2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaslar çok yersiz olacak ama ek silenmisim forumda bi sebebi varmı acaba
-
Nisan duyumu hikaye. 1000 kişilik alım söz konusu değil. Daha fazla ve mart ayı ilan gelir. Bu ara resmî gazete hareketlenecek takip edelim .Ayrıca @paretowilfredo yani Cengizhan kardeşime yüklenmeyin. İyi geceler.
-
@83istanbul 1 nisan saat 01.42 de 3000 lik ilan gelcek
-
@safiTÜRK69 resmi gazete gökkuşağı gibi bişey mi olucak ??
-
@safiTÜRK69 iyi geceler siz neye dayanarak kesin konustunuz acaba kardes
-
@köyün-ağası çok fenasin ha
-
Selamın Aleyküm. Öncelikle hakkımda hesap soran, itham eden ve benzer söylemleri anlayışla karşılıyorum. Sabrınız kalmadı farkındayız ama, Hasma kızıp dost incitilmez. Bu işin yolu yordamı budur. Benim aynı anda kaç şey ile uğraştığımdan habersiz olanlar için tavrı normal karşılıyorum. Herkes tek uğraş kendisi gibi düşünüyor ve herkes kendisi için sitemkâr. Biraz daha anlayış talep ediyorum ve buna da hakkım olduğunu düşünüyorum. Bizim anlayışımızın da suistimal edilmeyeceğini biliyorum. Siz güzel insanlarsınız, güzel kalmaya devam edeceksiniz.
Gel gelelim merak ettiğiniz konuya. Benim yanıt vermeyişim önemsememek değil aynı şeyleri tekrar etmeyi istememektir. Benim bu kitleyi ne kadar önemsediğimi beni tanıyanların bildiğini düşünüyorum. Bu konu başta olmak üzere sürekli olarak çok fazla kişi ile diyalog halindeyim. Sürekli soruyor, soruşturuyoruz. Net bilgi olmadan da bir şey demeyeceğim demiştim. Halen de tavrım bu şekilde.
Tekrar ve başka haber olana dek son kez söylüyorum ki ilana dair talep, kadro her şey hazır olmakla beraber Sayın Bakan'ın inisiyatifi ile bekletiliyor. Yeniden ve sürekli soruşturma halindeyiz. Gelişme olur olmaz emin olun ki ilk işim bunu sizle paylaşmak olacaktır.
Şimdilik durumlar böyle dostlar.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo bize bu açıklama bile yetiyor. Sessizliğinizi bozduğunuz için de teşekkür ederiz.
-
ay ben sookk @paretowilfredo tercıhını yaptakı cengızhanmıydı
-
Ulan her gelen bisey deyip kaciyor. Birniz de dogru duzgun aciklama yapin. Madem tarihler bu kadar net paretodan niye ses yok ? Bu arada Hilmi Yavilioglu da 15 demisti dimi ?
-
@paretowilfredo Hoşgeldin Pareto
Kadroda sayı kaç -
@miss-smith 3000 rakamının dayanağı var ama ben 1 kerede alınacağını sanmıyorum. 2017 için iki parçada alınağını düşünüyorum. Şöyle ki; 2016 sonunda alınamamış bi 1750 var elde. Ek olarak alınan 1250 kadro olduğu geldi kulağıma. İki merhalede alınarak daha az risk almak isteyecektir bakanlık ve başkanlık.
-
@İnmyheart Yanlış alarm
-
@paretowilfredo hocam peki bunca 15 martin dayanagi nedirm bakan yardimcisinin kardesi bile 15 martta bakanlik aciklama yapacak demis ?
-
@paretowilfredo hocam şu açıklama yetiyor işte bunu istiyoruz sizden olumsuzda olsa sen konuş yeter
-
@paretowilfredo sağolasın pareto
bende tek seferde 3000 alım beklemıyorum gerçekçi olmak lazım.
Benim asıl merak ettiğim alım sistemi değişecek mi ? Mağlum tek il tercihi adaletsizlik yaratıyor -
@TugayÇ Biraz aslında son dönemeç olarak değerlendirebiliriz. 45-50 günlük bir periyot olacağını düşünürsek zaten sonrasında ilanın gelmesi sınavın yapılması çok ciddi şekilde zora girecek. KPSS sonrasına sarkacaktır. Yani Bakanlık bir karar alacaksa son hafta karar vermek için diyebiliriz. Halen kararın %100 olduğunu sanmıyorum ya da alındıysa dâhi bu karar tepede bir kaç kişinin arasında. Aşağılara sirayet etmiyor.
-
ben sıstemı gectım ılan gelsın yeter
-
@paretowilfredo yazmadan duramadım.Kardeşim bak şu konuda eksiksin.Şimdi bnim hiç tanıdığım yok kurumda.Ama bu süreçte ilerde çalışmak istediğim kurumu az çok kendim araştırdım.Sen soruşturuyorum diyosun ama ortada bilgi vermiyosun.Bak bn sana söyleyim Anayasa mahkemesinin kararı eğer olumlu çıkarsa sayın naci ağbal zaten yüklü alımlara karşı iş dahada uzayacak.Bunları neden yazmıyosun.Merkez taşra ayrımı belkide maliyede bir çok şeyi değiştiriecek.Mesela bu konu hakkında görüştüğün kişşler ne diyo?Senin tavrın hep kaymakamlık hakimlik sayıştay yok bddk bu kadrolara çoğumuz giremiyo.Bak şimdi vergi müfettişliğinde aynı şeyi yaptın.Yok kurul dedin yok oligarşi dedin.Lütfen sorduğumuz soruları soruştur eğer bu forumu kurmakla büyük iş yaptın sonunu getir.Biz razıyız eğer vergi uzmanlığı adı altında birleşme olup yüklü alım olcaksa bunları sorarsan sevinirz
-
@miss-smith Plan bu şekildeydi biliyorsunuz buna dair haberleri de paylaşmıştım. Ancak şu an alım kararı bile alınamazken en azından ilk alımda olmayacağını düşünüyorum.