2016 Aralık GUY Sınavı
-
@fırat_-_ oldu iyi günler
-
Hadi insallahh
-
Bu duyum ins doğru cikar
-
Vallahi trolde olsa inanmak istiyor
Ne yalan söylim -
http://www. memurlar .net/ haber/652170/iibf-mezunlarindan-kadro-beklentisi.html
-
Yarın biride çıkıp 1 nisan derse sasirmayiz.araliktan beri her ay ilan geliyor ....Ne deyim umarım gerçektir
-
@fırat_-_ sende mi brütüs:)
-
Ben yardımcı olmak için kulağıma gelen bi duyumu sizinle paylaşmak istedim bu ne art niyet anlamadım yorumu silebilme imkanım olsa silerdim çünkü bu tür tepkiler geleceğini tahmin etmemiştim. Daha fazla art niyetli açıklamalara maruz kalmamak için bu açıklamalayı yapmak istiyorum. Ben aralıktaki idari hakimlik sınavını kazanmış mülakatı bekleyen bir iibfliyim guy falan beklediğim yok onun içinde sayfaya üye değildim. Memurlar nette gezinirken gördüm yorumlarınızı ve bi kaç gün önce bi arkadaşımla sohbet esnasında öğrendiğim bi bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
-
@fırat_-_ bakanlıktan kim yetkili mi hocam biz çok duyumcu gördük milletin tepkisi çıkmayan duyumlara artık korka korka okuyoruz bu tür duyumlari
-
@köyün-ağası hocam memurlar haber yapmış yine şaşırdım
-
@fırat_-_ siz sayfayı takip etmediğiniz için bilmezsiniz buraya o kadar çok duyum geldiki hepsinin sonu hayal kırıklığı ve karamsarlık oldu... inaşşah sizin ki doğrdur o yüzden arkadaşlar önyargılı davranıyor..
-
@fırat_-_ dediğim gibi tepki size değil trolcu duyumcular a ama İnşaAllah dogrudur dayanacak halimiz kalmadı çünku
-
@fırat_-_ 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
15 MART TA 3000 KİŞİLİK KADRO İLAN EDİLECEK ARKADAŞLAR
Kesin bi ifade ile yazmıssın
Duyum bile dememişsin -
5 saat önce nisanda 1000 gelecekti
-
@fırat_-_ siz duyumunuzu paylaşmışsınız teşekkür ederiz tepkilerin ana sebebi aralık ayından beri ilan geldi gelecek diye dalga geçenlerdir. İnşallah dediğiniz gibi olur
-
@niskanen eyvallah hocam. Sayfayı takip etmediğim için daha önce onlardan haberim yoktu bilseydim yazmazdım zaten
-
@fırat_-_ hocam bakanlıktan dediniz acaba görevi ne önemli biriyse olabilir ama uzman falan ise olmayabilir merak ettim. Biraz daha açık konuşabilir misiniz?
-
Şimdi toparlayacak olursak 15 martta 3bin nisanda da 1 bin (müsteşar bize dayanamadığı için) harika ya
-
@bunebicimhikaye 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Şimdi toparlayacak olursak 15 martta 3bin nisanda da 1 bin (müsteşar bize dayanamadığı için) harika ya
Daha çok baskı yapıp mayıs ve haziranda da alım yaptıralım biz çok iyiz moruq
-
Mart duyumlarını bitirdikten sonra kimseee duyum demesin kimse de duyum paylaşmasın. Mart duyumlarına sabırla açığım Nisan diyenin ağzına kürekle dalacam. Naci beyimizden duysalar bileee nisan duyumlarını paylaşmayın allah rızası için. Bak güzellikle söylüyorum. Sonra duyum paylşatık linç ettiniz küfür ettiniz bilmem ne ettiniz dinlemicez. Mart duyumlarına saygılıyım ama 31 marta gecesi duyum işine son noktayı koyalım. Bu zamana kadar her duyuma inandım ama ben yaa