2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Lamıcimiyok evet hocam
-
O da bı yerden haber bekliyor galıba bekliyorum sana donecegım dedi
-
@kürşad şuan kpss'ye deli gibi hazırlanmakla meşgul ne de olsa rakiplerini umut dolu sözlerle elediğini düşünüyor. Allahtan bu adama bel bağlamamışım da kafam rahat ben size söyleyim kanaatimce bu maliye bakanıyla bu iş zor arkadaşlar
-
@İnmyheart 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
O da bı yerden haber bekliyor galıba bekliyorum sana donecegım dedi
tamam hocam inşallah güzel haberler verirsin bizlere
-
@İnmyheart valla yarım saatte bir foruma bakıyorum acaba hilmi bey bir şey demiş midir diye
-
Neyin nesiymiş bu Hilmi Bey
-
@Recep_Alemdar bakan yrd. Kardeşi
-
Yahu duyumcu mu bu adam bi telefon acip abine soracaksin. Ne icin bekletiyor anlamadım. Cengiz Yavilioglu degil de baska birisine mi soruyo acaba ?
-
@TugayÇ ben de anlamadım abınıze sorun dedım ama
-
@İnmyheart Tekrar mı sorsanızki
-
@Ülkü korkuyorum benı engeller dıye
-
@İnmyheart yok sorma baslicam simdi guyunuza diye cildirir belki
-
@İnmyheart Anlıyorum haklısınız. Zaten en azından bir cevap gelecek olmasına bile şükretmeliyiz.
-
Bu yogun gündeme kurban gitmesek bari
-
15 Mart bizim son bekleme zamanımız olsun ilan gelmezse de kandırıldığımız son tarih olsun.. Ardına kpssye odaklanın dostlar
-
Ortam çok karışık arkadaşlar. Duyum noktasında haber almak istesek " bizim derdimize bak bunların derdine bak" derler diye korkuyorum açıkcası. Durduk yere bi de tepki çekmeyelim şimdi
-
Hakkımız olan bir sınav için gelsin diye o kadar çaba sarfettik gelmiyorsa da artık haftaya kpss başvuruları başlıyor bunda da vardır bi hayır diye önümüze bakmak gerekiyor yapacak bişey yok. Zaten hep dua ederken hayırlısıysa olsun demiyor muyuz arkadaşlar. Gelmiyor diye üzülmemiz bir işe yaramayacak haftayada gelmezse önümüze bakıp kpss çalışmalıyız. Zaten guy gelir diye alan çalışmıştık ceza hukuku ve genel yetenek kültür kalıyor geriye. Ceza da isem yayıncılık videosunu dinledim çok iyiydi sizde öyle yapabilirsiniz vatandaşlık zaten çalışmaya gerek yok ayrıca. Tarih coğrafyada da ramazan yetkin video ders notlarından bakmaya karar verdim ucuz da zaten biri 4 biri 7 lira. Haftayada gelmezse bu durumu kabullenelim önce, sonrada kalan 2 ay için iyi bir program yapıp eksiklerimizi tamamlayalım.
-
@bombiksmori Ortamın neresi karışık ki. Bizim milletimiz gayet de alıştırıldı bu tarz diplomasi krizlerine. 1 haftaya herşey normaline döner. Rusya olayı gibi
-
@TugayÇ işte bir haftaya herşey normale dőnene kadar bizi zaten duymayan kulaklar hepten tıkanır.
-
off sabredemıyrm tekrar sorsammı