2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Priss kardeş bu üstad dediğin adam kim yaa Ankara'da GiB insan kaynakları dışında kimse bilmez diyolar sınavın olup olmucani yani ne kadar yetkili bı üstad bu abimiz ?
-
Yine bi hüsranla sonuçlandı tüm umutlar
-
üstad dediği kişi de tuğrul koçer muhtemelen
-
Kurum içi uzmanlık sınavı için mecliste soru sorulmuş ve bakan da sınav yapılmayacak açıklaması yapmıştı. Aslında bir vekil aracılığıyla bizim için de soru önergesi verdirebilseydik iyi olurdu
-
@ddguy artık açıklama yapılsında ne olursa olsun yeter valla billa yeter ilan gelicek diye memlekete ailemi görmeye gidemiyorum bu nedir ya çin işkencesi
-
@guyan-gelmiş Yok dostum herhangi bir kesinlik yok Maliye Bakanlığında şu sıralar Allah bir deseler millet şüpheyle yaklaşır. Bizim üstad öyle bir durum olabilir demişti.
-
@köyün-ağası Dediğim gibi o açıklama olacak mı olmayacak mı o da kesin değil. Mahcup olmak istemem sizlere bir bekleyelim bakalım ancak dediğim gibi şahsi fikrimdir ilan bu saatten sonra gelmez
-
@Priss Allah sonumuzu hayretsin
-
@ddguy Tabiki o da olabilir hiç bir açıklama olmayadabilir.
-
@berat34 İnsan Kaynaklarından dostum
-
@ddguy Allah büyük eğer nasibiniz varsa şuan oturacağınız masa sandalye kullanacağınız bilgisayar bile hazırdır ve insan nasibini kendi yaratır
-
@siyah-kırmızı Tuğrul Koçer'i şahsen tanımam ama takip ettiğim sevdiğim bir abimdir. Görüşleri ve yüksek gönlüyle onun dediklerine inanmak lazım
-
@guyan-gelmiş Amin dostum biraz daha sabır.
-
@Priss bilgilendirdiginiz icin tesekkurler, neden bu saatten sonra gelmez diye dusunuyorsunuz yani yasal olarak kpss puanlari aciklanana kadar gelen ilanlara basvurabiliriz. Illa kurum sinavinin kpss oncesi olmasi gerekmez degilmi? Belki referandum sonrasi gelir ilan:) tabi egerki 2016 puanlariyla kesinlikle alim yapilmayacak diye karar alinmamissa gelme ihtimali hep olucak sanki:)
-
@Priss eminim ki öyle bi açıklama yapilmayacak adım kadar eminim Bu kadar söylenti geldi hiç biri çıkmadı ne duyumlar geldi hiç biri çıkmadı ki bu açıklama söylemi zaten çıkmaz
-
@selinn sıkıntı ortaya zaten hocam 2016 puaniyla yüklü alım yapılmak istenmiyo bence
-
Tek umut cumhurbaskanina giden mektuplar keske ona ulasabilsek ne kadar cok mektup yazilirsa cumhurbaskanina o ilan gelir die duaunuyorum , keske forumdakilerde dahil face deki herkes mektup yazsa cumhurbaskani maliye bakani oyle bi alim yaptirirki prensip falan mis bos bana gore keske onune gelen herkes e devlet yada yada posta aracigiyla mektup yazsa tek care bana gore cumhurbaskanina sesimizi duyurmak onemli bu saattrn sonra ,,,
-
Vay be şansa gel
-
15 inde kadar bekleyip göreceğiz açıklama dahi yapılmazsa Allah belasını versin böyle bakanlığın ne deyim
-
Mektup çektik bi de fax çekelim vb ye ne dersiniz