2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 tarih çalısırken iyi oluyor
-
@miss-smith Tarihin nesini çalışıyorsun? Bugünün tarihi ne 11.03.2017 al sana tarihten 1,25 net
-
@fırat_-_ hocam kaynaginiz saglam mi? Herkes burda sallayip gitti de artik kimsede pekinanmiyo keske dediginiz ciksa , burda cogu arkadaslar ksin cumleler kurup gittilerde o yuzden insan merak ediyo kaynak nerden acaba ? İnsallh cikar da dediginiz gibi olur ,,
-
Foruma keşke TC kimlik no ile üye olunsa herkes bu kadar kolay sıkamazdı
-
@Rorschach159 gkgy cok zayıf az bişey kaldı aradan cıksın
-
@kamuguyyy daha once bakanliktan bi tanidik demsti kaynak sornca
-
@İnmyheart valla kardeşim 15 16 ay sinav yapmayan Mayıs ayinda hiç yapmaz diye düşünüyorum tamamen kişisel görüşüm.
-
@miss-smith Anladım ben vaktimi yds ayırdım gky bi şekilde olur
-
@Duesenberry kardeşim gelebilecek son tarih diye yazdığına göre muhtemelen benim yazdığıma ithafen yazdın. Öyle değilse de Özür dilerim öncelikle. Biraz geri gidilir se sayfalarda daha önce yazdığım ileti de açıkladım. Ben tamamen fikir yürüttüm nisan sonu olacaksa Martin ortasi na kadar ilan gelmeli diye önceki ilanlara bakıp bunu söylüyorum çünkü ilan ve sınav arası en az 45 gün oluyor. Dikkat ederseniz ne sayı belirttim ne de yok şundan yok bundan duydum demedim. Demek istediğim nisan sonuna sınav düşünülüyor sa gelecek son tarih Mart ortasi ydi. Yoksa kimsenin haddi değil umutlarla oynamak.
-
@nic39 sana yazmadım rakam ve tarih verenler için dedim
-
Ooooo duyumculara bak duyumculara.
Benimki de 16 mart olsun. 2500 olsun. Sallamasyon nasılsa bedava -
@İnmyheart hocam valla yarını sabırsızlıkla bekliyorum ya kötü bi haber diye kafamı yedim bitirdim inşaAllah güzel umut dolu bi haber verir aksama doğru dönmezse sen tekrar hatirlat nolur
-
Arkadaşlar forumda yazılanlardan yola çıkarak şöyle basit bir önerimiz olacak, dileyen herkes ismini, soy isminin sadece baş harfini, mezuniyet tarihini ve KPSSP35 puanı yazsa, özellikle 80 puan ve üzerinde puan alanlar, biz de bu isimler ve puanlar üzerinden 80 puan üzeri alanlar atanamadı ve kadro bekliyor şeklinde haber yapsak. Bu bir öneri ve etkili bir hamle olabilir diye düşünüyoruz, ne dersiniz? Katılım sağlanır mı? Örneğin, Ahmet E. 04/06/2014 - 85.324 gibi. Katılım olacaksa, ayrı bir forum başlığında puanları bu şekilde toplayalım.
-
@Antimülakat 79.99 yazayım mi bende
-
@ddguy tamam hocam sorarim yarin insallah iyi bi haber verir
-
@Antimülakat nereye yaziyoruz
-
@Antimülakat olabilir hocam ama kayda değer bi sayı elde edilir mi sizce? Ona bi bakmak lazım
-
Saygı değer arkadaşlar geçmiş de yaşananlardan dolayı ileriye dönük bir tahmin yapmak gerekirse : 7 haziran 2015 seçimlerinden önce 23 mart 2015 de gib alıma çıktı. 1 kasım 2015 seçimlerinden öncede 7 ekim 2015 de gib alıma çıktı. şimdi önümüz de 16 nisan referandumu var. ve gib yaklaşık 1.5 yıldır sınav yapmıyor aynı zamanda büyük bir personel ihtiyacı olduğu malum. maliye bakanımız ne kadar uzatırsa uzatsın mecburen referandum dan önce ilanı vermek zorunda gibi görünüyor. ve inşallah bu tarih 15 mart olur bizleride daha fazla yıpratmamış olurlar...
-
Yetti canimiza yaa almayacaksan almiyom de yaa herkes yoluna baksın nedir bu çektiğimiz yaa artık üzülemiyorum bile sinirleniyorum
-
@83istanbul hocam her daim burada, yazılar yazarak, gelmesi gereken ilanın bir türlü gelmediği üzerinde duruyorum. Sanırım bu bile ilanın tıkandığı noktayı gözler önüne seriyor. Kaç ilden taleplerin toplandığı haberini aldık, Ankara da taşra için ilana çıkılacağını duyduk, yeni alımda da İstanbul olacağını söyledik. Söyledik de söyledik ama ilanın ne zaman geleceğini bilmek mümkün mü? Bakana ulaşsak o da mümkün ama o seviyelere nasıl ulaşabiliriz, diyelim ulaştık cevaben de bu ara gündemimizde yok diye cevap aldık, bunun anlamı sorulmayacak mı? Sizlere ne cevap vereceğiz?