2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben başlığı açıyorum arkadaşlar sayı 100'e ulaşırsa bunu haberleştiririz. Dediğim gibi bir kaç gün beklesin başlık, kaç kişi yorum atacak ona göre hareket edelim.
-
@Antimülakat hocam dediğim gibi benim puan 79.99 yaz dersen yazarım ben her türlü etkinliğe varım
-
Hocam ben ismimi de yazmam diyenler varsa bence kendi belirledikleri ismi yazsınlar, ama mezuniyet tarihleri işi resmileştirir bu doğru yazılsın mümkünse, bende sınav ile alakam olmamasına rağmen geçen yıl aldığım puanı listeye ekleyeceğim.
-
@Antimülakat üstad başlığı hangi bölümde açtınız göremedim.
-
@Antimülakat Hocam düşünce güzel ama ben yetkili kişilerin bu haberleri dikkate aldığını düşünmüyorum artık. Kaç kere twitterda tt olduk. Bakan ve Bakan Yardımcısına onbinlerce twit atıldı. Memurlar.net'ten tut da Habertürk'e kadar haber yapıldı. Cumhurbaşkanına 200e yakın mektup gitti. Peki sonuç ne? Sonuç hiç.
İlan gelirse 1 haftaya gelir, ama kpss sonrası alım yapıcaklarsa kendimizide yaksak bu saatten sonra yapılan plan program değişmez. Ama ben yine de puanımı falan gönderirim. Yorulcak değiliz ya ! -
@TugayÇ hocam burada amaç pes etmediğimizi göstermek, bu ilanın gelmesi gerektiğine herkesi inandırmak. Bu artık bir İİBF mücadelesi halini aldı, sonuç alma umudumuzu koruyarak, devam etmekten başka çaremiz yok.
-
@Antimülakat Hocam eyvallah güzel söylüyosun da vakit kalmadı ki. Bu ay sonu gib avukatlık mulakati yapacak. Mayista vergi dairesi mudurlugu sinavi var. Zaten her firsatta yetistirme sikayetinde bulunuyorlar isler yogun diye. Bu saatten sonra bisey degisecegini sanmiyorum programlarina sadık kalacaklar
-
@Antimülakat sayfa açıldı mi
-
@ddguy forumda başlık açtık hocam
-
Daha öncede söylemiştim benim guy beklentim falan zaten yok aralıkta ki idari yargı hakimliğini kazandım mülakatı bekliyorum ancak bende sizin gibi bi iibfli olarak halinizden anladığım için böyle bi duyum alıp sizinle paylaştım kesin mi yüzde yüz mü diyenlere diyorum ki bu sonuçta allahın emri değil duyum ve sözüne itibar ettiğim bi ağabeyimin duyumu olduğu için paylaştım rast gele bi duyumla insanları burda umutlandırmam ki dediğim gibi bundan bi menfaatim olmaz çünkü benim guy gibi bi beklentimte yok
-
eskıden duyumlar onumuzdekı ayın sonu fln dıye gelırdı sımdı martın 15ı nı gecmıo çember daraldı. ıns gelır ılan
-
Puan sayfası şampiyonlar ligi gibi ilan gelse bile yazılıyı geçmek kolay olmayacak gibi
-
@İnmyheart haber var mi ?
-
bugün mü gelecekti hilmi beyden haber ?
-
@Lamıcimiyok evet
-
@TugayÇ yazdim ama cevap vermedi daha
-
@İnmyheart hadı ıns guzel bı haber alırız.
-
@ynl006 insallah
-
dostlar bırde cb a haberde de olcakmıs bnce bızım ıcın son bır twt etkınlıgı yapma fırsatı olur bu ne dersınız ??
-
@ynl006 durumlar karışık reis olmaz bence