2016 Aralık GUY Sınavı
-
@TugayÇ eskiden kaçtı oran şimdi kaç biliyormusunuz ?
-
Dostum hangi kurumun hangi puan türünden alacagi daha kesin degil ama genel olarak puanlardan gky nin etkisi azaltildi
-
@TugayÇ Guyda aynı kaldı
-
@busus yeterli hocam zaten 10 soru iktisattan gelir sosyal politika 5 civarı gelir geri kalanı is ve sosyal.güvenlik hukukunda gelir.. Kanun çalışmak yeter ama kanunda bogulmayin ilk 10 maddeyi falan okuyun birazda youtubedeki videolara göz gezdirin Çeko için yeter..
-
@İnmyheart Ahmet Nohutçunun kamu yöbetimi kitabını almayı düşünüyorum ben en iyisi odur heralde zaten fazla alternatifde yok
-
Arkadaşlar ben çekoya çok uzağım ve sgk muhtemelen kpss sonrası yine alım yapacak. Onun puan türü için neler çözmem lazım ve çekoya nasıl çalışılır?
-
S.a. yeni üyeyim forumu takip edemedim arkadaşlar geçen sene bir cakalaga vardı duyumlari çıkardı bu sene yok mu ortalarda?
-
4.yilim ve tekrar KPSS gireceğim.bu defa daha da çok çalışıyorum 90 üzeri puan için .Neden mı..calistiklarimiz yetmedi çektiğimiz çileler bitmedi...Hukuk için dgsye çalışıyorum bu yıl kazanacağımi umuyorum hukuk fakültesi yoluma devam edicem..Hedefim hakimlik....İstediklerini yapsınlar zorlasinla surundursunler kadro vermesinler bizim hesabimizida Soran olacak ....!!!
-
-
@Ricardoreyiz maliye bakani necdet memis 2000 diyorsa dogrudur
-
Necdet memis kim ya
-
Necdet memis kim bide bu duyum yenimi?
-
Ilanin gelecek olmasina mi sevineyim yoksa 2000 olmasina mi uzuleyim bilemedim..
-
@şengüll evet hocam sıcak sıcak yeni çıktı;) insallah dogrudur. 2000 az bi rakam ama azla yetinmeyi de ogrendik artik..
-
@bombiksmori hocam bu sahis guvenilir birimi ben sahsen tanimiyorum bu duyumu paylasani
-
Necdet Memiş = Kürşad
-
@Rorschach159 hahahhahahaha
-
@şengüll yok hocam bende tanimiyorum malesef. Hatta forumda da daha once hic duymadim
-
Yok kursad olsa dua edin bakan olmesin ulkede olagan ustu bisey olmasin ilan 15 martta kesin gelecek yazardi
-
15 mart efsanelesti. Dayanaksız duyumlar ile hayal kırıklığı yasatacaklar. Bu insanlarla maalesef aynı gemideyiz