2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Fişek-MORGEN dünde soyledim bizim gibi konusmuyo magdurlar gibi yani ne bilimm tuhaf
-
@luck kendisi mhuy
-
@köyün-ağası bilmiyordum ama tahmin etmistim
-
Dershane hocası değilim çoğundan hiç haz etmem şuan bir kurumda MHU olarak çalışıyorum. Bizden biri gibi değil diyenlere de teessüflerimi bildirmek isterim zira üstadın odasının önünde sizin için bir bilgi alabilmek adına 5 dakikada yemeğimi yedim ve apar topar buraya geldim
-
@Priss Allah razı olsun
-
@Priss Allah razı olsun hocam hadi bize bi güzel haber ver de şu baharda bize de bahar gelsin
-
@Priss bizden biri gibi degil derken yanlis anlamayin lutfen suan biz tarlası yanmıs köylü gibi feryat figan icerisindeyiz sizde de oyle bir durum olmadigu icin oyle soyledim emekleriniz ve iyi niyetiniz icin tesekkurler sizinde yolunuz acik olsun
-
@luck o işin şakası dostum
-
@Priss Üstat diye bahsedilen kim oluyor ya Fransız kaldım olaya biraz:)
-
@Priss ins paZartesi 3000 guy gelecek dersin:)
-
şu kutluay a artık inanmayın be kardeşim adamın adı bile sahte. çakma isimle yazıyor
-
@davetsiz kimse inanmıyor zaten:)
-
@davetsiz ne dedi yine
-
değerli dostlarım şimdi geldim üstadın yanından. Üstad dediğim kişi GİB'de yetkili bir abim oldukça değerli birisidir a grubu öğrencilerinin de dostudur ama takdir edersiniz isim vermek makul olmaz. Öncelikle malum hocanın twitlerini okuttum bastı kahkahayı priss böyle hocalara güvenme adam baştan aşağı yalan yanlış şeyler yazmış dedi. Birde bu adamlar kitap çıkartıyor ben bu işi cidden anlamıyorum dedi. Üstad ayın 15'i meselesinde durum nedir dedim. Yeni bişey yok açıklama yapılacak söylentileri var keşke seni burdan şu gün ilan gelecek diyebilsem sen de gidip arkadaşlarına müjdeli haberler verebilsen ama maalesef yeni bir durum yok dedi. Neden böyle üstad dedim. Sayın bakan alım yapma konusunda hiç renk vermiyor garip bir durum var önceden alım olacak ya da olmayacaksa biz bilirdik 2 hafta 3 hafta önceden ama şuan maalesef yeterli ve güvenilir bir bilgi akışı yok kurumda dedi. Şuan bakan ne derse o ben sayın müsteşarın bile alım olup olmayacağı konusunda bilgisi olduğunu sanmıyorum dedi.
Değerli dostlarım yaşım burdaki birçok kişiden büyüktür sanıyorum. O yüzden bir abi tavsiyesi bu saatten sonra GUY gelme ihtimali çok zor BANA GÖRE. o yüzden oturun KPSS çalışın. Birtek GUY'a takılıp kalmada inanın fayda yok. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım değerli dostlarım.
-
@Priss yine mi malum bakan
-
@köyün-ağası Öyle gözüküyor
-
@Priss 15'inde bir açıklama olacağı konusu kesin gibi duruyor anladığım kadarıyla.
-
@Priss daha önce ki yıllarda hiç açıklama yoktu bu açıklama nerden çıktı ki
-
Bakanın inadını kırıp o ilanı tek kelimesiyle verdirebilecek olan kişi cumhurbaşkanıdır arkadaşlar
-
Alim olmayacaksa açıklama niye yapılsın ki o bile söylenti demiş adam kesinlik yok yani hersey olabilir bakan çıkıp soruların çalinma ihtimaline karşılık bu sene alım yapılmayacak ama bu mağduriyet 2017 de giderilecek şeklinde bi açıklama da gelebilir ben herseyi bekliyorum