2016 Aralık GUY Sınavı
-
Maliye uzun zamandir duz memur atamalarindada alim yapmiyor bide 4001 kadro geldi iyice onumuz kapanmisti:( yani bu ohal oncesindede alimlar cok azdi simdi iyice bittii. Sabir testi gibi birsey olmali bu
-
Kutluay hocanin yazdiklari dogruysa mart 15 hikaye demektir. Ki bu kadar sallamasyon yazi yazacagini sanmiyorum ben hemde bu kadar ayrintili ! @paretowilfredo hocam senin bu rarz bi duyumun var mi ?
-
@TugayÇ paretodaaynı şekilde iş bakanın ikna olması yazmıştı.
-
Yine boş boş konuşmuş
-
@miss-smith ikna olsa bi dert (sayi 1000 diyor) ikna olmasa bi dert(hic alim olmaz)
-
16 ayın karşılığı 1000 olamaz. En az alımları bizden yapıyorlar 1000 komedi resmen ...
-
arkadaşlar gib başkanı kendi de dedi alım olmayacak bakanın ikna edilmesi lazım yoksa sınav olmayacak diye.1000 bile olursa dua edin böyle giderse
-
Eğer bu denilenler doğruysa bakan bu kadar inat ettiyse gelir uzman yardımcılığına soğuksa kpss den sonrada çekiceğimiz var demektir ama yinede ben bu adamın açıklamalarının tek kelimesine bile inanmamayı tercih ediyorum
-
Gelecek 1000 kisilik ilan kimseyi memnun etmezki ya anlamiyorum bu bakan guy Dan ne istiyor zaten 16 aydir ilan acmamis 2500 al 3000 al ogretmenler 30 bin atama aldi insaf artik diyecek Bisey bulamiyorum insanlar bu kadar magdur edilmezki
-
@TugayÇ ya hoca 2800 kişilik bi alımdan da bahsetmişti. Neye inancağımızı şaşırdık. Hep palavra. Hadi doğru da olsa 1.000 nedir ya? 16 ayda 1.000 kişilik alım mı yani?:(
-
Yani gelmeyen ilan sadece guy değil ki hadi ona sıcak bakmıyon vmy var duy var muy var var da var
-
Yinede inanmayın arkadaşlar ya dediği hiç birşey çıkmadı bakanın inat ettiğini hepimiz biliyoruz zaten üstüne hikaye yazılmış sanki
-
@niloya Adam genel olarak alım olayına gıcık
-
@mertbulut valla bunca insanın emeği insanın yakasına yapışır Allah devlet büyüklerimize istikamet nasip etsin
-
Müsteşar bin kişi alalım demiş ama 10 kişilik izin verilmiş! Bu adamın ya akıl sağlığı yerinde değil ya da konuyu tam bilmiyo
-
Kutluay hoca bir kaç doğruları yüzüne vurunca dayanamamış engellemiş beni 2017 kpss yönelik çalışın falan yazmıştı guy duyumu çıkmayınca bende sizin duyumlarınıza göre ders çalışacaksak vay halimize yazmıştım adamlar bol sallamasyon yazılar yazıyorlar ama eleştireye karşı hiç açık değiller
-
@mehmedoglu ya bu yorumu beğencem ama beğen tuşunu bulamıyorum:)))
-
@mehmedoglu arkadaşlar dpb verdiği 10 kişi ile guyun alakası yok
-
Twitter'da duyum olarak birşeyler paylaşan hiçbir kitap yazarına inanmadım inanmıyorum inanmayacağım. Bunlar yıl yıl kitaplarını güncellendik sözleriyle aynı soruları fahiş fiyatlardan biz iibflilere satmak suretiyle yolunu bulmuş cebini ziyadesiyle doldurmuş kimseler. Dikkat ediniz hepsinin profil resmi kitaplarıdır ve bu bile anlayana mesaj niteliğindedir. Gel gelelim malum twitte öncesinde hiç olmazsa 1000 alım yapalım kesin Yen'i mezun alınacak önce ya da sonra guy alımı olacak vs vs gibi açıklamalar zaten bizler tarafından bilinen şeyler. Var mı aramızda KPSS öncesi ya da sonrası alım olacağını bilmeyen biri Allah aşkına. Buradaki amaç nedir: malum '' hocalar " kendi kitaplarını satmak reklamını yapmak için elinden gelen herşeyi yapar dostlarım. Buna duyum kisvesi altında paylaşımlar yapmak kadınlar günününde bu iletiyi rt eden bir kadına kitabı bedava verelimcilikler yapmak ve buna benzer durumlar da dahil. Tuğrul Koçer üstad bundan 2 yıl önce GUY için bir kitap çalışması yaptı hatırlarsanız. Maddi bir beklentisi dahi yoktu. Bu yüzden Tuğrul üstadın bu "hocalar" hakkında dediklerine bir kulak verin bence.
-
suç bizde bizimle dalga geçen bu insanlara aslında en mubah olan şey karalama kampanyası ya neyse.