2016 Aralık GUY Sınavı
-
Evet nerde kalmıştık
Yeni sistem kpss
Artan soru sayısı
Kalan 2 aylık zamanHadi dostlar artık enerjimizi kpss ye verelim
2017 de ilan bekleyecek puan olsun. -
@selinn Hanım bilemiyorum kendi fikrimdir zaten bu durum. ben geleceğini sanmıyorum sadece. gelirse inanın sizin kadar sevinirim ama pek umudum yok. umarım siz haklı çıkarsınız bu konuda yanılmaktan büyük zevk duyarım
-
@ddguy Dostum ben de seninle aynı fikirdeyim maalesef
-
Bugün Erzurum'a Bilal Erdoğan ve Numan kurtulmuş gelmişti. Tesadüfen rastladım cuma namazı çıkışı. Ne mümkün konuşmak koruma orduları yüzünden. Yazık ki böyle bizi yönetenler. Halka dokunun ya uzak durmayın. Bi an bağırmak istedim alım var mı diye? Dedim içeriye falan attırırlar sustum. Sonra Erzurum MHP milletvekili Kamil hoca rastladı. Mütevazi hali insanlar içinde geziyordu. Sağolsun tokalaşıp sohbet ettik. Durumu söyledim. Dedi ki Bn bi konuşmamı bu konu üzerine yaptım ama ne yazık ki ayrım yapıyorlar. Teşekkür ederim sn MHP vekiline. Son olarak bu haftaiçi geldi geldi yoksa kepenkleri kapatın arkadaşlar. Mayısa hazırlığa devam ediyoruz.
-
@ddguy aynen acıklama soylentisi nerden ciktiysa alim olur ya da olmaz hesap vermek zorunda degiller bence
-
Gençler memurlar.netin yapmış olduğu son haberi star in whatsapp ihbar hattına atın mesajlar goruluyo belki toplu bi şekilde yapilirsa dikkat çekilebilir
-
Yazıklar olsun ne diyim tekrar tarih coğrafya matematik üstüne türkcenin beyin yakan sacma sapan pragrafları mantık soruları off offf
-
0542 800 8080 numara hadi millet atın bu numaraya
-
Naci Ağbal istifa
-
@eomer oyle bir tag satın alalım başka yolu yok
-
Haberi paylaşır mısınız Burda kopyalayıp atalm hemn
-
@köyün-ağası kimse yanaşmaz bu işe ama naci Ağbal ın yerine başka bir bürokratı önerebiliriz.Örneğin sgk başkanı Mehmet Selim Bağlı'yı ya da bize faydası olacak bizden alımlara sıcak bakan bir bürokrat.
-
@eomer keşke o olsa ama o sgkda uzmanlaşmış biri olduğu için hayal olur bence
-
@eomer hocam kim olursa olsun valla yeter ki değişsin artık. Nasıl bir mantık nasıl bir anlayış akıl erdirmek olanaksız.
-
bence bu haber içerik olarak daha uygun atmak için http://tercihiniyap.net/cumhurbaskani-iibf-nin-son-umudu
-
@meltem_90 Mesele iibf'liler Naci Ağbal'dan hoşnut değiller algısını oluşturmak.Şahsi düşüncem bu yönde.
-
@Semra bana da link attılar hocam ya bende bulamadım haberi @köyün-ağası paylasmisti haberi hocam sana zahmet tekrar atar misin linki
-
@hgrotius valla atın önünüze ne geliyorsa
-
ATV, kanald,star, show TV hepsine attım. Hem mektuplu haberi hemde görsel olan çağdaş Batman haberini inş gorurler
-
Star okumuş gönderdiğim haberi.daha şimdi attım hemn okumuşlar.lutfen herkes atsin