2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo bekleyip görelim kardeşim,maliyede taşlar yerinden oynayabilir.Vergi dairesi müdürü özelleştirme uzmanından az maaş alıyomuş.Bu ve benzeri durumlar guya girdikten 1,2 yıl sonra kurumdan ayrılanlat bunların hepsi ilanı engelliyo.Ne yazkıkki bize denk geldi.Bizimde sadece p35imiz yüksek geldi.Az daha kültür yetenek yapsaydım her şeu daha farklıydı
-
@maliyeciçocuk sende bu anayasa mahkemesi takıntı hale gelmiş yakında kafayı yersin
-
@ddguy pareto ne diyo bak düz mantık gitme biraz araştır yine diyorum bu sorun çözülmesse maliyede ilan zor.Paretoda yazdı şimdi inandın mı?Çok komik duruma düşüyosun
-
@maliyeciçocuk ya bi sus ya iki mahkeme kararı arastiriyon diye seni tebrik edecek halim yok adam sana diyo takıntılı olma diye iyi oku naci agbal mahkeme kararını çok dikkate almıyo diyo mahkemeyle kafayı bozmuşsun ne okuduğunu anlamiyon
-
@Ziyaretçi malıyecıcocuk paretonun yazdığını anlamamışsın bellı hala anayasa mah dıyosun yaa
-
@maliyeciçocuk ilan gelir ya da gelmez ilanın gelmeme sebebi mahkeme kararı değil şunu komik olmayan beynine yerleştir artık senin şu uzun uzun mahkemeyi anlatan iletilerinden sıkıldım adam bi şey açıklamaya çalışıyo sen kalkmış hala mahkeme diyon yeter ya
-
Olurda cumhirbaskanina giden mektuplari okurda halimizden anlar,,, dikkate alinirsa ki cumhurbaskani tarafindan naci bey naparsa yapsin yeter ki cumhirbaskani al desen oyle bi alir ki ,, su bakanin bi an once gitmesi icin dua ediyorum , ne hale getirdi bizi ,,,
-
Her türlü olumsuzluk zamaninda çözülemeyen ihtilafli durumlar bizi bulmuş bu durum hayatimizdan çalıyor .
-
@ddguy senin gibi kpss a grubunu sadece puan almakla iş bitiyo gibi gösterenlere bilenlere karşı susmayacam.Aym kararları herkesi bağlar.İdare mecbur uygulayacak.Bak diyorum eğer olumlu çıkarsa.Ha olumsuz olursa eskiye devam yani.Vergi dairesinde çalışanlar isyan etsin yer yerinden oynar.Siz neden bahsediyosunu?Yeterki karar olumlu çıksın.
-
@maliyeciçocuk engelleme butonu yok mu? Bıktım aynı yorum AYM AYM
-
@luck kesinlikle kardeşim şanssızlık bize geldi.Yoksa diğer kurumlar stabil ilana çıktı.A grubunda maliye alım yapmassa kesin bir sorun var demektir.Şuan beni anlayan tek kişi sensin.Çözümü var aslında ama süreç daraldıkça insanı karamsarlığa itiyo.Beklemek çok kötü
-
@maliyeciçocuk beklemek dünyanın en kotu hissi sona yaklastim derken defalarca basa dönmek cok acı insallah ilanin gelmesiyle bir nebze de ola rahatlariz.
-
Cumartesi pazar bişey yapalım boş boş durmayalım sesimizi biraz daha duyuralım ne yapabiliriz fax çekelim mi maliye bakanlığına ücretsiz çekiliyor zaten
-
Zannedersin açıktan atama istiyoruz. Yazılı sinava girmek için ugraşıyoruz. Bir hafta daha bekleriz
-
@köyün-ağası 21.15 de etkinlik varmış yine gündem değil ama boş durmamak için etkinlik ayaklandı haberin olsun
-
@ddguy ben twitterdaki grup adminleriylr konuşayım onların bir planı yoksa cumartesi pazar gib le maliyeye fax çekelim
-
yine sabah oluyor yine ufukta bi ilan yok. boş beleş geçen bir gün daha..
-
@yetkili-AĞAbey keşke bnde seni engelleyebilsem.Çok boş konuşuyosun.Milet araştırıyo sen ne yapıyosun onlara ancak yorum yapıyosun.Diyolar ki olay sayın Naci ağbalda bitiyo.Bunda hem fikiriz.Peki bu ilanı neden yayınlamıyo sorusuna en mantıklı cevabı yazan kişiye sen hakaret ediyosun. Bekletiyo çünkü eski müsteşar ona göre hata yapmaası lazım.Ama biz mağdur olduk her türlü.Pareto yazınca doğru biz yazınca yanlış oluyo artık.Maliyede tanıdığın varsa bir sor veya bir gün git vergi dairesine orda kimler var hani ileede çalışmayı çok istiyosun ya bu insanlar ne diyo niye mutsuz.Böyle bir ortamda 15ine kadar ilan gelmesse biz daha çok bekleriz.
-
İçimizi yaktın bakaaan öldürdün bizi ya gitmesi için hergün dua edicem arkadaşlar cumhurbaskanı hergün gazete okuyo sabah gazetesine ilan verilcek lütfen gözardı etmeyelim son çırpınışlar
-
@paretowilfredo aman Allah'ım konuştuuu:) ya bu bile beni mutlu etti. Allah yolunu açık etsin her daim