2016 Aralık GUY Sınavı
-
Naci ağbal istifaaaaa
-
Bunca insanın umutlarına yazık
-
bugun 23.15 te kanal 7 de mehmet şimşek varmıs @acetmehmettw
-
MerkezideİİBFye 2000kadro etkinlik var arkadaşlar katılım gösterelim saat 21.15 de
-
arkadaşlar hılmı beye tekrar sordum sana pazar gunu kesın bılgı verecegım suan az da olsa bılgı sahıbıyım ama pazar kesın bılgıyı verecegm dedı
-
@İnmyheart 15 marta ne kaldi ki
-
@Fişek-MORGEN evet ıns ıyı bı haber verır o kadar bekledık
-
@İnmyheart bu pazar mi
-
@İnmyheart şu an kı bilgisi iyi yönde mı acaba
-
Hayatimiz beklemekle geciyo ya 15 Mart bu pazar alt tarafi bir guy sinavi devlet sirri gibi oldu
-
@tugba 15 mart çarşambaya geliyor. o günde gelmezse cumaya kadar bekleriz sonrada bı daha bu konuyu açmayız herhalde
-
@sametuzeyir ondan sonra biri çıkar martin sonunda 2000 alim var ver sonra oturup martin sonunu bekleriz
-
@İnmyheart ilan ayın 15 inde gelecek diyenlerden biride sendin . lafından dönmek için senaryomu uyduruyorsun
-
@Priss de aynı şekilde ayın 15 i ilan tarihi demişti oda uydurdu senaryosunu. ayıp be
-
hadi @wagner sıra sende sende çık bi senaryo uydur . sende lafından dön. ayın 15 i ilan gelecek diyenlerden biride sendin.
-
@İnmyheart Siz çok istiyorsunuz h ve çaba sarfediyorsunuz Ins. Ilan gelir ve atanirsiniz
-
@ansızınbirilan ben hıcbır zaman ılan 15 ınde gelecek demedım nerenden uyduruyorsun
-
@İnmyheart öyle hatırladım ben . peki ozaman özür dilerim . kimsenin hakkına girmek istemem
-
@ansızınbirilan hocam bi sakin senaryo değil @İnmyheart kaç gündür Hilmi beye yazıyo ondan cevap bekliyo açıklaması onun için
-
@ansızınbirilan benım sızden bı farkım yok hepınız gbı ılan bekliyorum sadece hılmı yavılıogluna sordum gecen hafta 2 hafta ıcınde bakanlık açıklama yapacak dedı nerdeyse hergun soruyorum bılgı almaya çalışıyorum bugun kesın bılgıyı bu pazar verecegım dedı