2016 Aralık GUY Sınavı
-
Dostlar ben Mayıs'ta askere gideceğim, muhtemel bir ilanda başvuru yapmak konusunda sıkıntı olabilir mi, en son ilanın başvuru şartlarında askerlikle ilişkisi olmamak yazıyor ancak bu şekilde askerden önce başvurup askerdeyken sınav ve mülakata girenler hatta atananlar da oldu diye biliyorum, bilginiz var mıdır? Teşekkürler.
-
@miss-smith Dostum birincisi daha Mart'ın 15 ine var ikincisi olacak gibi kesin bişey söylemedim olabilir dedi üstad zaten bekleyip göreceğiz bence ilan bu saatten sonra gelmez ama bakalım
-
@paretowilfredo hocam artık bi şeyler söylesen iyi veya kötü veya nötr bi şey fark etmez ama bu Susma niye bizi korkutma nolur
-
@WilliamNiskanen hocam il göç sınavında hangi dersler oluyo ki?
-
@paretowilfredo hocam en son siz yazdıktan sonra cok sey degisti ilan gelmeyecek diyenler cok oldu oyuzden sizin yorumunuzu merak ediyoruz.
-
@paretowilfredo guy duy vmy KPSSoncesi gelmese güz döneminden önce gelir mi sizce
-
@paretowilfredo hocam bunca insan sizin bir aciklama yapmanizi bekliyor ,,, olumsuz gelisme var ki susuyorsunuz,,,
-
@paretowilfredo nin Naci AĞBAL ve GİB den ne farkı kaldı. Mübarek sanki bakan, Kurum başkanı
-
Daha çok değil 1 ay önce ağam paşam büyüksün dediğiniz sizi duyumlarıyla rahatlatmaya çalışan adama bir süre sessiz kaldı diye bu tarz sitemler etmek nedir arkadaşlar? Bişey bilse çıkıp söyler adam. Anlıyoruz streslisiniz işiniz belirsiz baskı var ama kaç yaşına gelmiş insanlarsınız biraz kendinizi kontrol etmesini de bilin.
-
Adam forum kurmuş. Adamın Aralık'ta sınav olacak duyumunun altında konuşuyoruz. Başka kime sorcaz adam forumun yöneticisi. Naci agbal burada takilsa ona sorariz
-
@kpsshobimdir Adam bişey bilse duysa çıkıp söyler değil mi? Ayrıca soracaksın tabi benim eleştirdiğim nokta senin sorup sormaman değil üslup.
-
Bir şey bilmese de bilmiyorum demesini bekliyor insanlar. Üsluptan şaşan yok. Herkes çok biliyor. Zaten yönetici uygunsuz yorumlari ve üyeleri siliyor üslubu tartmak burada size düşmüyor
-
@kpsshobimdir üslubu tartmak burda bu yazıları okuyan herkese düşer dostum. Eğer sen kendinde böyle bir yetkinlik görmüyorsan bu benim bileceğim bir mesele değil.
-
Üslupta egreti bir durum yok. Sırf konuşmak için konuşmayın lütfen. Sizin de yorumunuzu gördük insanlari yalvartana kadar yazmadiniz. Neyse pareto siz olmadıgınıza göre cevap sizde degil. kolay gelsin
-
@kpsshobimdir Yalvartana kadar yazmadım diye bişey yok ben kimseyi yalvartacak bir durumda değilim. Duyumu soran arkadaşlara saygısızlık etme kimse yalvarmadı burda. üslupta eğreti bir durum olmadığını tespit etme hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz ama ben üslup iyi değil dediğimde tartmak size düşmez diyorsunuz. Konuşmak için konuşmak dediniz değil mi hadi dostum sen sormaya devam et.
-
@Priss "tribüne oynamak" sordugum sorunun cevabını hepimiz alacagız bireysellestirmeyelim lütfen. İyi günler
-
OHAL 3ay daha uzatıldı umarim ilani etkilemez.
-
ohal uzatıldı ilanlar sıkıntıya düşer mi ya:(
-
Arkadaşlar @paretowilfredo önceki yazılarında kaç sefer söyledi. Maliye Bakanlığı bu sene çok ketum diye. Yeni bir şey öğrenir öğrenmez haber vereceğim dedi zaten. Yazmaya değer birşey olursa yazar kendisi. Bu kdr bir adamı darlamayın ya. Bende bazı şeyler duyuyorum olumlu olumsuz ama duyum sadece sırf bu tarz tutumlar yüzünden paylaşmıyorum
-
Açan açıyo arkadaşlar onun için sıkıntıya düşmez bence çünkü ohaldede alımlar oldu onun içinde stres yapmayın açmayacaksa ohal kalksada açmazlar zaten