2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy hadi bakalım
-
@Priss peki size bir şey sorcam kurumiçisınav bekleyenlerle ilgili fikriniz nedir bir mhu olarak cevabınızı çok merak ettim
-
@Priss şu kurumiçisınav bekleyenleri bi cevaplarsan ben çok sevincem
-
Bakanlik 2 hafta icinde bi aciklama yapacak diyen biri vardi acaba nasil bi aciklama icerigi nedir??
-
@aylin-yılmaz aylin kurumiçi sınavcılara taktı
-
Arkadaşlar ilan milan GELMEYECEK.gelecek olsaydı çoktan ayak sesleri duyulurdu.15 mart olayıda hikaye .kimse kendini kandırmasın
-
Ben ilan kesin gelecek diyenlerede şaşırıyorum ilan kesin gelmeyecek diyenlerede İlan gelicek dersin bir süre ders calışır gelmeyince hayal kırıklığı olur ilan kesin gelmiyecek dersin bir kişi dersi bırakır sonra ilan gelir o kişi kazanamaz vebal olur
-
Arkadaşlar Maliye Bakanlığı kendi içindeki huzursuzluğu çözmeye gayret etmesse bu ilan gelmeyecek.Benimde son günüm 15 mart.Ama şöyle bir sıkıntı daha var.2017 sonrasıda maliye alım yapmassa o merkez uzmanlıklara 3,5 kişi alan yerlere başvurmak için artık çok iyi puan almak şart olacak.Tarihten çok eksiğim var.Bilmiyorum guydan dolayı ceza tr ekonomisi bekliyo
-
Bu ayın 15inden sonra dönüp kpssye çalışmamak saçmalık olur.Bu işi bırakacaklar yoluna bakmalı bırakmayacaklar kpssye odaklanmalı 15inden sonra.Boşa nisan mayıs tatavasına gerek yok artık karnımız doydu
-
Çeko ve kamu yönetimi de çalışın arkadaşlar guy gelmeyince bir yere basvuramadik SGK düzenli alıma çıkacakmış bari farklı türlerden de puan alalım. Kolay gelsin
-
@aylin-yılmaz dostum kurum içi sınava neden bu kadar takıldınız size hiçbir zararı Yok. Kaldıki Sayın Ağbal'ın bu konudaki görüşleri çok açık. Sayın bakan kurum içi yükselme sınavlarına her zaman karşı çıkmıştır. O yüzden ben zaten ihtimal dahi vermiyordum bu duruma.
-
@kpsshobimdir kamu yönetimi ile alım yapan kurumlar hakkında bilgi verir misin
-
Arkadaslar cekodan hangi kitabi onerirsiniz hem konu anlatim hem cikmis sorulari olan bir kitap varmi yardimci olirsaniz sevinirim
-
YDS isteyen kurumları bir kenara bırakırsak, eski puan sisteminde p113te kamu ve ceko ağırlıkları eşitti sanırım denetmenlik müfettislikte kamu yönetimi ağırlığı olacaktır. Pareto Akadro çeko önerdi
-
gecen sene kamu yonetımı netım cok az gelmıstı kamu ıcın kaynak onerırmsnz
-
Arkadaslar yeni puan türlerinde Çeko ve kamunun birlikte etkili olduğu puan turu yok. Alan derslerine ek Çeko çalışın yeter.
-
@hayalimsgk gygk sgk da etkılımı çok
-
@İnmyheart p113 te %30 etkilidir lakin şuanda hepsinde %20 gky etkisi..
-
@hayalimsgk sadece kanundan calissak ceko icin yeter mi hocam? Kitaba para harcamak istemiyorum.
-
Şu puanlardan gky nin etkisinin azaltilmasi tam yerinde olmus !