @nic39 ama çok büyük ihtimal yanlış anlaşılacaksın.. linç geliyor .))
-
@furkanbey buyursun gelsin kardeşim bu saatten sonra hersey baş göz üstüne..
-
Faceteki KPSS A VE KURUM SINAVLARI grubunda paylaşmışlar arkadaslar gazete ilanı verilcekmiş Mehmet Hayva diye bir arkadas paylaşmış ama paranın bir kısmı tamamlanamamış üç beş elimizden geldiğince destek olalım gazeteyede ilan verilirse bakan baya sinir olur galiba
-
@paretowilfredo artık gerçekten bi ses bekliyoruz sizden. Burdaki yorumlar onbinleri geçti. Kaç defa etikelendiniz yorumlarda. Duyum yoksa bile birşey söyleyin. Nabalım yalvaralım mı!! @Antimülakat bir ses bir açıklama. Duyumlar daha öncekilerle aynıdır belki amaa yine de duymak istiyoruz. Lütfen!
-
@mertbulut o bakan değil mi bizi bu hallere düşüren hayatım karardi yeter artık bir Allah ın kulu da çıkıp bişey demiyor hasta oldum derde tutuldum benden bin beter olsunlar inşallah yuzbin beter hatta
-
@aksaçlı işte o yüzden gazete ilanı akla yatkın geldi arkadaşlar görmezden gelindikce gazete ilanı iyi olur sanki düşünsenize sabah gazeteyi açıyolar yine biz iibfliler
-
@selinn ilanı göremedim dpb de,
-
Fatih Portakal 2016 kpss mağdurları atansin hayat güzel olsun twitini okudu. Bu kadar etkinlik yapmaya çalışacağımıza hepimiz her gun ona yazsak okur bence
-
@mertbulut hocam o ilan parası 7000 şu an 4000 toplanmış 3000 kalmış star gazetesine verilecekmis sanırım ilan hatta ilanın fotosunu paylasmistim o para biraz zor toplanır gibi
-
Bilirmisin bu sinemde neler var
Gülüp oynadığım ele karşılık
Beni bu derde düşüren
İçim oyuk derdim büyük Naci
Zıkkım olsun ilan beklersin
Bilirmisin bu dert beni neyledi
Derdim büyük beni soyletti
Nasıl verem olmayim Naci
Ankara yi sele boğan
Derdi verip beni ortada bırakan
Gün olup yüzüme bakmayan
Sen değilmisin Naci -
@ddguy ya 10 20 hiç farketmez herkes elinden geldiğince bişeyler yaparsa toplanır inşallah bizi bizden başka kimse anlamaz kimse destek olmaz birbirimize dayanarak ayakta kalıyoruz zaten
-
@paretowilfredo paroto sen bizim sabrımızı mı sınıyorsun arkadaş. adamın ashabını bozma kaç gündür yalvarıyoruz sana biaçıklama yap diye . nekadar da öneme soktun kendini. bu sayfa senin guy ilanını takip sorumluluğunu üstüne almışsın. ozaman açıklama yapmak zorundasın. yapmıyorsan eğer bırak bu işleri.
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@mertbulut hocam o ilan parası 7000 şu an 4000 toplanmış 3000 kalmış star gazetesine verilecekmis sanırım ilan hatta ilanın fotosunu paylasmistim o para biraz zor toplanır gibi
Bu 1 gün yayınlamak için istenen para mı ?
-
@miss-smith sanırım öyle sonuçta gazete günlük bi şey hatta o ilan da alt kısımda ücreti yazıyo 7000 diye bizde arkadaslarla inanamamistik 700 lira filan sandık ama gerçekten 7000 mis
-
@ddguy işsiz olunca bol sıfırlı rakamları kaldırmıyor bünyem
-
@köyün-ağası arkadaşım Naci agbal gelir uzmanları grubu var oraya üye.ben bizim haberlerin çoğunu orda paylaşıyordum bi iletim yanlışlıkla silinmiş bir daha gönderdim yönetici onaylamadı sizde paylaşsanız olur mu belki o gruptan görür