2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bombiksmori umarim oyledr
-
Daha öncede yazdım yine diyeyim kpss öncesi olacaksa sınav, ilanın gelebileceği son tarih Martin ortasi diye. yani nisan sonu olacaksa sınav en az 45 gün önceden gelmesi gerekir ilanın. ( tabi sinavin Mayıs ayında olmayacağını düşünursek ki olmaz ) herneyse demek istediğim duyumcularda son kozlarını oynuyorlar Mart ortasi diye zaten başka tarih kalmadı:) neyseki bu sefer çok beklemeyecegiz önümüzdeki hafta geldi geldi sonra gelse de gelmese de mecbur ağırlığı kpss ye vermeliyiz zaten. Şu Martin 15 ide gelsin geçsin çabucak inşallah atalım şu üstümüzdeki Negatif ligi artık..
-
Daha öncede söyledim hatta ilk tarihide ben söyledim 15 MART 3000 guy diye ve hala söylüyorum
-
@nic39 mayis ayinda neden sinav olmaz
-
@fırat_-_ 15 martta ilan gelmzse burda olacakmsn
-
@fırat_-_ neye dayanarak bunu söylüyorsun hocam
-
@İnmyheart olucam
-
@fırat_-_ kardesim 15 mart diyenlerin kimisi 2000 kimisi 1750 diyo. Ama ben seni destekliyorum sen 3000 diyosun ahshsgejdh
-
Allahim nolur nolur gelsin su ilan
-
@TugayÇ tek seferde 3000 olmaz
-
@miss-smith gelsin de kac seferde geliyosa gelsin farketmez
-
Evveeet hanımlar beyler yok mu artıran, 3000 rakamiyla fırat a bırakıyorum
-
İnşallah doğrudur ama gelebilecek son tarih diye herkes bi şeyler sallamaya başladı bence. Umarım insanların ümitleriyle oynamıyorsunuzdur. Gerçekten bizi bu duyumlar yıprattı.
-
Ağustostan beri her ay gelen ilan safsataları sonrası 3000 sasirtmadi. Bu kez yanılan biz olsak keşke
-
@fırat_-_ sorması ayıp hocam senin kaynak neresi
-
Değerli arkadaşlar lütfen duyumlara itibar etmeyiniz sonunda kalbinizin kırıklığı duyumcuların yok olduğu bi sayfa da binlerce kez buldunuz kendinizi. Sizce son 4 gün kala bakanın bi açıklama yapmadan burdakilerin bilmesi doğru mu? Sizler bu sayfalar da yeminler şartlar ederek şu tarihte şu kadar ilan gelecek diye nice arkadaslar görmediniz mi? Çocuk kalpli misiniz? İnşallah gelir ama lütfen odaklanmayın şartlamayın. Tek tavsiye çalışmanız ve kpss den puan alamazsak 2017 gelen ilanlara uzaktan bakmakla kalırız. Anlıyorum çok bekliyoruz ilanı insanın içinde şimşekler çakıyor ama sonu yağmur olmayan gök gürültüsünün bize bi faydası olmaz
-
15 mart duyumu cogaldigina gore bu isi ranta cevirmia hocalarda ilan gelebilirrr gibisinden yorum yaparsa sasirmayin dostlar
-
@John-Nash artık bizde duyumcularla dalga geçiyoruz sorun yok
-
15 martta 3000 kişi alacaklar duyum değil içime doğdu...
-
@miss-smith Sende bırak artık burayı guy şu saatten gelirse seni olumsuz manada daha çok etkiler. Go 2017 kepesese